עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asus7,

בננה משמין?

2. Started by cleric,

http://www.glumbert.com/media/highpower פשוט מטורף

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by Yehudaa,

גולשי האינטרנט עושים כל מיני סימנים כמו xp x: : ) :=\ ; ) 0_o o_o וכל מיני דברים כאלה ... מישהו יכול להסביר מה הסימנים האלה אמורים להביע ? תודה .

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by RaideR_01,

מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. אני מקבל את ההודעה הזאת בדפדפן Opera כשאני מנסה להיכנס לחשבון שלי בבנק הבינלאומי. בעיית אבטחה חמורה או שהדפדפן אופרה מקצין את העניין?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by subarel,

אחרי כמה זמן קיבלתם את המענק שיחרור..? באתר להכוונת חיילים משוחררים כתוב שזה בין 20 ל 60 יום. זה נכון........? רבאק אני צריך את הכסף הזה כבר..

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  8. מהאתר שמופץ באייסקיו: אז מה.. שביתה אה? אם לא שמתם לב ואנחנו בספק אלא אם כן נדפקתם וכל המורים שלכם הם בהסתדרות יש שביתה. כן כן לא להתלהב יותר מידי לא בטוח שזה לטובתינו. לשביתה כמו לכל דבר יש השלכות. אז כן יש לנו הרבה יותר שעות לישון ובינינו זה לא מזיק לאף אחד. אבל המורים מסכנים פה את עתידנו. נכון נשמע קצת יותר מידי מפוצץ אבל היי אנחנו מתבגרים אז מותר לנו. ועכשיו ברצינות.. השביתה עלולה להמשך חודשים והיא עלולה אפילו לגלוש לבגרויות. למשל עתידי באזרחות נראה מאוד עגום. אבל שלא תבינו לא נכון אנחנו כן בעד השביתה אחרי הכל יש לה מטרות צודקות. הבעיה היא לא רק במורים הבעיה היא במערכת החינוך כולה. בואו נודה לנו אין ממש כוח בכל דיקטטורה הזאת שנקראת מערכת החינוך. את קולנו אמורה לייצג …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by iem,

מישהו יודע אם אדריאן שילטהאוז (הזקן ה ת ו ת ח) שנוהג ללמד באונ' השונות מע' ספרתיות מלמד גם בפתוחה ? ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  10. ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by DeaglinG,

שלום, אני צריך עזרה די מוזרה... אני מחפש מקום/דרך/תופרת או לא יודע מה , שיכול להדפיס לי משהו על סמרטוט רצפה. כן, הדבר הזה שאתה קונה ב-5 שקלים ושם על המגב בשביל לנגב את המים שנשארו מהשטיפה... אני יודע שזה נשמע הכי מוזר בעולם, אבל אני חייב את זה. מי שיודע או חושב שהוא מכיר מקום שיכול, בבקשה תגידו כי זה די דחוף... אם אני ימצא מקום טוב אני יספר לך גם בשביל מה זה תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  13. לא לנסות בבית,ואני רציני והייתי אומר שחבר שלי קצת נסחף עם הרובה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2037172

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המנהלים בTD החליטו לסגור לי את החשבון בלי התראה ובלי כלום רציתי להיכנס לראות את הרטיו שלי ואני רואה שחסמו לי את החשבון! נכנסתי לIRC שלהם ושאלתי מה קרה, הם ענו לי שרימיתי. אני בכלל לא יודע איך מרמים תוכנת ביטורנט!!! איך לעזעזל אתה מרמה כשאתה מוריד משהו? נגמר בסוף בבאן לIP שלי: "Unauthorized IP address". יש מצב שהם חוסמים ישראלים? כי שמתי בפרופיל שאני מישראל. יש מצב מישהו בודק אם גם אצלו חסמו את החשבון? למי שלא מכיר: TD - torrent damage (כמו TL שזה TorrentLeech)

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by galper,

היי, אני שוקל, בהסתמך על אחד המפרטים שלכם (מחשב למשחקים ללא מסך ב-6,000), לקנות את רוב החלקים בארה"ב ובארץ לקנות רק את החלקים הגדולים - כמו מארז ואולי ספק כוח). נראה לי שאפשר לחסוך כמעט שליש מהמחיר בצורה כזו. אחרי זה - וזו השאלה שלי - אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי. האם הרכבה עצמית היא אפשרית? האם יש מדריכים לכך שאפשר למצוא באינטרנט? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by night-fire,

ראיתי שעוד לא נפתח פה אז מי שרוצה לשאול שאלות שירשום פה..! ד"א יש למישהו מושג מתיי מתחילה עונה 2 ?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by סמיילי,

אחת לא משהו אבל חייבים בהודעה הראשונה: בחור נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הזאת שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?". :lol: יאללה שימו שלכם

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by The Dom,

קטע קטן שכתבתי. אני בן 14, ניגנתי שנה עם מורה ולא היה לי כוח אליו אז החלטתי לעזוב, אני מנגן יצירות קלילות והחלטתי לנסות גם כן. בגלל שעזבתי אחרי זמן קצר אני עוד לא ממש יודע לנגן ב2 ידיים אז זה הכי קרוב שהגעתי. ביקורות בונות יתקבלו בברכה. http://youtube.com/watch?v=he9S_dNq34Q

20. טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Vidati,

אני מחפש את השם של השיר שהיה בסוף הסרט השני נראה לי... כאשר היה את המלך האכזרי הזה ששלח את הבן שלו פארמיר שהוא אף פעם לא אהב לקרב כי הוא חשב שהוא אף פעם לא ישתווה לאח הגדול שלו בורימיר ואז יש את הקטע שבזמן המלחמה המלך יושב ואוכל לו ארוחה והוא כולו בגועל כזה אוכל ופיפין שר לו שיר עצוב כזה... אני מחפש את השיר הזה אבל עם הביצוע של פיפין.. ולא של מישהו אחר. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל תנסו בבקשה. תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by iem,

למישהו יש מושג על פעילות מסוקים באזור מערב ראשל"צ ? ב-3 ימים האחרונים עוברים עשרות מסוקים בזוגות נון סטופ וזה מטריף ומטריד, מה קרה שכ"כ הרבה מסוקים עולים לאוויר ודווקא בזמן האחרון הזה ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם! עקב התפנות רבה של זמן חופשי אצלי, אני רוצה לחזור להתאמן בקביעות כמו בעבר! אז ככה, כרגע אני רוצה לעבוד על סיבולת, ירידה במשקל, מטבוליזם, והדברים האלה, אירובי בקיצור. אז ככה, יש לי שאלה לגבי האימון האירובי. קראתי אולי 1000 מאמרים בנושא האירובי, ופאקינג כל אחד טוען משהו אחר, זה פשוט לא יאמן, אי אפשר לדעת מה אמיתי, חלק אומרים שצריך לרוץ ב30-40% מהיכולת או פחות, למשך פרק זמן ארוך, חלק אומרים 50% לפרק זמן פחות ארוך, חלק אומרים לפני אימון כוח, חלק אחרי, למרות שאני יודע בוודאות שעדיף אחרי, כי זה עוזר בפירוק וסילוק כל המחמצנים. עכשיו, מאמר שקראתי לא מזמן מאוד עניין אותי, שם נאמר, שבשביל לשפר את הסיבולת והמטבוליזם, צריך בכלל לעשות אינטרוולים של דקה 90% (כמעט ספרינט), לא…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  24. אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by xtract1,

קניתי את המכשיר מיד שניה,הבחור שכח לתת לי דריברים (או שאין לו) ברשת מצאתי משהו אבל לא עובד לי. זה V3 רגיל ואני אשמח אם למישהו יש משהו שכבר עובד והוא יכול לשלוח לי. אני צריך את התוכנה שמאפשרת העברת תמונות וכו' וכו'.. תודה לכולם מראש

• 5 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים