כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אתם מוזמנים לזרוק רעיונות או סרטונים (לא חיב להיות אמיתי ) ראיתי כרגע סרטון על מוצר כזה (בדיחה של מישהיא ) וחשבתי לפתוח דיון כזה בכל מקרה קבלו -מחזיר DVD לאחור ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מה אני רוצה לעשות בחיים (יותר מידי תחומי עניין ), אז החלטתי שבמקום לבזבז את הזמן אלך ללימודי הנדסאי כמעין "מכינה" נפשית לתואר. חשבתי על תוכנה או אלקטרוניקה אבל באורט אין תוכנה אז למקרה שאלך על אלקטרוניקה רציתי לדעת איפה לדעתכם עדיף ללמוד. תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש כמה מילים שאני צריך תרגום שלהן, אני מבין את משמעות המילה אבל אני לא יודע איך לתרגם, אז הנה: battleship cruisers destroyers את הראשון תירגמתי בתור "ספינות מלחמה", וזה נשמע לי גרוע את השני תירגמתי בתור "משחתות",אבל אני לא בטוח שזה נכון ובקשר לשלישי, אין לי מושג איך לתרגם... תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד להשתמש בתוכנה ומפרסם לפעמים תוצאות http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1820822 והינה סרטון חדש: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1823016
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חמוד אה, אני ציירתי פעם ראשונה בחיים שניסיתי לצייר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחרי שיקולים רבים, החלטתי שמדעי המחשב זה התואר אליו אני רוצה ללמוד. זאת הולכת להיות משימה בכלל לא פשוטה, שכן אני לא יודע כלום בתכנות, ובתיכון עשיתי רק 3 יחידות במתמטיקה וגם את זה סיימתי בקושי. כנראה שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלי. וכידוע, לפחות 60% מהתואר במדעי המחשב זה מתמטיקה. במצב הנוכחי, אף אוניברסיטה לא תקבל אותי, כי צריך לפחות 4 יחידות עם ציון מינימלי של 80, ואני לא מוכן להתפשר על מכללה. אבל יש את האוניברסיטה הפתוחה, שם כל אחד יכול ללמוד בלי דרישות מקדימות. (ויש להם פקולטה למדעי המחשב). אז חשבתי לעשות את הקורס אשנב למתמטיקה, זהו קורס ריענון במתמטיקה שהנושאים שלו הרבה יותר מתקדמים מהחומר התיכוני. אבל עדיין, זה לא יכסה את החומר התיכוני. אני עדיין לא אדע גיאומטריה, ח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין צורך בהסברים, פשוט תראו ותבינו לבד ;D http://www.big-boys.com/articles/gtaxbox360.html
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נייד במכירות פומביות בסכום של עד 3000 שקלים? אני רואה מלא הצעות מאד מפטות של Toshiba IBM DELL HP של מחשבים ב99 שקל.. כמובן שזה מכירה פומבית וזה יגול להגיע לסכומים של כמה אלפים אבל לפעמים זה משתלם לקנות מחשב נטיום 4 2.6 512 זיכרון כרטיסמדך כמעט תמיד זה סתם חרא אבל בסכום הזה של 3000 שקל זה שווה לא? אז מה אתם אומרים כדאי לקנות במכירות פומביות או לא?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום ראיתי תפרק 220 והיתה יתפתחות שרמזה שהפילרים נגמרו האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שזה מספיק חשוב כדי לפרסם גם כאן אנא חיתמו והפיצו הלאה במייל ובאתרים אחרים http://www.mac-it.co.il/petition/index.php
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה ) כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict) כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-