עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Liran3331,

בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by IG,

חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The Dom,

איך כותבים את השם שלו באנגלית? יש פרקים שהוא מופיע בהם הרבה פעמים?

4. אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by IlanF,

אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

6. עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?

7. Started by david32,

חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shloosh,

רק רציתי להבעי את דעתי בנושא המחירים המופרזים שגובות חנויות הבגדים בארץ.... קפוצ'ון מסריח עם כמה ציורים בבלו בירד בין 300-420 שקל ואפילו יותר... מכנסי ג'ינס בדיזל 600-1000 ומעלה... זה פשוט בושה לפי דעתי ששני קפוצ'ונים מסכנים יעלו כמו Ipod. זה בסה"כ חתיכת בד!! כמה שאיכותי ועלות הייבוא והייצור גבוהה, זה עולה לחברה אוליי 100 ש"ח במקסימום. החברות האלה עושקות את הצרכן,לפי דעתי צריך לעשות חרם עליהם.... מה דעתכם בנושא??

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?

12. Started by genia,

למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eladhor7,

סרט טוב, - משפחה על גלגלים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חחחחחחחח אתם לא יודעים כמה צחקתי מהאתר/פורום הזה.. הם חושבים שהם מבינים במפרטים והם בעצם ילדים קטנים שלא מבינים בגרוש כותבים לך ש8600gt פי כמה יותר טוב מ1950פרו :lol: :lol: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=465 חחח תנו בתגובות :hat: :hat:

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by bezangeloo,

~טלפון~ אני- "שלום". --"שלום, *** נמצא?" - לא, להשאיר הודעה? -- אולי אתה תוכל לעזור לי, יש לי בעייה של וירוס במחשב, איך אני יכול לתקן את זה? - קודם כל, אתה צריך תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת על המחשב, בצע איתה סריקה במצב בטוח. -- מצב בטוח?! -כן, בעליית המחשב, לחץ קצובות על F8 עד לקבלת מסך עם כל מני אופציות. בחר שם safe mode -- רגע, אני צריך ללחוץ F8 כשאני מקבל boot fail? -

16. שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by AloN(-)KiLLeR,

הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by mabool,

קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by VL,

נניח שיש לי עכשיו ביד 3000 אלף שקל , יש איזה שהיא דרך להגדיל את הסכום ? אולי ע"י השארת הסכום בבנק ? וכו' וכו'...

• 72 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום .. 1- איפה לפי דעתכם אפשר לקנות את משקפי השמש הטובים והיפיים ביותר?? באיזו רשת או חנות ?? 2- מישהו מכיר מטווח בסביבת ראש העין ??? מאיזה גיל אפשר ללכת לשם?? תודההה :D:D

21. הלוואי וכול התקליטים היו מוקלטים ככה...

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. טוב... אחרי מלחמה ארוכה של הטרנטולה בK300 שלי... אני ניצחתי... אבל הכרית והסדינים לא שרדו... ואני ניפגע חרדה אני צילמתי את הטרנטולה אחרי שריססתי חצי בקבוק עליה בחוץ על המידרכה.. ורציתי שמישהו יגיד לי עם זה זכר או נקבה.. ואם זה ארסי או לא.. או זה נקבה.. יש מצב לבייצים ולכל מיני שטויות כאלה.. ואם זה ארסי.. אז אנחנו לא ניקח סיכון ונעשה ריסוס לבית.. אז זה די דחוף כי אמא שלי קצת בלחץ.. והנה תמונה שלו http://img61.imageshack.us/img61/3680/img0033yo9.jpg

23. Started by Dr. n00b,

מי כאן קונה בEBAY? מה קניתם עד היום? כמה כסף הייתם מוכנים לסכן? איך עבד המשלוח לארץ? האם לדעתכם יש פריטים שהרבה יותר משתלם לרכוש בחו"ל, לא בגלל אי זמינותם בארץ? אני חייב לציין שהיום רכשתי 3 פרטי אספנות ממוכר אחד, פעם ראשונה בחיים. קצת הלחיץ בהתחלה, אבל אחרי שעוברים את כל תהליך הרישום רואים עד כמה כל העסק בטוח. התרשמתי לטובה, ואפילו עוד לא קיבלתי את הסחורה.

• 85 תגובות
    • 9.7k צפיות
  24. Started by cleric,

http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/tees/7057812.stm :-X

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by slim_shady,

# 2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter. זאת ההודעה שפורסה ב TorrentLeech .... לא יודע אם פירסמו כבר...

• 1 תגובה
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים