כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,616 דיונים בפורום זה
-
פאק!!! זה היה מצחיק ברמות!! :lol: למישהו יש את הקטע? לאלה שעוד לא ראו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום להספים ת'מקום ולריב כל היום, קחו תצחקו, והעיקר תשתקו ! אלוהים נתן לאדם וחווה עלה לכסות את הבושה שלהם לגולני הוא נתן עץ שלם. ************************************************** חרא יוצא פעם ביומיים, אני יוצא פעם בשבועיים עדיף להיות חרא ************************************************** איך אומרים קצין במרוקאית... נגד בכיר ************************************************** הנדסה קרבית - אתגר!!! לצאת שלם... ************************************************** כולם סיפרו לנו שבטירונות יהיה בית זונות... אבל למה לא אמרו לנו שאנחנו הזונות ???!!! ************************************************** הנדסה קרבית - לב זהב, כומתה מכסף, רגליים פלטינה **************…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות ללכת לתותחנים,שירון,סטלים,נ"מ חילוץ והצלה וכל זה באיזה חיילות אין מילואים בעתיד? כי אני רק רוצה לסיים אם הצבא או לפני שכבר התחלתי
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שתהיה לכולנו שנת לימודים מוצלחת, מעניינת (לא פחות חשוב...), טובה, פוריה ושתעבור כמה שיותר מהר! שהשנה באמת נלמד, ולא נחפף - לא נציק לחברינו לכתה (קשה עם כזה אקלים , אבל מה לעשות, משתדלים ) וננסה להוציא את הטוב ביותר מאיתנו! בהצלחה לכולנו במחזור 2006-2007!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי קובץ אקסל עם פרטים של 1400 אנשים שאני מעונין לשלוח לכולם SMS. הבעיה שאני צריך להעביר אותם איכשהו לאייפון/נוקיה/או אנדרואיד. מה הדרך הכי מהירה ליצור 1400 אנשי קשר חדשים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אתר שאפשר למצוא שם כל מיני מושגים למשל מה זה חומרה מה זה תוכנה וכאלה אבל לא פירוט קצר משהו של כמה שורות טובות אני פשוט לא רוצה לשאול פה בפורום את כלללללל המושגים שאני צריך זה לעבודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון של נוקיה ברשת סלקום... איך אני מוריד את ה סלקום סלקום הזה שכתוב ב 2 שורות האלה? או לפחות להוריד אחד מהם...?? איך אני עושה את זה.?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf
-
למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאין לכם תיאבון :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי קובי ואני מפתח תוכנה במקצועי (בוגר תואר ראשון מדמ"ח). לאחי יש מיונים בשבוע הבא לבסמ"ח, לאחר שעבר את המיונים הראשוניים, במסגרת לימודי עתודה טכנולוגית (י"ג). רציתי לשאול, מבעלי ידע ונסיון במבחנים הללו, איך אתם מייעצים ללמוד למבחן הזה ? האם מישהו זוכר ממש שאלות ספציפיות שנשאלו במבחן ? אם למישהו נח יותר להגיב בפרטי \ מסנג'ר \ איי סי קיו \ טלפון, אז בשמחה. אשמח לתשובה בהקדם, חשוב לי ולמשפחתי, בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-