עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לקח את זה יותר מידי קשה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itaysp,

האם כדאי לקנות מחשב נייד במכירות פומביות בסכום של עד 3000 שקלים? אני רואה מלא הצעות מאד מפטות של Toshiba IBM DELL HP של מחשבים ב99 שקל.. כמובן שזה מכירה פומבית וזה יגול להגיע לסכומים של כמה אלפים אבל לפעמים זה משתלם לקנות מחשב נטיום 4 2.6 512 זיכרון כרטיסמדך כמעט תמיד זה סתם חרא אבל בסכום הזה של 3000 שקל זה שווה לא? אז מה אתם אומרים כדאי לקנות במכירות פומביות או לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by scorpion,

תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!

7. Started by Ewingum,

http://www.garp.ru/fun/pingpong.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ברוס לי,

היה פעם סרגל צאט לאן הוא נעלם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעקבות משטרת דובאי שמגלה כל יום אוגדות של סוכני מוסד חדשים, גם הפייסבוק מצא אותם ;D http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=325403863479

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wooper,

הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sniper434,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קניתי חולצה דרך איביי דרך חשבון paypal, ראיתי שיש למוכר הרבה פידבקים חיוביים,ושלמתי דרך Paypal. כבר שבוע וחצי שאני מנסה לתפוס את המוכר והחרא לא עונה לי ! ובנסוף לזה,אני לא רואה שהמשלוח יצא.. למרות ששלמתי לפני ! חכיתי שבעה ימים ורשמתי לו פידבק חריף.. ופתאום הוא החליט לרשום לי הודעה ! What are you talking about. It has not even been 8 business days. Just because you are new to eBay does not mean you give negative for no reason. I just emailed you to tell you it will arrive soon. Please revise feedback and I will just refund you. החרא לא ענה לי שבוע למרות שבקשתי יפה ואפילו התחננתי שיחזיר לי תשובה ! איך אני מטל במוכר כזה ? למי אני פונה ? מישהו יוכל לעז…

13. תראו יש באתר היפ תחרות..זה הסרטון שהעלתי לתחורת כמובן אתם מוזמנים לצפות בו.. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=33690&tmpl=10&Page=1&cid=161 עכשיו..הייתי מקום ראשון אבל איפסו לי את הנקודות וכביכול איפסו גם לאחרים תנקודות אבל נראה לי שהייתה פה איזה פאשלה מצד האתר..אבל בכל אופן..אני מת להגיע חזרה למקום הראשון..ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם... אני ממש אודה מקרב ליבי לכל בנאדם שירשם לאתר(ההרשמה חינם ולוקחת משהו כמו 10 שניות) וידרג את הסרטון שלי עם 5 כוכבים,ואם אפשר אפילו להגיב ולהעביר לחברים שלכם.. ..זה ממש חשוב לי..! בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואני מוכן לתת נשיקה לכל מי שידרג אותי חח תודה רבה חברים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

צום קל וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו יכול להסביר את התופעה בבקשה? כי אני ממש רוצה להזמין את הפלאפון הזה. (עכשו תגידו לי לחכות לחכות, אבל נשבר לי לחכות. לא רוצה את ה3100 המעפן שלי יותר שדופק ריסטים ונתקע מתי שבא לו[ולא, לא עשיתי לו אוברקלוק. ])

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tulicooli,

אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NetWiz,

שלום לכולם, אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד CCNA ומתלבט לגבי האפשרויות הבאות: 1. קורס CCNA במוסד אשר מלמד את הקורס, כדוגמת ג'ון ברייס, IITC, מכללת הייטק וכו'. 2. למידה לבד, בין אם באמצעות ספרים של ICND1 ו-ICND2 או באמצעות CBT Nuggets CCNA. פה אני צריך את העצה שלכם, במיוחד מי שכבר עשה את ההסמכה ויודע להמליץ לי איך יותר טוב ללמוד ומה היתרונות והחסרונות. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו מכיר איזו תוכנה/ תוסף שאומרת לי תמיד באופן ברור (מצידי שיהיה איזה אייקון בולט שתמיד נוכח שמחליף צבעים בהתאם לשפה) באיזו שפה אני מקליד, מה אני היחיד שלפחות כמה פעמים ביום מקליד עברית ויוצא לו אנגלית ולהפך? :pissed: אני יודע שאפשר לראות בסטארט מנו ושלרוב אפשר לראות צ'ופצ'יק קטן לימין או לשמאל בהתאם לכיוון השפה אבל אין איזה פתרון פשוט וכולל לכל העניין הזה, תחשבו כמה שעות במצטבר זה יחסוך לאנושות, אפילו אם זה גוזל מכל אדם (שמחליף שפות) 10 שניות ביום... בתקווה בשלא יצאתי ממש טמבל...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אנטי-פסטו,

אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaloner,

אתמול בלילה מצאתי את עצמי בוהה בסרט מטומטם במיוחד בערוץ מטומטם לא פחות. אמנם העלילה היתה בין גרועה ללא קיימת אבל היתה סצנה שהעלתה בי שאלה. מרגל אחד (שהתחזה באופן מפתיע לטכנאי חשמל לבוש בסרבל כתום זוהר) ניגש למחשב, דחף ל-USB דיסק נייד. על המסך של המחשב נראה שהופעלה תוכנה כלשהי באופן אוטומטי ואחרי כמה שניות המרגל שלף את הדיסק ונעלם מהבית. כמובן שמאותו רגע היתה לו שליטה מלאה על כל המידע שבמחשב. אחרי שקצת צחקתי, אמרתי לעצמי שבעצם אולי זה לא מופרח לחלוטין, אולי אכן קיימת טכנולוגיה כזאת. אז מה אתם אומרים? מציאות או דמיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום בזמן האחרון יש לי כאבי גב נוראיים ביגלל הכיסא שיש לי. אני מחפש נוחות, שאני יוכל לשבת יחסית שעות על גבי שעות ואני ירגיש רענן עם הכיסא. יש חייה כזו? תודה רבה ולילה טוב!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lord69,

שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.