כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים. חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך. השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ? אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה. מה קורה אנשים? זה זה כבר ממש מוגזם! בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו. ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד. חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!
-
מדובר בטלפון קווי עם צג שמראה את פרטי השיחה הנכנסת. מה ההבדל בין שיחה נכנסת שמזוהה כמספר חסוי, לבין שיחה נכנסת שגורמת לתצוגה על הצג "שם לא מזוהה מספר לא מזוהה"?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה, תציצו במדרגים - 5 "רוצי טובתי". לא נחים לרגע. רק תן להם הזדמנות ויחגגו על הגוויה. בסה"כ פירסמתי פוסט תמים על יום האישה והתוצאה לפניכם. 5 דירוגים שליליים, לא פחות. על כלום ! לא העלבתי אף אחד, לא כיניתי בשמות וכינויי גנאי ולא כלום. זה לא הפריע להם לעוט על המציאה כמוצאי שלל רב. עצוב !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לאור נולד בן! תנו במזל טוב לאור הפותחול (liiiiight) על יום חופש שהוא הרוויח מחברת FLUSH YOUR BIKE SAVINGS ולא הגיע ללילה של היום! בונא גנבת לי תbrik , צפה לתביעה ברנד אביוס. ))))))))
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את התופעה בבקשה? כי אני ממש רוצה להזמין את הפלאפון הזה. (עכשו תגידו לי לחכות לחכות, אבל נשבר לי לחכות. לא רוצה את ה3100 המעפן שלי יותר שדופק ריסטים ונתקע מתי שבא לו[ולא, לא עשיתי לו אוברקלוק. ])
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד האתרים המוזרים שראיתי לאחרונה... http://www.sorryeverybody.com/ יש שם משהו כמו 3000 תמונות, של אנשים שמבקשים סליחה מהעולם. http://www.sorryeverybody.com/gallery/1/ והנה אחד המצחיקים משמה... ועוד אחד..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום במקרה נודע לי שיש אלבום חדש של מלך הפופ שייצא ב-14 בדצמבר ועשיתי לו הזמנה מוקדמת. אם יש כאן עוד חובבים של המלך, אתם מוזמנים להתרשם מהסינגל הראשון מתוך האלבום הזה (הסינגל הוקלט יחד עם AKON ב-2007) שהוא פשוט ממכר לדעתי. http://breakingnews.michaeljackson.com מידע: http://breakingnews.michaeljackson.com/pressrelease.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הדבר הזה: http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=20&topicId=7 מי מכיר כאלה בסגנון? מי שיחק? מי אהב?^^ פעם היה לי כזה ועכשיו אני ממש רוצה לקנות חדש הבעייה היא שאלה שמצאתי - או שהטווח שלהם קטן מ20 מטר (שזה המינימום מבחינתי), או שאומרים עליהם שהם מתקלקלים מהר, או שבכלל לא כתוב הטווח שלהם מישהו מכיר במקרה חברה שמייצרת דברים כאלה, אבל אמינים ועם טווח של יותר מ20 מטר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע הייתי שם בכדי לקנות מוצר והחנות סגורה ! עומד ליידה שומר מהאבטחה העירונית ...אומר לי : "החנות בעיקול " ניסגרה ... אני שואל אותו אז מה התפקיד שלו שם בדיוק , הוא עונה לי מחשש של פגיעה\שריפת המקום ופגיעה פיזית במנהל החנות בקיצור להיזהר מהם נאמר לי ברמיזה עבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב מקום יש לי אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, שמי גלעד ואני סטודנט שנה א' לניהול מערכות מידע במכללה האקדמית תל אביב-יפו. במסגרת סמינריון קיץ אני עורך עבודת מחקר בנושא הרגלי שימוש בשירותי מוזיקה בענן בקרב משתמשים בגילאים שונים בישראל. השאלון שלי מיועד לקבוצות הגיל 18-35 ו-40-65 בלבד (אם את/אתה בגיל 36-39 אין צורך שתמלא/י את השאלון). אשמח אם תוכלו להקדיש מספר דקות למילוי השאלון - זה יעזור המון ניתן להשיב על השאלון בקישור הבא: http://goo.gl/8Q1LFT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי (יותר נכון קנו לי ) ראפיד שר (COM) ואני פשוט לא מצליח להוריד על יותר מ-60 שיש לי חבילה של 3 מגה אינטרנט. משהו פה ממש מסריח. על Free אני מוריד על המהירות הזאת. מה לעזעזל קורה פה?! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש לינק למשהו טוב ? ובבקשה אל תפנו אותי אל ה "who let the jews out" כי זה כבר נמאס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-