כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=345&AuctionId=4954542 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק עם מספר סרטים עליו, הכונן שלי לא מצליח לזהות את כולם, רק חלק וגם אז הוא בזמן מסויים (משתנה מסרט לסרט), הוא מתחיל לנגן אותו מהתחלה, למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב אני יודע שלפני כ3 שבעות הוא פעל טוב במחשב אחר, קח שקשה לי להאמין שזו הבעיה... וגם הדיסק הוא HDTV, האם אמורה להיות ליבעיה עם יש לי מעבד P42.8GHZ PRES וכרטיס מסך FX5500?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים! נכנסתי הרגע לאתר של NVIDIA, ואני רואה שהלוגו שונה במעט, אני הוזה? לעומת הלוגו הקודם: מי שלא הבין את מה שונה, הם עיוותו את האותיות. בכל אופן, הלוגו הקודם של NV היה הרבה יותר יפה. זכרונו לברכה... :'(
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קיט של חלון אני רק צריך שמישהו יעזור לי לקדוח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מכיוון שהחורף נמצא בפתח, אני מחפש נעליים שישמשו אותי להליכה ביום יום לעבודה וכו' שיתאימו למזג האוויר החורפי. הדרישות שלי מהנעליים הן שתהיינה אטומות למים, נוחות ויפות במידה סבירה. ניסיתי למדוד את נעלי ה-blundstone למי שמכיר, אבל הם ממש מכוערות עליי וגם לא היו הכי נוחות בגלל הגובה שלהן- בהליכה מרגישים את העור שלמעלה נוגע ברגל וזה מפריע. חשבתי לנסות אולי אפילו נעליים שמיועדות לטיולים, יש למישהו חברה או דגם שהוא יכול להמליץ עליו? מדדתי גם את הנעל הזאת http://saar.com/heb/index.php?instance_id=&actions=show&id=3076&prod_level=1 האמת שהיא הייתה נוחה, אבל היא קצת גדולה מדיי ולא נראה לי שהיא תתאים עם רוב הבגדים.. תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עגיל בגבה ורציתי לדעת אם זה כואב מאוד עד כדי בכי? או שזה לא כל כך כואב? ואיך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתם מבחן IQ נחמד שחשבתי לשתף. לא יודע עד כמה התוצאה אמינה, אבל עושה טוב על הלב חח games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html שתפו תוצאות למי שבא.. עריכה - קבלו עוד אחד נחמד http://www.free-iqtest.net/ [attachment deleted by admin]
-
- 57 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום לכולם גיסי טס לארה"ב בתחילת יולי, ואני רוצה כנראה לקנות כמה דברים בחו"ל בעיקר 4 GIGA זכרון ללפטופ 800MHZ, שת'אמת ממש זול שם לעומת בארץ ומי יודע מה עוד. מישהו רכש באתרים כאלה בעבר וביצע שליחה ישירות לארה"ב? יש המלצות על אתרים? מישהו רכש ב www.newegg.com? הבנתי שצריך אשראי אמריקאי, זה נכון, או שכל בינלאומי מספיק? תודה מראש על כל התשובות
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רצינית First the Fat Boys break up, now every day I wake up Somebody got a problem with Hov' Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddar and my records movin out the sto'? Young fucks spittin at me, young rappers gettin at me My nigga Big predicted the shit exactly "Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefully Cause faggots hate when you gettin money like athletes Yung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me? Fine; it cost you nothin - pay me no mind Look, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontin Sensitive thugs, y'all all need hugs Damn though mans I'm just try…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בהינתן ואין לי בעיה לשלם מכס, יש אפשרות להביא כלי אירסופט אחד מחו"ל?
-
- 21 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אהלן, נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי. השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם? אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כל מנגינה של סטרפטיז .......תעזרו לי אחים שלי כפרה עליכם . חבר שלי הולך לעשות סטרפטיז בפורים ואני צריך מוזיקה בישבילו .
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי מספר ימים של עבודה כואב לי לעלות מדרגות ולרוץ, בברכיים יש נקודה כזאת שממש כואבת, בשתי הברכיים במקום זהה, זה מתרפא? למישהו היה את זה? איך נפטרים מזה יש תרופה שיטת ריפוי? :'(
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה אפשרות לדעת לאילו אתרים נירשמתי עם כתובת המייל שלי? הרצתי חיפוש בגוגל - אין תוצאות. אפשר לשלוח מתוך אימייל הודעה לכל מייל ששלח למייל שלי הודעה אי פעם שיחזיר "אישור קריאה" וכך בעצם אני אדע לאן אני רשום?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע לדעתכם החזיק ג'ון צ'פמן- האיש שרצח את ג'ון לנון, את הספר "התפסן בשדה השיפון" בכיסו בזמן הרצח, ומדוע השתמש בספר כטיעון להגנתו בזמן שנשפט? שתפו אותי בדיעותיכם נדב
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פלאפון זה כבר מזמן לא רק אמצעי תקשורת להעברת קול דו כיוונית. עם השנים, נכנסו במכשיר עוד ועוד פונקציות כמו מצלמה, נגן...טוב קיצר אין לי כוח לכתוב כמו בן אדם אינטליגנטי אז ניגש ישר ולעניין. איך לדעתכם יראו הפלאפונים בעוד כ10 שנים? איזה דברים ניתן יהיה לעשות איתם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-