כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכיסא http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=2009&CatCode=516 " כיסא בעל גב בינוני מתכוונן עם ידיות מנגנון נדנוד פניאומטי, אפשרות לכיוונון גובה המושב. עשוי: עור תעשייתי בצבע שחור " מישהו התנסה?, יש לו אופציה של גב מתכוונן , ולי אישית זה חשוב.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על אישי (לא בקבוצה) וכמה זה עולה?
-
- 24 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
-
הייי, יש לי 5 חבילות שצריכות להגיע אלי כבר המון זמן (מעל לחודש) ואין שום זכר לאפאחת מהן, רציתי לדעת אם עוד מישהו מרגיש איזה עיקוב, או שזה משהו אצלי שאני צריך לברר. חבילות מארהב הגיעו אלי למשל תוך שבוע בלי בעייה, אבל נראה שלאחרונה יש בעייה עם חבילות מסין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מנורה רגילה (צהובה) לא משהו מיוחד רק המנורה עצמה! אני רוצה להחליף לפלורסנט יש לכם משהו מומלץ ? ובכלל עדיף פלורסנט לחדר? תודה..
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
Hi im bout to buy a pc i live in bat yam comfortable stores are tms/skypc/rsm/ksp but i dun trust tham so.. now i got my costume ready now im just wandering which shop is the best from the point of trust and service thanks to the advisors
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=346 אלוהים יעזור לצלמים המסכנים ולדבר הגדול הזה...
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בויקיפדיה מסבירים ש ^ פירושו ו ^^ = מאושר אבל מה הכוונה ב ^^^ ? סתם מענין אותי .
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש רדיו דיסק של סוני (מהדגמים החדשים) שיש בו אפשרות של כתיבת הדיסק ושל כתיבת שם השיר ואין לו את החוברת של הרדיו דיסק מישהו יודע איך כותבים????
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:jump: :jump: :bash: :bash: :lol: :lol: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
או לפחות כך זה נראה חצי שעה לפני הדדליין. קרנבל, קדימה קרנבל ....
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
-
הכתבה "רגע, יש עוד!" הפנתה אותי לעמוד פייסבוק. האם הזון מתחיל לתת תוכן בלעדי דרך פייסבוק? חבל, כי הוא יימנע ממני וכנראה שאוותר עליו. אני כנראה אחד מהדינוזאורים האחרונים שלא חסר להם בחיים חשבון פייסבוק, ולכן לא פתחו חשבון.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-