כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
"הוזלה במבחני התיאוריה"... נשמע טוב ההוזלה הזאת, רק שהיא לא באמת הוזלה, למרבית התלמידים..... ולתלמידי למד במיוחד מה זאת "ההוזלה" המפתיעה שהוכרז עליה? ובכן ההוזלה, היא רק שם נוסף ליותר יקר לחלק גדול מאוד מהתלמידים..... עד עכשיו, תלמיד שהיה משלם לתיאוריה 116 ש"ח, היה מקבל בעצם שני דברים: א. אפשרות לגשת למבחן התיאוריה. ב. אפשרות לגשת למבחן המעשי. שתי הבחינות האילו היו כבר כלולות במחיר של ה 116 ש"ח.... אבל כעת..... התשלומים *הועלו* ופוצלו. התיאוריה תעלה 40 ש"ח והמבחן המעשי יעלה 116 ש"ח... איך שלא תחשבו את זה, זה יותר יקר.... כל מיש שעובר את התיאוריה, בפעם הראשונה (49% ארצי, ו 92% ממוצע אתר למד) בעצם לפי השיטה הישנה שילם פחות...!!!!!! רק מי שנכשל, בתיאוריה, השיטה החדשה תוזיל…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים ששמעו, או התנסו בשיטת האימון השלילי. מדובר באימון גופני, שעובד רק על החלק של הירידה/שיחרור, בכל תרגיל ספציפי, למשל בלחיצת חזה, רק על החלק שאתה מוריד את המשקולת לכיוונך. לפי מספר מקורות שקראתי האימון הזה יעיל ב50% ומצריך רק סט אחד לכל שריר, ולאחריו צריך לתת מנוחה של 48 שעות. התעניינתי מאוד בשיטה הזו, אז מי שניסה, מכיר, יודע, אשמח אם תשתפו את כולנו
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך כותבים את השם שלו באנגלית? יש פרקים שהוא מופיע בהם הרבה פעמים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק רציתי להבעי את דעתי בנושא המחירים המופרזים שגובות חנויות הבגדים בארץ.... קפוצ'ון מסריח עם כמה ציורים בבלו בירד בין 300-420 שקל ואפילו יותר... מכנסי ג'ינס בדיזל 600-1000 ומעלה... זה פשוט בושה לפי דעתי ששני קפוצ'ונים מסכנים יעלו כמו Ipod. זה בסה"כ חתיכת בד!! כמה שאיכותי ועלות הייבוא והייצור גבוהה, זה עולה לחברה אוליי 100 ש"ח במקסימום. החברות האלה עושקות את הצרכן,לפי דעתי צריך לעשות חרם עליהם.... מה דעתכם בנושא??
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חחחחחחחח אתם לא יודעים כמה צחקתי מהאתר/פורום הזה.. הם חושבים שהם מבינים במפרטים והם בעצם ילדים קטנים שלא מבינים בגרוש כותבים לך ש8600gt פי כמה יותר טוב מ1950פרו :lol: :lol: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=465 חחח תנו בתגובות :hat: :hat:
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
~טלפון~ אני- "שלום". --"שלום, *** נמצא?" - לא, להשאיר הודעה? -- אולי אתה תוכל לעזור לי, יש לי בעייה של וירוס במחשב, איך אני יכול לתקן את זה? - קודם כל, אתה צריך תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת על המחשב, בצע איתה סריקה במצב בטוח. -- מצב בטוח?! -כן, בעליית המחשב, לחץ קצובות על F8 עד לקבלת מסך עם כל מני אופציות. בחר שם safe mode -- רגע, אני צריך ללחוץ F8 כשאני מקבל boot fail? -
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הספק: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/thermaltake-psu-roundup_18.html תנו לי רעיונות יצירתיים ושימושיים. בנתים חשבתי אולי להשתמש במאוורר שלו למארז.
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-