עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by MishaK,

ולא, שום דבר לא קופץ פה בסוף.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח voodooman

http://www.futuremark.com/ האתר ניראה פצצה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

קבלו סרטון פלאש מגניב שחבר שלי עשה לצפיה בסרטון

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by Funkyzord,

http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  7. שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  8. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

הנה סיפור אמיתי שקרה בארה"ב: עורך דין נכנס לחנות סיגריות וקונה חבילת סיגריות טבק, איכותיות ויקרות. לאחר מכן הוא מודיע לחברת הביטוח שלו-אני מבטח את הסיגרים נגד אש חברת הביטוח, בטמטומה הרב, הסכימה. לאחר כמה ימים הוא מעשן את הסיגרים והולך לחברת הביטוח- נשרפו לי הסיגרים, אני רוצה את הכסף(15 אלף דולר!) :lol: חברת הביטוח לא משלמת לו והם הולכים לבית-משפט. חברת הביטוח מראה את הסיגריות כראייה שהוא עישן אותן, השופט אומר שהוא עישן אותן וגם הוא לא מכחיש שהוא עישן אותן אבל- יש ביטוח ;D ;D השופט פוסק לטובתו והוא מקבל צ'ק על סך 15 אלף דולר! ;D ;D ;D ;D נשמע טוב? חכו! :lol: ברגע שהוא פודה את הצ'ק, מכניס 15 אלף דולר לבנק, חברת הביטוח מגישה נגדו תלונה במשטרה על הסעיף: הצתות בז…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  10. אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by imac,

אני חייב לבדוק שם משהו... והוא עולה איטי רצח... זה רק אצלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

בלי מילים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tomerico,

הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  15. :AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. במסגרת איזשהו פרוייקט אני צריך להעביר "קורס טיס" לכ30 ילדים, איך לתפעל מטוס והכל. מידע פרופר יש לי, אם יש אתר עם הפעלות או משהו... אשמח לקבל לינק

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.

19. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

מה אתם אומרים על זה : במקום שכל אחד מאיתנו יקנה כמות קטנה של מדיות במחיר גבוהה אפשר להתאגד מספר אנשים יחד מאותו אזור לעשות רכישה גדולה, להתחלק בכמות וכך סוף סוף להשיג אולי מדיות טובות במחיר סביר! אני לא יודע אם מישהו כבר העלה את הרעיון הזה אבל ני אשמח לדעת מה דעתכם.

21. אמא של חבר שלי נוסעת לניו יורק השאלה אם כדי לבקש ממנה להביא חומרה לא מארזים ודברים גדולים פשוט חבר שלי הזה רוצה מחשב חדש אם תוכלו לעזור תבורכווווו הוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרונות סך הכל את כל השאר כבר יקנה בארץ האם שווה? אם אפשר תגובות לפה וגם לאיי סיי קיו 158111114 או מייל vaknin7@012.net.il בתודה ואק ואק

22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. יש לי מכשיר של sharp דגם TM100 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: הוא תומך באינפרא רד...אבל לא קיבלתי איתו כבל האם כל קבל יספיק (קיבלתי תוכנה איתו)? שאלה שנייה....לשים עליו עברית אפשר דרך האינפרא? תודה רבה לעוזרים...נ.ב. הוא מקורי ולא גנוב והוא חוקי לגמרי...אז זה לא שזה לא חוקי אני פשוט רוצה לשים עליו עברית כי קניתי בחו"ל

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  24. ניסיתי כבר ליצור אייקון ריק ולשלוח אותו לפלאפון באמצעות Icellcom.co.il, אך נאמר לי שהמכשיר לא תומך באייקונים למרות ש - א. הוא תומך. ב. הוא מוגדר ברישומים כנוקיה 3100. ניסיתי להשתמש בקובץ jpeg ריק, לא ניתן להגדיר אותו בכלל כ Operator Logo, ניסיתי להוריד קובץ תמונה ריק ולעשות לו Rename ל .opl, אך נטען בהגדרות התצוגה של המכשיר שאין בכלל קבצי לוגו שמורים בזכרון. הייתי ממש שמח להחליף את שתי השורות שבן כתוב "Cellcom" במשו קצת יותר שקסי ומקורי... אני אובד עיצות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.