עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by overload,

יש לי מוטורולה C650 מעפן. אין לי את הכבל USB ויש לי קובץ MP3 של 150KB שאני מנסה לשלוח לפלאפון כדי שיהיה לי צילצול (הוא תומך MP3) ניסתי דרך האיסיקיו והמייל לשלוח הודעות עם קבצים לפלאפון אבל זה לא עובד (פועל רק הפוך). ניסיתי לשלוח דרך האיסיקיו קישור להורדה בYOU SEND IT לפלאפון ודרך הדפדפן להוריד את הקובץ, הוא פותח את האתר, אבל לא מוכן להוריד (שגיאה 182 HTTP משהו כזה..). אז איך עושים את זה? מצאתי http://www.coolservice.dk/il/compatibilities.php

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. סוף סוף העזתי לשאול אחרי שנמאס לי מסרטי ה DVD-RIP החלטתי להתקדם ולהוריד סרטי DVD5, DVD9 ו HDTV. 1) יש לי מכשיר DVD של PIONEER DV-393-S האם הוא יתמוך בפורמט ה HDTV? 2) מה ההבדל בין DVD5 ו DVD 9 חוץ מגודל? 3) איך אני צורב DVD9 על דיסקים של DVD בגודל 4.3 GB 4) HDTV איך אני צורב את זה? לרוב הקבצים גדולים מהדיסיקים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by silas91,

יש לי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה ואנחנו צריכים לאחת השאלות להביא המצאה מישהו יכו לתת לי דוגמה להמצאה בשנים האלו שהיא לא נורת החשמל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לכל מי שנוסע לעיר האדומה באילת מצאתי אתר טוב מאוד.. הוא מסביר על מה שיהיה במועדים השונים ממש אתר טוב! מומלץ! http://www.redcity.up.co.il/

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by emil57,

בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by xpl0it,

לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. השאלה היא ככה : מהו מחירה של כל פעימת מונה ? ואם אפשר אז בבקשה בבקשה איך הגעתם לתשובה... (אני יודע שאני עילג אבל יש לי מחר מבחן P:) עריכה: אני מקווה שתבינו תתמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zohar678,

האם מישהו יודע מי היבואן של לוחות האם של FOXCONN בישראל? נכנסתי לאתר של החברה וכשבחרתי בישראל היתה שגיאה בדף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by izir,

יש לאבא שלי חנות שהוא כבר לא עובד בה אני רוצה להשכיר לו אבל לא בא לי שוכר רגיל ראיתי בעיר שלי באיזה מקום חנות שהייתה פעם ועכשיו היא חדר שרתים של בזק או משהו כזה מישהו יודע מה זה איך עושים אתזה?? למי פונים? אני רוצה להשכיר להם את זה למי פונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by onn_the_vy,

בעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by borg,

איך קוראים לסרט עם היצור הקטן והחמוד העונה לשם גיזמו שמתרבה במגע עם מים, והופך ליצור אכזרי אם הוא אוכל אחרי 0:00?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Thorn-Of-Invention,

פרטים כאן.

17. לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.

19. Started by boludo,

יש תוכנה שמאפשרת לי לשמור קובץ וידאו מאתר ? לדוגמא : http://www.avid.co.uk/uk/video/studio/avidXpressPro.shtml תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, לפניי כחצי שנה ואף יותר ראיתי כתבה שעל פייה הממשלה תשלם לחנויות שיקנו מהציבור את הטלווזיות הלא תקינות שלהם ב100 שקלים על מנת לצמצם בזיהום אויר שלהם שזורקים אותם סתם לפח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avihay,

בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים: אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו) בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב). הכתובת, למי שמעוניין: support@aztek.co.il הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. |x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dvich,

אין צורך בהסברים, פשוט תראו ותבינו לבד ;D http://www.big-boys.com/articles/gtaxbox360.html

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בזק: 98 ש"ח בזק בינלאומי: 39 ש"ח ביחד 137 ש"ח על חבילת 8MB. המחיר הוא סטנדרטי או שבאמת קיבלתי מחיר מוזל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים