עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by genia,

קצת באיחור אבל נזכרתי ששנה שעברה היה באתר שלרגל חודש אוקטובר שחררו מדירכים וכל מיני כאלה שעסקו בOC מה קרה לזה?

2. Started by 00000,

ולטראנסים האיכותיים שלו: http://www.mytempdir.com/2038143 עריכה: לא שלי

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by arkadur,

לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

איך אני רושם " ההוריקן( hurricane) הגיעה למצבו/גודלו המקסמלי" ?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by avi15,

התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 00000,

http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=10358 בתגובה לסתומה הזאת:

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by b3ta0,

שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Shoko,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461269,00.html הוא כזה גזעני.... גם הרבה תגובות גזעניות יש שם :s07: :s07: אני תימני נו אז מה? עובדה שבהרבה דברים בבית ספר הרבה תלמידים באים לבקש ממני עזרה... עובדה שאפילו שני תימני אני מתחיל ללמוד לתואר במדעי המחשב... ואני רק בכיתה י' ויש לי עוד הרבה תוכניות עוד לפני שאני יסיים תיכון...(אני בכיתה י') לא להאמין לרמה של אנשים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by סמיילי,

אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by -LosNir-,

היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by IG,

בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by IG,

האתר נפל או שזה רק אצלי הוא לא נמצא כבר איזה 5 שעות? www.tv-links.co.uk

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ben060,

לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by doperla,

ספק אל פסק האם יש הבדלים בסוג סוללת הגיבוי שלהם מבחינת אורך חיים והאם יש הבדלים ברעש שהם עושים? למשל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& הוא נראה זול, כמה זמן הסוללה תחזיק והאם הוא יחריש אותי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by Jesper,

אני מתכנן קניית מחשב בקרוב. אני עוד לא סגור על מפרט... התקציב הכולל יהיה כ-6K כולל מסך וציוד היקפי דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות. האם יש רכיב או שניים במחשב שכדאי לי לקנות באמצעותה מארה"ב שיוזילו בכמה מאות שקלים את המחיר הכולל של המחשב? למשל - לקנות שם את כרטיס המסך? (בלי שאני מבין עדיין יותר מדי אני מאמין שאני אקח כרטיס מסך מסדרת 8800GTS) האם אתם ממליצים לעשות זאת או שעלולות להיות בעיות אם האחריות וכדאי כבר לקנות את כל הרכיבים בארץ באותו מקום מאשר לחסוך כמה מאיות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The Dom,

אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. Started by Galos,

קניתי מחשב והוא כבר אצלי שבוע בערך , רציתי לומר המון תודה לכל מי שעזר וייעץ ! אני מרוצה מהמחשב עד השמיים ... קניתי מT.M.S (למרות שהחנות ממוקמת בצפון - אני גר במרכז) אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מהשירות , חשבתי שהיה לי בעיה בלוח אם , הם באו עד לכאן עוד ביום של ההספקה של המחשב , ניסו לסדר את זה ולא הצליחו , באותו יום הוא כבר ניסה להשיג לוח אם חלופי אך לא היה במעבדה בת"א אז הוא שלח לי את זה למחרת מק.מוצקין וזה הגיע לת"א יום אחרי החליפו לי את הלוח אם הראו לי שהכל עובד, אפילו התקשרו אחרי שחזרתי הביתה לשאול אם הכל בסדר , אומנם זה שירות רגיל שמקבלים באירופה אך בישראל כולנו יודעים שזה נדיר ולכן חשבתי לציין זאת , עוד דבר זה שהם שדרגו לי את הזכרון כי מה שהזמנתי אזל להם וזאת ללא…

20. נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. בבקשה. די דחוף.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by lo_toda,

שלום ...האמתי זה שאלה מתבקשת עד כמה אנשים פעילים באתר ואיזה רמת שיגעון הם נמצאים .. אני נכנס מספר פעמים ביום זה למעשה האתר הראשון שאני נכנס עליו כאשר אני ניגש למחשב ואני מתעדכן כאן יותר מאשר אני מתעדכן בחדשות ..

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by VL,

מישהו אמר לחבר שלי שהוא הגיע עם אופנוע T-MAX ל-290 קמ"ש לפי דעתי זה לא הגיוני , חבר שלי מאמין לו..

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. Started by סמיילי,

אחת לא משהו אבל חייבים בהודעה הראשונה: בחור נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הזאת שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?". :lol: יאללה שימו שלכם

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.