כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אפשר להשיג DOMAIN בחינם? אם לא מאיפה הכי זול לקנות? יש שרתי איכסון חינמיים? תמליצו לי על הכי זולים וטובים...
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
איך אני מתזמן את הכתוביות עם הסרט? הם מגיעות לפני ששומעים. האם יש תוכנה שעושה זאת, כי זה הרבה מאוד עבודה לערוך מחדש בוורד...
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התעניינתי במדבקות לדיסקים, ככה כדי לארגן את כל הדיסקים שלי יפה וזה.. אני מתקשר ואנשים רוצים 150 שקל בשביל איזה 50 מדבקות!! נו מה? כולה מדבקות מה זה הדבר הזה? מישהו מכיר מקום זול שאני יכול לקנות מדבקות בלבד נטו ולא של הממלכה האנגלית ? אפשר לינקים? מקומות? אם מישהו מוכר אני אשמח לדבר איתו תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אין לי תקציב לכבלים כרגע, האם קיים אתר או תוכנה שנותנים לראות את הערוצי חינם און ליין? (ערוצי חינם - ערוץ 1, 2 , 10 וכו') זה נשמע לי מאוד הגיוני שכן, כי אלה ערוצי חינם ועם אנטנה אפשר לקלוט אותם בחינם, אז למה שלא יהיו באינטרנט.. ? תודה רועי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם? האם שילוב כזה רצוי ומה לדעתכם קורה בפועל כרגע? יש רק 7 אוניברסיטאות בארץ כשהיתי בתיכון חשבתי שרוב האקדמיה בישראל שמאלנית עד שמאלנית לא שפויה אבל הנה הגעתי לטכניון ולהגיד תאמת ממש הופתעתי לטובה מהאוניברסיטה פה א-פוליטית לחלוטין והמרצים כאן ברובם בלי דעה מובהקת פוליטית וגם אגודת הסטודנטים היא א-פוליטית יש מרצים דתים ערבים דרוזים חרדים ימנים שמאלנים(מעט מאוד) ועוד אבל כולם מנסים לשמור על פרופיל נמוך מי שיש לו מידע על אונברסיטאות אחרות שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
מקריאה פה ושם הבנתי שהאופציה הכי טובה היא אג"ח. חיפשתי,קראתי,בקושי הבנתי משהו. אפשר קצת הכוונת איך לקנות אגח,למה,כמה מי מתי?
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברים האתר נתקע גם לכם מדי פעם או שנדמה לי? במיוחד בפורומים פתאום כשאני רוצה להכנס לנושא מסויים זה פתאום נתקע וזהוא .... קרה לכם ???
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אחרי ישבה במחשב יש לי כאבי גב. אני מניח שזה (גם) בגלל שהכסא לא טוב / לא מתאים לי. יש למשהו כסאות מומלצים? (אם הכסא יעזור לי, אז המחיר פחות משנה....) ואיך אתה ממליצים לי לי לבחון את הכסאות האלה לפניי קנייה? הרי בדרך כלל הכאבים לא מתחילים באופן מיידי..... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/bb.aspx?b=315 חבר שלי שלח לי את זה, ורציתי שתראו. יש שם גם כמה חיילים אמריקאים אגב. זה לא עוד איזה דיון פוליטי או כל משהו בסגנון הזה. אני פשוט רוצה שתסתכלו בתמונה הראשונה ותסבירו לי מה מחמוד הקטן מחזיק ביד שמאל!?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לפני שיעיפו אותי מהאתר לשלוח לי לאימייל (LiorP23: ובאמת חשבת שאני אשאיר ככה?) הזמנה לאתר שכתבתי בכותרת אני יודה לו... ואם אתם רוצים אפשר גם על הדרך לאתר superrtorrents תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!*** קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה: יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך... רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^ מה זה לוקרז? לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו.... אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות? האתר הוא חינם לנס…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-786,00.html :
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש לפחות 2 אתרים שונים כדי להשוות בין הביקורות. אני מחפש ביקורות מקצועיות לא תגובות של מעריצים כמו ב AMAZON!!! אני בעיקר שומע היפ הופ (ואני שומע הרבה!) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
אני רוצה לאתר מספר טלפון של אדם בחו"ל (ארה"ב) לפי שם פרטי, שם משפחה ועיר מגורים. במרכזיה הבינלאומית של בזק בינלאומי (1848) גובים עבור השירות כ-20 ש"ח. מישהו מכיר אתרים בחו"ל (כדוגמת אתר 144 של בזק) שאפשר לאתר בהם מספרי טלפון בחינם?
-
- 7 תגובות
- 52.5k צפיות
-
-
בכותרת בחלון של "הראה את כל ההודעות שלא נקראו מאז הביקור האחרון" מלפני כמה שעעות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-