עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

מכיוון שמזמן לא הייה פה שירשור חסר משמעות לחלוטין, הגיע הזמן לפתוח אחד... מה 10 השירים\ אלבומים האהובים עליכם בכל הזמנים, כשהרשימה תכלול 10 שורות שהן אלבומים או שירים ספציפיים. אפשר 11 אם זה משהו ממש טוב אני אתחיל: 1. What A Wonderful World של לואיס ארמסטרונג 2. האלבום Metamorphosis של אולי ג'ון רות 3. אלבום boom boom של ג'ון לי הוקר 4. האלבום black sabbath של בלאק סאבאת' 5. האלבום Heaven And Hell של בלאק סאבאת' 6. האלבום Machine Head של דיפ פרפל 7. Ziggy Stardust של דיוויד בואי 8. hotel california של האיגלז 9. Layla של אריק קלפטון 10. האוסף the best of prokovief של פרוקובייף 11. What'd I Say של ריי צ'ארלס (צמוד עם Hit The Road Jack )

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

אז העורך הראשי שלנו חוגג היום יום הולדתו מזל טוב דן, בטקס אינדיאני עתיק, שמנמנים רוקדים על שמך לסימול צ'ונגיותך שגדלה לה בשנה נוספת: :funn: :funn::funn: :funn::funn::funn: :funn::funn: :funn: :funn: Minimizer ואחד לשנה הבאה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Omri643,

*כותרת* ועוד משהו קטן,איך לעשות חץ כזה> או כזה< רק שהוא פונה למעלה? יש מקש כלשהו?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  5. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=25778&CatID=351 ממש איום ונורא! צריך להחרים את האוהדים האלה, ממש בושה וחרפה!

6. עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  7. רבתי עם ההורים שלי לגבי המחשב שלי על זה שאני רוצה לקנות מחשב מTMS אבל אבא שלי לא מסכים וכל זה אז הוא התחיל לחפש בסביבה שאני גר בה חנויות מחשב אחרי כמה מקומות שלא מצאנו הוא הגיע ל Ivory הם מציעים שם דברים יותר זולים אפילו וזה דיי מוזר לי אבל העיקר הוא שאמרו לי שבחיים לא לקנות מ Ivory מסיבה כל שהיא שאני לא יודע אז בבקשה אם אני עושה טעות שאני קונה מ Ivory או שזה בסדר אם זה טעות שאני קונה מהם בבקשה תגידו לי למה! ממש חשוב לי חברה בבקשה תעזרו! תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by RavivRavR,

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

אוקיי, בעקבות הת'רד הזה ובעקבות בקשות של משתמשים - הת'רד הקודם ננעל ונפתח עכשיו אחד חדש, על מנת שיהיה לכולם יותר קל לעיין בו. שתהיה המשך גלישה נעימה לכל משתמשי האתר.

• 2.1k תגובות
    • 233.6k צפיות
  11. קנו לי אותם בשנת 1995 ואולי קצת אחרי, הייתי מעוניין לדעת כמה הם שווים היום. תמונה מצורפת, תודה. *ה: M&M מאחורה זה סתם - לא להתייחס. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by eegg,

אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי

• 19 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by Fistuk1,

זה לא הניסוי שאתם מכירים! מה קורה כאשר בן אדם שם בפה מנטוס ולאחר מכן דיאט קולה? http://www.vch.co.il/video-159.html אמיתי או לא?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  15. Started by 114508534,

יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  16. Started by Dman86,

שלום רב, אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך הטלויזיה שלי מחבר למחשב מקלדת USB ועכבר USB מחבר לחשמל שלא יהיה מוגבל בזמן אז בעצם (אם המחשב חזק מספיק) יש לי Playstation, לא? השאלה היחידה שלי היא - איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה - איזה כבל? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by NeverMore,

אחד המחשבים החליט להפסיק לעבוד... לרוב הייתי לוקח את המחשב לאלכס מחשבים, אבל פעם אחרונה הוא הכניס לי כרטיס זכרון דפוק ודי איבד את האמינות שלו אצלי. מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה באיזור?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by AsD[eyal],

כרטיס כבר קניתי.... מי יהיה תהיה להקת החימום?

19. זה אומר שאין לי הראשה יש לי חשבון משתמש עד אפריל ועד עכשיו הורדתי בחמשה ימים זה אמר לי שהורדתי בערך 25 גיגה יש הגבלה אולי?

20. Started by tom123,

רק לי יש ריצודים כאלה ריבועים תקיעות בערוץ 10 בימים החארונים ב HOT?

21. Started by marlboro,

יש שם את ידיעות אחרונות, נראה לי מישהו פרץ לעיתון ומעלה את זה לאינטרנט בחינם!! www.ynet.co.il נעבור לאתר האמיתי, אתר של ביקורות סרטים משחקים... לגבי הסרטים זה לא עלוב כמו IMDB שיש "חשדות" שמעלים ציונים לסרטים ע"י כל מניי בעלי אינטרסים פה ממש לוקחים ביקורות מעיתונים ולא רק אינטרנט.... הרבה יותר אמין מ IMDB לגבי משחקים יש שם רשימות ממש מסודרות לכל הקונסולות עם ציונים, ממש מסודר ונוח להבנה הנה : http://www.metacritic.com/film/titles/310toyuma מי שלא מכיר את האתר שיהנה. עריכה : ברגע שרובוטריקים קיבל שם 6.1 ולא ציון שמתקרב ל 8 כמו ב IMDB (כאילו זה איזה סרט קלאסי כמו קן הקוקיה וכאלו) הבנתי שזה לא אתר זבל, בגלל שזה לא מסתמך רק על משתמשים אלה גם על ביקורות של מבקרים ומהרבה מקורות…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Fistuk1,

תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by artv8,

היי יש לי שומר מסך של שעון תלת מימדי. יום אחד הוא פשוט נעלם לי ואני מקבל איזושהיא הערה אני לא יודע לאיזה פורום הבעייה שיייכת ונראה לי שבכללי זה בטוח יכול להיכנס. אני מצרף את התמונה של ההודעה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  24. Started by SensatioN,

הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Toxin II,

אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …

• 6 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים