עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ליאור שמש,

בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://go.ynet.co.il/long/content/2008/motori הוא קצת מקצין את העניינים אבל בערך זה הולך ככה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by unregistered,

למישהו יצא להתנסות? האם יש כאלו בכלל בארץ? makerbot עשו לעצמם שם, אבל הדגם האחרון עולה 2.2K$, לא זול. בkickstarter יש כמה קיטים של מדפסות ב500$-800$, אבל הבנתי בשביל איכות טובה צריך בכל מקרה לבנות מעטפת למנוע הפרעות מבחוץ (רוח, טמפ).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ppe,

המגן,תהנו.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני פשוט אוהב את שני השחקנים האלו ורציתי לבדוק עוד סרטים שלהם .. ונשאר שבוע אחרון של החופש בו אני מתכנן לעשות ראן רצוף של שר הטבעות ב-HD (פשוט אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ) ,ואם זה יצלח אני אנסה גם MATRIX חחח P: קיצר רציתי הצעות לסרטים של וין דיזל \ברוס ויליס (חוץ מהסרטים המוכרים מאוד כמו מת לחיות\מהיר ועצבני .. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם אפשר עזרה בבקשה... תמונות כמה שיותר גדולות של כל מיני דברים יש למשל את הסמלים של החברות כמה שיותר גדול שאפשר או למשל יש איזה קריקטורה משהו כזה: Beer hekps ugly people get laid since 1858 או כל מיני כאלה כמה שיותר גדול אם אפשר תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by benor,

תראו הנה התמונה של החתול שלי תסתכלו למעלה:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

אני צריך לבנות פרויקט. ואני צריך מכם עזרה אני צריך לבנות מעגל חשמלי שבו מתג יתחבר איכשהו לדלת וכל פעם שהדלת תפתח המעגל יסגר/יפתח(המכישר ישנה מצב) כלומר, נגיד מאורר לא פועל והדלת סגורה, כאשר פותחים את הדלק המאורר פועל (כהדלת נסגרת המצב לא משתנה) כאשר שוב פותחים את הדלת המאורר נסגר. ושוב חוזר חלילה איך אני עושה אתזה? ובאיזה מתג להשתמש? בבקשה בבקשה תעזרו לי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TheHungryOne,

עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vampirus,

שלום לכולם. 8) אני חדש בפורום והייתי מעונין לדעת האם מישהו מכיר אתר המכיל סכמות או תרשימי אלקטרוניקה למוצרי חשמל (כמו טייפים, טלוויזיות וכ'ו). הרעיון הבסיסי הוא לתקן מוצרי חשמל בבית ללא הצורך לרוץ לטכנאי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kalman,

לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sdfzxc,

מעניין איך זה ישפיע על האינטרנט בארץ.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mrsph666,

ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Moty_p,

עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…

23. Started by Tnufa,

במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

מה מס' הפרק ואיזה מס' סדרה הוא? 300 - South Park ^ על הפרק הזה אני מדבר.. =] תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by moshe_91,

שלום לכולם בקרוב מאוד אני משתחרר ואני רוצה לקנות למפקד שלי מכונת קפה עד 300 שקל מאתר זאפ .. הבעיה שאין לי ניסיון ומושג במכונות קפה אז אני צריך את עזרתכם .. אני רוצה מכונה שרק צריך לשים את כל המצרכים, לשים כוס וללחוץ על הכפתור ושזה יכין לי קפה .. קפה טחון (נס קפה) תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.