עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תגידו האתר עולה אצלכם??

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by R0ck,

עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by Ran B,

באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Vega,

להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

Orgasm from around the world

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by Chevy,

סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by MishaK,

זה מה שהחטלתי לעשות היום במקום ללכת לביצפר, לסוע לנהריה, לטפל בכמה דברים ולהעביר קצת זמן איכות בים... בטעות העברתי שם בערך שעה ומשהו בלי לשים לב.. רק צילומים ורגיעה... צריך לעשות את זה יותר. בכל מקרה, צילמתי בערך 70 תמונות, איזה 10 מחקתי, ובחרתי 31 הכי טובות שיש. תהנו

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by OmerS,

שלום, אני עובד בעיקר בתור טכנאי אבל לפני זמן מה אחד מהלקוחות שלי שאל אם אני יוכל ללמד את הבן שלנו מחשבים כי הוא מאוד רוצה להכניס אותו לתחום הזה ולגרום לו להתעניין ולדעת איך להשתמש במחשב (בעיקר WORD ושטויות כאלה). הילד הוא בכיתה ה' והוא לא ממש אוהב את התחום הזה.. אבל יכול מאוד להיות שאם אני יביא לו משחקים וביחד עם זה ילמד אותו קצת אז הוא כן יתעניין.. הבעיה שהמחשב שלו הוא MMX.. בקיצור... יש לכם רעיונות איזה משחקים כן אפשר להביא לו ואולי גם מה כדאי ללמד אותו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by someone,

השאלה: בסדרה 10 איברים. סכומם 210. האיבר הראשון 3 א. מהו סכום הסדרה ב. מהו האיבר התשיעי ויש כל מיני שאלות בסגנון הזה.. אז אם מישהו יכול בבקשה לפתור את זה ולהסביר מה הוא עשה (עדיף שזה יהיה גם די מהר כי העבודה למחר..) אני יודה לו מאוד!

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Ran B,

טוב, אני שובר את הראש בלחפש בעיתונים משהו, סיימתי את העובדה בתנ"ך אבל נשאר לי החלק הקטן של ה30 נקודות שהוא העבודה האישית, ולא החלק הקבוצתי.., אז מכיוון שבתנ"ך אנחנו לומדים למידה רב תחומית, ומשלבים את התנ"ך למציאות והכל, יש דילמה בספר מלכים א, לא זוכר את הפסוקים והפרק, את העבודה הקבוצתית עשינו ממזמן (אני וחברים שלי), אבל הדילמה היא בעצם : כוח הכסף לעומת כוח ההתיישבות. למשל דוגמא של סיפור קצר : אני אמציע שמות לנחיותכם בלבד.., אין קשר לשמות ולסיפור.. אדון משה קנה אדמה בהרצליה, הוא קנה חצי דונם אדמה, יש לו חוזאים מטעם מדינת ישראל שאותה אדמה שייכת לו. ואז אותו אדון משה טס לארה"ב למהלך 10 שנים.. ושחזר ראה כי על האדמה שלו יש מעיין קרוון(ככה רושמים?)כזה עם אדם נחמד עם ה…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Shadowman,

ואיך השם הזה קשור לשם אולג! לכל העוזרים תודה!

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by street cat,

שלום לכולם!!! רציתי לדעת [חשוב מאד לבונוס בבית ספר] מדוע קוראים לסירטי בוקרס "סרט בורקס" בתודה מראש, מיכל!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by benor,

חלק מהאנשים אהבו ואז החלטתי להוסיף עוד מערכונים אבא ובן: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Dad%20and%20son.wmv ערבים מנייאקים: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Maniacs%20Arabic.wmv שוק: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/Market.wmv שכבת עם אשתי: http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Videos/You%20are%20sexed%20with%20my%20wife.wmv

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by mikamar2,

קודם כל שלום לכולם,אני חדש בפורום. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים של בלוג TV בחו"ל לא מה שיש בתפוז. תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by Kenny,

21.03- גולני 22.03- גבעתי 23.03- חירמ"כ 24.03- נח"ל 25.03- צנחנים 28.03- שריון 29.03- הנדסה קרבית 30.03- תותחנים 31.03- מג"ב 01.04- נ"מ 13.04- גיוס ביני"ש 14.04- גיוס ביני"ש\השלמות בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

סיפור שהיה כך היה אחי נדנד לי שהוא רוצה ראוטר כדי שהADSL לא יהיה תלוי במחשב שלי אני רואה מדריך איך להפוך את המודם אקטל שלי לפרו (כלומר גם לראוטר...) אני מפרסם הודעה בפורום רשתות ושואל כל מיני שאלות על התהליך אנשים טובים עונים לי ועוזרים נועם (ThePorscher), שולח לי הודעה אישית, שואל אם יש לי עוד שאלות ומציא לבוא אלי הבייתה ולעזור לי לשדרג ולהסביר לי יותר טוב. אתמול המודם שלי שודרג ;D אין לי מספיק מילים באוצר מילים שלי כדי להגיד לנועם תודה. שרות של הפורום, עד הבית אני בעד שצוות העומרים באתר ישנה לנועם את השם לעומרי!

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  18. שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  19. ומה זה נותן ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

למישהו היה ספק בכלל? אני מקווה שעכשיו לא נראה אף אחד משניהם על מרקם הטלוויזיה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2885342,00.html

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by BigT,

שלום, אני מחפש חומר על חשיבות הקירור באלקטרוניקה ומחשבים, מדוע חשוב לקרר, מהן השיטות השונות וכו' אשמח לקבל חומר ו/או לינקים... תודה מראש, BigT

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  22. על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

אני בבית כי יש לי איזה טקס ללכת אליו! ניום יפתח אולם (באמת אין לי מושג מה יהיה בתוכו) ע"ש קרוב משפחה שלי (ז"ל) שיחד עם רבין הציל מאות עצורים. אז אני והמשפחה הולכים לחנוך את העולם ;D מפסיד בצפר!

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by asmon,

שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  25. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2992829306

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.