עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית בקשר למישרה שעליה אני מתמודד (קשור במכירות). אני יודע שאחד הדברים שיהיה עלי לעשות זה לצייר ציור ואח"כ להסביר מה ציירתי ולמה,ואני שנטול כל כישורי ציור מתלבט כי אני יודע שזהו שלב די חשוב ותשובות כמו "מה זה קשור למשרה" או "אבל אני לא יודע לצייר" לא רק שלא עוזרות אלא להפך,ממש הורסות. האם תוכלו להמליץ לי (מי שיודע או מי שעבר דבר דומה ויודע מה בדיוק מחפשות המאבחנות) על משהו ובכלל להאיר את עיני,כי אני יודע שיש עוד כל מיני מבחנים כמו מבחן החללית ( ???) וכל מיני דברים כאלו מוזרים. תודה.

4. פאק!!! זה היה מצחיק ברמות!! :lol: למישהו יש את הקטע? לאלה שעוד לא ראו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by House M.D.,

חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משהו יודע מה זה פרוייקט גאמא של מודיעין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מממ אז ככה, אני יודע בגדול מה יהיה אבל יש כמה דברים שאיני יודע, מישהו פה יודע איזה צורות צריך לסרטט במבחן הקורדינאציה? אני יודע שאמורים לסרטט עיגול, אז השאלה היא איך?!? בבקשה מישהו שהיה שיספר לי מה יהיה ושיתן טיפים, וגם יגיד איך עושים את העיגול הזה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shuy,

אחרי אינספור מאמצים, דם יזע ודמעות הצלחנו לעקוף את נמל התעופה רפיק אל חרירי . האתגר הבא, להצליח לעבור את האיטי ברמת הבנייה והאדריכלות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

13. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by R0ck,

טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 1,

http://iwomen.msn.co.il/msn/Nnewartcl3.asp?Artcl=1048 תקראו את זה ואז למטה בתגובות יש תגובה של ד"ר ארוכה יחסית בין התגובות הראשונות. לי זה קרה הרבה, שבמקום להתקשר ולהגיד שלא מתאים אני פשוט מנסה לשכוח מקיומה בזמן שהיא מצפה לטלפון, וזה גם קורה כי אני בעצם מנסה "לאסוף" בנות ולמצוא אחת יותר טובה. תגיבו :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by urielka,

יש לי מתכונת מחר בלשון יש למישהו סיכומים משהו שיוכל להשים פה אני יודה לו מאוד תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Moty_p,

אחד מחשב פנטיום 3 700MHZ עם 300 ומשהוא זיכרון פנימי כרטיס מסך vanta אבל אולי אני יארגן גיפורס 5 או 4 והשני שרציתי להפוך לשרת הוא מחשב פנטיום 4 עם 1GB זיכרון פנימי 1800MHZ מעבד כרטיס מסך גיפורס 2 אבל אני יכול לקנות בישבילו את זה: PNY nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCI http://skypc.co.il/pl_product~PNY8400GSPCI~8~0.htm או את זה: Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או את זה: ‏Inno3D‎ - ‏7600GT 512MB GDDR2 DVI HDTV AGP‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=9993 (אם יהיה בזה צורך כמובן) הבעיה היא ש WINDOWS 2008 החדש דורש 2 GB זיכרון מינימום ומעבד בטח יותר טוב מזה כדי שזה בכלל יעבוד לפי מה שאני זוכר …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by swg,

כמה אמורה לעלות הרכבת מחשב? אם אני בא לחנות... זה כולה להרכיב לוח אם למארז חדש, לשים קירור על ההרדיסקים,קירור על המעבד וזהו. אהה... ולחבר הכל. תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום, יש לי אפשרות ללכת לתותחנים,שירון,סטלים,נ"מ חילוץ והצלה וכל זה באיזה חיילות אין מילואים בעתיד? כי אני רק רוצה לסיים אם הצבא או לפני שכבר התחלתי

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.