כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לכל אלא שהתנסו וקנו מהחנות - איך השירות? איך המוצרים? איך המחירים? איך הכל? כמה זמן לוקח להם לענות/להגיב לשאלות ששלכת? בכללי - כדאי לקנות מהם ??? חייב תשובה דחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, לא מצאתי משהו יותר מתאים. הקיצר,מבקש המלצה לחנות ממנה אקנה מחשב חדש. מה שאני מכיר בב"ש זה KSP, מישהו יודע על חנות מוצלחת יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
-
הנושא: דמיון משולשים. שאלה קצת מוזרה אבל המורה שלי אמר שהיא קשה רצח. נגיד שדף זהו ריבוע.[ABCD] E - אמצע צלע הריבוע AD. F - אם נקפל את הדף [הריבוע] באופן הבא: מחברים את הנקודה C עם הנקודה E אז נקודת החיתוך של הדף עם הצלע AB תסומן בF. צ"ל : AF = 2BF תמונה : http://img90.imageshack.us/img90/5107/68771140gx0.jpg תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
רבתי עם ההורים שלי לגבי המחשב שלי על זה שאני רוצה לקנות מחשב מTMS אבל אבא שלי לא מסכים וכל זה אז הוא התחיל לחפש בסביבה שאני גר בה חנויות מחשב אחרי כמה מקומות שלא מצאנו הוא הגיע ל Ivory הם מציעים שם דברים יותר זולים אפילו וזה דיי מוזר לי אבל העיקר הוא שאמרו לי שבחיים לא לקנות מ Ivory מסיבה כל שהיא שאני לא יודע אז בבקשה אם אני עושה טעות שאני קונה מ Ivory או שזה בסדר אם זה טעות שאני קונה מהם בבקשה תגידו לי למה! ממש חשוב לי חברה בבקשה תעזרו! תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
>> SHIT LIST !!! >> ------------------------ >>THE GHOST SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit on the toilet paper, but >> there's no shit in the bowl. >> >>THE CLEAN SHIT >> The kind where you feel shit come out, see shit in the bowl, but there's >> no shit on the toilet paper. >> >>THE WET SHIT >> You wipe your ass fifty times and it still feels unwiped. So you end up >> putting toilet paper between your ass and your underwear so you don't >>ruin >> them with those dreadful skid marks. >> >>THE SECOND WAVE SHIT >> Th…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש דרך להפוך את הפונט למשהו יותר נוח כמו אריאל? הכוונה לתפריטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
בתחילת חודש אוקטובר, אחרי חיפוש אינטינסיבי,בין היתר באתר הזה, מצאתי את IQPC באשדוד -"אלף מחשבים" והייתי מוכן לעשות קנייה די רצינית. רק פריט אחד לא היה להם, המארז החדש של NZXT ה-HUSH דיברתי עם מנחם, בעל החנות, והבנתי ממנו שלא ניתן להשיג את המארז הזה משום ספק בארץ. אבל כן מצאתי אותו באתר של גיבור-נט. נשים בצד שבמשך מספר ימים התרוצצתי אחריהם, (הם יחזרו אלייך תוך יומיים - מהמוקד) - מדובר בחבורה שמפרסמת מוצרים שאין באפשרותם לספק וכך נתנו לי לחכות חודש ימים (הבטיחו לי שתוך שבועיים) ואחרי אינספור פניות למוקד, מבשרים לי שהמארז בכלל מחכה לי בחנות. למחרת התייצבתי בסניף שלהם ברמת-גן ואז התחילו התירוצים- 1. מארז ALEXA, כן? 2. זה לא בחנות, זה במחסן הראשי 3. המוקדנית לא אמרה 4. המוקדנ…
-
- 136 תגובות
- 21k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות את הPDR-880 בגירסה ללא כונן קשיח ופשוט להוסיף לו בניפרד. אם כן אז איזה כונן זה 2.5 או 3.5. תודה .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש שם את ידיעות אחרונות, נראה לי מישהו פרץ לעיתון ומעלה את זה לאינטרנט בחינם!! www.ynet.co.il נעבור לאתר האמיתי, אתר של ביקורות סרטים משחקים... לגבי הסרטים זה לא עלוב כמו IMDB שיש "חשדות" שמעלים ציונים לסרטים ע"י כל מניי בעלי אינטרסים פה ממש לוקחים ביקורות מעיתונים ולא רק אינטרנט.... הרבה יותר אמין מ IMDB לגבי משחקים יש שם רשימות ממש מסודרות לכל הקונסולות עם ציונים, ממש מסודר ונוח להבנה הנה : http://www.metacritic.com/film/titles/310toyuma מי שלא מכיר את האתר שיהנה. עריכה : ברגע שרובוטריקים קיבל שם 6.1 ולא ציון שמתקרב ל 8 כמו ב IMDB (כאילו זה איזה סרט קלאסי כמו קן הקוקיה וכאלו) הבנתי שזה לא אתר זבל, בגלל שזה לא מסתמך רק על משתמשים אלה גם על ביקורות של מבקרים ומהרבה מקורות…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מוריד מהאתר הנ"ל כאילו יש הגבלה של המהירות ל1 מגה כשבפועל יש לי 1.5 מגה. מישהו עוד נתקל בזה ? הוט+נטויז'ן 1.5 מגה ניסיתי אתרים מהירים כמו מיקרוסופט ומשם הוא מוריד על 185 קילובייט. לדעתי זאת הגבלה של הכבלים כי ניסיתי להוריד אצל חבר שלי שהוא אותו צירוף רק שאצלו 3 מגה ואצלו זה מוריד על 380, כלומר על מהירות מלאה. אודה ךתשובות עיניניות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
?...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-