כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
סטייל rammstein - Amerika או depeche mode - Enjoy the silence... מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1167403 סופסוף הוא הגיע!! לאחר הכישלון של הסרט הקודם אני חייב לומר שהסרט הזה הוא ממש שינוי מרענן
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בן 15 וחצי גובה 169.. אבא שלי 174 ואמא שלי 160.. בעקרון אני די לחוץ מהגובה שלי למרות שעשו לי בדיקת עצמות וכל הרופאים שראו את זה אמרו שיש לי גיל עצמות קטן באיזה שנה וחצי מהגיל האמיתי (לא זוכר בדיוק כמה אבל מעל שנה בטוח) ושאני בכיף יעבור את אבא שלי.. רציתי לשאול כמה דברים - ריצה על אספלט\מדרכה יכולה להזיק לגדילה? ישיבה ממושכת על המחשב יכולה להזיק לגדילה? (החשש שלי הוא שאני לא יושב בריא וגם יש לי לפעמים כאבי גב.. ובגלל זה אני רוצה למצוא ספורט חוץ מהגלישה שאני יוכל לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ולא לשבת הרבה מול המסך... עד כמה יכולה להשפיע הישיבה הממושכת מול המחשב על הגדילה זה יכול להיות משמעותי?) עכשיו ככה, אני יודע שאבא שלי בגילי היה יותר נמוך ממה שאני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNA אבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENT השאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, החלטתי ללמוד קצת בכוחות עצמי בזמן השביתה. חיפשתי בספר של גבי יקואל הסברים, אך מצאתי הסבר רק לפתירת התרגיל כאשר מדובר במעגל קנוני. (מעגל שמרכזו בראשית הצירים) מישהו יכול לתת לי את הדרך לפתירת התרגיל? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זוכרים את הדיון הדי גדול שהיה מזמן על זה, קיצר לא מצאתי אותו ואני מחפש את האדם שאז הביא חשבונות..(יכול להיות שמחקו את הטרד?)
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא מזמן התחלתי להתאמן ואני לא ממש יודע מה אני מאמן חוץ מידיים אז רציתי אתר שאני ידע בדיוק מה אני מאמן ואיך לאמן כל שריר בגוף
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני בכיתה י' ורק התחלנו ללמוד פיזיקה... מה שלמדנו: כל הנושא של זמן מהירות ותאוצה [קבועה בלבד]. הבעיה: נהג קטר הנע במהירות 108 קמ"ש מגלה שעל המסילה עליה הוא נע נעה רכבת איטית באותו כיוון. הנהג מפעיל את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 קמ"ש והקטר מאט בקצב קבוע של 0.5 מטר\שנייה. א) האם תתרחש התנגשות? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים היא תתרחש? אם לא - באיזה מרחק תמצא הרכבת מהקטר ברגע שבו הוא נעצר? ב) מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות? אני צריך את הדרך המלאה כולל הסברים... תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע לומד בי"ג.. את המבחן הראשון לקורס תיכנות של בסמ"ח ("מחשבון-קרב") עברתי. שלחו לי זימון למיון הסופי(בדצבר).. יש פה מישהו שכבר עשה את המבחן בעבר ויודע על איזה חומר הוא? סגנון שאלות רמת קושי וכו'? זה גם ראיון או רק מבחן? טיפים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נכון שמעתי שמועות שיהיה אפשר לשנות חברות ולהשאיר את המספר הגיוני??? זה יהיה סוף הדרך !!!! אף פעם לא שיניתי רק בגלל המספר!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי את הפסיכולוג ואת כל הבדיקות הרפאויות ואז הגעתי לרופע תעופתי.. הרופא האחרון.. ואז הוא אומר להוריד את כל הבגדים.. ואז ממשמש לך ת'ביצים ועושה לי.. מזה? ואז אומר שיש לי שבר או כילה.. שהוא מרגיש משהו שם.. אבל הוא אומר שפעם שזה מופיע ופעם זה נעלם.. בסוף אחרי ש10 דקות הוא מישמש לי הוא אמר לי ללכת לרופא משפחה ולפקסס להם מה שהוא אומר.. עכשיו יכול להיות שזה בגלל חדר כושר? כי אמרו לי שזה יכול להיות ממאמץ והתחלתי בדיוק לפני חדוש חדר כושר.. ובעיקרון אפעם אפעם לא כאב לי בצד או משהו רק בחדר כושר אחרי איזה שבוע שבועיים פתאום כשעשיתי בטן תחתונה עם איזה מתקן הרגשתי בצד כאב קטן כזה כל פעם שהעלתי את הרגליים עד למעלה.. הכאב רק מלפני שבועיים ככה.. הדבר הזה אבל שהוא הרגיש בביצים זה כבר …
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם; אתמול נסעתי למיונים לתלפיות, והוצאתי מהכיס בנסיעות כ80 ש"ח, נאמר לי שאני אקבל החזר כספי בלשכת הגיוס. מישהו יודע כיצד מתבצע התהליך? האם ההחזר מיידי? כיצד אפשר להיכנס? (כי עומד שומר ומכניס אנשים שמגיעים לצו הראשון) והאם ישנם עוד דברים שעליי לדעת? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי עבודתם? במה הם עוסקים? ייתכן שאני אעבוד כאיש כוח עזר ואין לי כל כך מידע לגבי מה הם עושים לכן אני שואל את השאלות האלה
-
- 4 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
YIPI KAI YO KA YE MOFO
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע מיועד להתגייס במרץ. יש לפניי גיבוש צוללות ואחריו גיבוש צנחנים. מצד אחד, אני יודע שאם אני אקדים גיוס אני אשלח ככל הנראה לתותחנים\שריון\הנדסה. אבל החלום שלי הוא שייטת 13, ולא אחת מהיחידות שאני יכול להתמיין אליהן כרגע, ולכן נראה לי חסר טעם לעכב את הגיוס בשביל המיונים האלו. אני חסר מסגרת כרגע, המצב בבית לא משהו, העבודה לא משהו, ואני מרגיש שאני שורף את הזמן שלי בכל מיני שטויות. הולך לישון ב2 בלילה, קם ב11-12 בצהריים, ומתחיל מחדש עוד יום של שריפת זמן. מצד שני, אני מפחד. אני רוצה להיות לוחם, בצוות, ואני חושב שאת זה תותחנים\שריון\הנדסה לא יתנו לי. רציתי לעשות חלק משביל ישראל, אולי לטוס לחו"ל, ובינתיים כל מה שעשיתי זה להיות עוזר מדריך בהכנה לצה"ל. עוד אין לי רישיון, והת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי התוכנה עצמה חוקית, לכן עליה באופן ספציפי אפשר לדבר- אסור לדבר על קבצים לא חוקיים! התוכנה הזו חדשה בשבילי ולא מצאתי עליה יותר מידי הסברים, אז אל תתביישו להרחיב... כשאני מוריד קובץ, אני מגדיר רוחב פס מקסימאלי, ופה בעצם אני מאבד את עצמי... אני צריך להתחבר לשרת מסויים כדי להוריד משהו (נגיד מצאתי קובץ כלשהו, התחברתי לשרת אחר כדי לחפש גירסה חדשה יותר, אבל לא מצאתי, ועשיתי ישר הורדה לקובץ הקודם...)? דבר שני, מה הקטע של ההמתנה? יש לי קובץ שבהמתנה כבר 4 שעות (!). מה אני עושה כדי שהוא יתחיל לרדת? דבר נוסף, נגיד שאני מחפש משהו, אני צריך לחפש את הקובץ בכול שרת, או שיש אפשרות לחפש בכול המקומות האפשריים בו זמנית? דבר אחרון לבינתיים- ההתחברות (connect), זה לשרת ספציפי א…
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתרים בסגנון zap שאנשים רושמים בקורות על המוצרים שהם רוכשים בעיקר למוצרי חשמל ומחשבים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-