כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עם כן מי ואיפה אתם משרתים..... ספרו קצת..... למשל אני חייל כבר חודש וחצי, סגרתי 21 יום וסוף סוף אני בבית..... אני טירון של פלס"ר 7 (עם משהן מכיר את היחידה). אני עובר את הטירונות שלי ב בא"ח1" פלס גולני בבקעת הירדן....!!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למשל המבחן קבלה למכינה... המממ קשה? ואיך בכלל המכינה עצמה?
-
- 8 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הגלשן JS [גלשן אוסטרלי] הוא איכותי ושווה קנייה? וכמה הוא עולה? http://img.timeinc.net/surf/content/images/04/show1004/s1004m_js.jpg
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
או כאלה שלומדים עכשיו? או שבדרך? או שרק חולמים? אני מדבר על אלה שסיימו טכניון/אוניברסיטה ולא מכללה. בקיצור: יש עבודה בתחום עם משכורת התחלתית של 10 אלף?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להירשם אבל אני לא יודע איך זה... אם כדאי לי.. מישהו מוכן להסביר לי קצת על זה?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה לפטופ מחלקים השנה??? אם אפשר אז תביאו את המפרט שלו...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
-
קניתי מהם את הכרטיס מסך 2900PRO ולא עלה בדעתי לבקש מהם מתאם ממלוקס ל6 פינים כדי לחבר לספק כוח. בקיצור, הוא אמר שהוא ישלח לי את המתאם כשיהיה לו משלוח לירושלים, אז יש מישהו שמזמין מהם פה בזמן הקרוב והוא מירושלים? (גם מהסביבה, כמו ב"ש, גב"ז, מבשרת וכו')
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
יש פה מישהו מתכוון הגיע מחר ודי חדש בקהילה,לא מכיר אף אחד אישית וכו' אפילו לא מכיר טוב דרך הפורום??? (חוץ ממני ;D) כי אם יש עוד כאילה אז אפשר להתאחד שלא ניהיה שמה בדדניקים, ואז נכיר את כולם... דרך הגב מישהו מעוניין לשחק "דורק" (משחק קלפים רוסי) :
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מדבר על גלישה, לא על צפייה. אני מודע לגודלה העצום של הקהילה ועניין אותי אם יש מישהו כזה בתוך הקהילה. אם כן, אשמח לשמוע חוויות ולהחליף ICQ.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך משם לדים ויש לי קצת בעיה עם התשלום.. ההורים לא מסכימים לתת כרטיס אשראי לאתרים כאלה =\ אם יש פה מישהו שמתכנן הזמנה משם ומוכן שאני יזמין איתו אני יודה לו אם הוא ירשום לי פה או יצור איתי קשר באייסיקיו 9454884 או במסנג'ר aviran27@walla.com תודה מראש חבר'ה
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
רציתי להזמין מסך LCD של SONY מהאתר שלהם בארה"ב אבל אני לא בטוח שהם עושים משלוחים לארץ. יש פה מישהו שהצליח בעבר להזמין מסך מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לדפדף באתר של המשטרה והגעתי לפרטים על משמר אזרחי. קראתי קצת הרבה וזה נראה לי די מעניין אני לא הייתי בצבא וגם לא מתכוון להיות (סיבות אישיות) אבל חשבתי שזה אולי יכול להיות איזשהו תחליף רציתי לשמוע ממי שכבר מתנדב או שהתנדב בעבר איך זה ואם אתם ממליצים.. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני לומד בבר אילן בשנה 3 אבל מעוקב בכמה קורסים משנה שנייה. אני שוקל להמשיך את התואר באקדמית ת"א-יפו כיוון שהם יותר גמישים מבחינת תכנית הלימודים לעומת בר אילן שכל עיקוב מורח לי עוד שנה מהחיים... והתואר עלול להימרח ליותר מדי זמן... יש המלצות על המכללה ? הבנתי שהרמה שם ממש גבוהה ויש לה שם טוב בתעשייה , נכון ? לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתעשייה אח"כ (כי זה מכללה) ? תודה
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-