כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מזה תקוע אני ממש מחובר לאתר אני מוריד ממנו משהו כמו שלוש שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מועמד לעתודה ומתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. לפי מה שהבנתי התארים דיי דומים, אבל הנדסת תוכנה טיפה יותר נחשב. נאמר לי שבוגרי מדעי מדעי המחשב ובוגרי הנדסת תוכנה מקבלים את אותם התפקידים כעתודאים בצבא, ובאזרחות יסתכלו על הניסיון בצבא. האם עדיף לי בכל זאת ללמוד הנדסת תוכנה או לחסוך שנה וללמוד מדעי המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום Fkl0ster Uber Alles. 8)
-
מחו"ל שעושה משלוחים לארץ...?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד למה שנכתב כאן באתר, אזטק לא אדישה ללקוחות הסופיים: אזטק מפעילה שירות לקוחות גם ללקוחות פרטיים וגם ללקוחות סופיים (למרות שהאחריות הישירה ללקוח בפתרון בעיות היא מהמוכר עצמו) בנוסף, קיימת לאזטק כתובת Support שהתגובות בה הן מהירות ויעילות (צריך לדעת רק מה לכתוב). הכתובת, למי שמעוניין: support@aztek.co.il הגיוני שאם מבקשים מאזטק להחליף מעבד לא באחריות או שלא נרכש באזטק הם לא יסכימו, אבל מעבר לכך השירות שלנו פשוט נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו קישור להורדה של קובץ אודיו של dial tone? (כן גיגלתי את זה כבר).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מוטורולה C650 מעפן. אין לי את הכבל USB ויש לי קובץ MP3 של 150KB שאני מנסה לשלוח לפלאפון כדי שיהיה לי צילצול (הוא תומך MP3) ניסתי דרך האיסיקיו והמייל לשלוח הודעות עם קבצים לפלאפון אבל זה לא עובד (פועל רק הפוך). ניסיתי לשלוח דרך האיסיקיו קישור להורדה בYOU SEND IT לפלאפון ודרך הדפדפן להוריד את הקובץ, הוא פותח את האתר, אבל לא מוכן להוריד (שגיאה 182 HTTP משהו כזה..). אז איך עושים את זה? מצאתי http://www.coolservice.dk/il/compatibilities.php
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או קי איזה שרות אימייל באינטרנט מציע הכי הרבה מקום(ל-INBOX) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת מתכוננת לחזרתה למסך הקטן עם צוות מנחים חדש לגמרי, וכעת יש טריילר ראשון שמנסה לשכנע אותנו שהכיף נשאר למרות הכל לאחר סאגה לא נעימה שנמשכה יותר משנה, נראה כי תוכנית המוטוריקה הפופולרית ביותר בעולם Top Gear מוכנה לצאת לדרך חדשה, ללא שלושת המנחים האיקוניים שעברו יחדיו לאמאזון. ה-BBC השיקו סרטון קצר עבור העונה החדשה של הסדרה, שמיועדת לעלות במהלך החודש הבא, ונראה כי יש נסיון בלתי מבוטל להציג "עניינים כרגיל" למרות השינויים הגדולים שהנחיתו את שדרן הרדיו כריס אוונס והכוכב האמריקאי מאט לבלאנק בתור המנחים החדשים – הסטיג האהוב עדיין כאן, איכות ההפקה והצילום המרשימים עדיין כאן, וכך גם הרעיונות המוזרים והגישה ההומוריסטית שמתבטאים בין היתר במירוצים נגד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחו לי למייל עכשיו 2 סרטונים ענקיים- הראשון צולם באיזה ארוע למשפחות ברוסיה, איזה יריד או לונה פארק. עם מלא ילדים. יש שם מתקן הזוי לגמרי ששפך אותי מצחוק. http://www.youtube.com/watch?v=bjmJz1OYjBk&feature=related הרג אותי כשהילדים התחילו לצאת... הסרטון השני הוא ברוסית בתוכנית דמויית 'מצלצלים'. החידה הייתה להגיד שם של משהו שנמצא בחדר ומתחיל באות מסויימת, והמנחה משדרת מאיזה חדר שיש שם כל מני דברים, ספה, כוסות, ספרים וכו'... לשידור עולה בחור ומוצא חפץ לא צפוי ... http://www.youtube.com/watch?v=5MXq0WJLQpU&feature=user האמת היא שהבחור דווקא צדק. למי שלא דובר רוסית ולא יכול להבין את הסרטון: ---ספוילר------- המנחה מבקשת שם של דבר כלשהו שנמצא בחדר באות 'ס' (הי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש בכרום וכל הזמן משמאל לצלמיות של הוידאו יש עוד 3 צלמיות שעולות על הכותרות הרגילות. בפיירפוקס זנ לא קורה. הבעיה בדפדפן או באתר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-