עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AsD[eyal],

http://www.youtube.com/watch?v=wJMT_tOGGeo&mode=related&search= חחחח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. גוועלד, חצי שנה עד הפרק הבא! (פרק 8 של העונה ה-11)

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

אני רוצה ללכת לראות את הסרט בופור, אז זה פתוח?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. יש שיר שחורשים עליו ברדיו עם שריקות כזה ואז יש זמר ששר, מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 10.4k צפיות
  5. דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by The_magament,

תחשבו על זה... אם יהיה כאן צ'אט, כולם יוכלו לדבר בזמן אמת, לשאול שאלות ולהגיב, להכיר אחד את השני ולא לחכות שעה עד שעונים לך על השאלה...

8. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  9. שלחו לי צו מילואים אחרי חצי שנה, התקשרתי והדגשתי את זה שעוד לא עברה שנה מהשחרור ואמרו לי שישלחו לי צו ביטול סבבה מאושר ;D לפני שבועיים ( יום חמישי) קיבלתי צו תזכורת, בחמישי שעבר התקשרתי (ראשון ,שני ורביעי היה תפוס כל הזמן )ואמרתי להם שאני אמור לקבל צו ביטול ואמרו לי נחזור אלייך , התקשרתי לפני כמה דקות לברר מה קורה ואומרים לי שהם יכולים לזמן אותי לכמה ימים כאילו לקצר את הזמן מתוך שלוש שבועות ללא יודע כמה . עכשיו אני מחכה להחלטה של הקצין קישור הסמל הצעיר שיחליט מה לעשות . WTF אני לומד מתחיל לעבוד עוד מעט ועכשיו ידפק לי הכל , הלימודים ידפקו לי מבחינת נוכחות , נהיגה אני גם לומד כרגע גם זה ידפק לי . דופקים תחיים אם הייתי יודע שזה מה שיקרה לא הייתי מתחיל ללמוד אפילו :pissed…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by Jew,

היי לכולם,אני חדש בפורום..אני עושה עבודה בקשר לשואה ויש כמה שאלות שלא הבנתי,תודה לעוזרים. 1.למה הנאצים ריכזו את כל מחנות ההשמדה דווקא בפולין? 2.השמדת היהודים ע"י הנאצים המלחמת העולם השנייה כותנה בשם "מכונת ההשמדה",למה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  11. עונה 5 פרק 16. זה כדאי (ולא... אל תתחילו להמליץ על כל חרטא שאתם רואים... זה פרק טוב במיוחד- לא הזבל שרובכם רואים בד"כ (וגורמים לכם לפתוח ת'ראדים מטומטמים בסיגנון "מה מידת התחתונים המועדפת עליכם, ובכמה מידות הם קטנים עליכם..."))

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by approx,

מה דעתכם ? ספרו סיפורים רעים וטובים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. http://img230.imageshack.us/img230/8778/60764706qj0.jpg אני צריך את החברה ואת הדגם..

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  15. אני ניכנס תמיד כימעט לאוברקלוקינג וקירור

16. Started by 104952,

מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by דודי הסטלן,

אם מישהו יכול לתת לי אתר פרוקסי טוב. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1105567 לדעתי אתה טועה ...ומאוד ...מוצרים מהמזרח ...אצלך כל המחשב כך ... כל שיש לו ידע בסיסי מחשבים יודע בדיוק מאיפה לקנות ואיזה חברות מומלצות לקנות את המוצרים . הכתבה זהי עלבון לאינטליגנציה אני לא יודע עם יש לך בכלל ידע מספיק כדי להגיד דיברי טיפשות כאלו אני יכול להגיד לך שיש לי ידע מספיק כדי להגיד את זה ואני חושב שאתה מדבר שטיות ועדיף שתבסס את הדברים שאתה כותב רוב המוצרים שהישראלים דורשים הם כרטיסי מסך,זיכרונות,לוחות אם מחברות ידועות והנחשבות הטובות בעולם בנושא הזה .. לכן אני מוצא את הכתבה שגוייה והבסיס שלה הזוי ...

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

שלום במטאל למרות שזה "עולם" עצום דיי מיציתי, שמעתי המון סגנונות, אהבתי המון, השארתי 20 ג'יגה על המחשב ויש עוד שצריך לנסות, בכל מקרה ביחד עם ה-ATP3 הגיע הזמן לסגנון חדש קצת 8) אני מחפש המלצות לטרנסים טובים..בעקרון לא מחפש משו ספציפי..תביאו לי שמות של DJים או הרכבים ואני כבר יסתדר אני אוהב תסגנון של Infected Mushroom Skazi Offer Nissim ( זה יותר האוס אני חושב אבל לא משנה זה גם טוב, עדיין בעדיפות שנייה ) Tiesto תודה מראש

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by musari,

אין עליו תיראו איזה קרוע הוא!!! קבל ח"ח האמצעי למי שלא שם לב תעשו לו דברים בפוטושופ כמו עם בני סלע...בזמנו מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400042,00.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by --Adidas,

אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..

24. Started by eli33,

יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה

• 7 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.