עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

http://www.keshet-tv.com/yazpan/LobbyVideo.aspx?MediaID=26098&CatID=0&Level3=3830 הבנאדם הזה ממש גדול.... ובקשר ל-KKK שיידרסו אמן. מי שזה לא פועל לו, שיילך לתוכניות ויילחץ על הסירטון "יהודים הם כמו ג'וקים".

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by EyeVein,

מקווה להנות, עושה רושם של אחלה של קהילה וחבר'ה כאן ...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. פרטים כמו: כמה זמן מלווה כמה אני יכול להסיע וכו'...?

4. אוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע או אוניברסיטת תל אביב שאלה נוספת שמאוד חשובה לי, זמן לא מבוטל אני מתחבט בשאלה, מה כדאי לי ללמוד? הנדסת מכונות vs. הנדסת אלקטרוניקה. הבעיה היא שהחומר הנלמד בשני החוגים מאוד מעניין אותי, והייתי רוצה לדעת קצת על מצב שוק העבודה אולי זה יעזור לי לבחור, אז אם למישהו יש פרטים זה מאוד יעזור. תודה לכולם

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by 3d7,

לילה טוב! היום בשעה 02:30 לערך, היתה בבניין שלי הפסקת חשמל (בכל הבניין) בדיוק באמצע משחק אונליין סוער. המחשב שלי מחובר לאל-פסק, כך שהאורות בבית כבו, אבל המחשב המשיך לפעול (בלי חיבור לאינטרנט, כמובן). יצאתי מהמשחק, וכיביתי את המחשב בצורה מסודרת. בעודי תוהה האם ללכת לישון, החשמל בבית חזר שניות ספורות אחרי שהסוללה של האל-פסק שלי נגמרה (כ-10 דקות). חשבתי "יופי, אפשר להמשיך לשחק". אני מדליק את המחשב. שום דבר לא קורה. אני מכבה את הספק כוח ומנתק את הכבל חשמל שלו. נשמע זמזום חלש עולה ויורד. אני מחבר בחזרה, ומנסה להדליק את המחשב שוב. שום דבר לא קורה. המסקנה (תקווה) שלי היא שהספק כוח (Thermaltake Silent PurePower 410W) הלך, ותו-לא (אני מריח ריח שרוף). למזלי, היה לי בבית ספק…

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Chymes,

על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by Fistuk1,

קטע קורע במיוחד מהמופע של ג'ף דונהם, ג'ף דונהם מדבר עם הבובה שלו אחמד, טרוריסט מת: http://www.vch.co.il/video-388.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. האתר הזה הועלה באחד הנושאים www.pccool.co.il, נסעתי לשם ביום שישי לרחוב יוסף לוי 33 בקרית ביאליק אך לא מצאתי את מיקומם, האם הם עברו או סגרו את העסק?! מצאתי מספר טלפון באתר 1700-503535, ניסיתי להתקשר אבל עונה לי פקס, ניסיתי לפקסס אבל אין תשובה. שלחתי גם מייל ל-sales@pccool.co.il וגם לא קיבלתי תשובה. מישהו יודע איך ניתן להשיג אותם? תודה.

10. Started by eegg,

אני עוד מעט מתגייס ורציתי לדעת איזה פרופיל יהיה לי אם יש לי עקמת בינונית, פלטפוס ובכלל לא בכושר ויש לי ציונים די טובים ~90 אז אני לא כל כך רוצה קרבי אז מישהו יכול להגיד לי איזה פרופיל יהיה לי או איזה תפקידים יהיו מתאימים לי

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by rani,

אשמח אם תרשמו לי כאן רעיונות או זכרונות שלכם של משחקי הפעלה של ימי הולדת שה D.J. אמור לעשות/להכין לילדים ביסודי.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by Delapro,

שלום רב ! בבית ספרי עשיתי בגרות 4 יחידות. עכשיו הייתי רוצה להשלים את 006 ו007 כדי לקבל 5 יחידות. כמה יעלה קורס להשלמת שני השאלונים האלה ? ושאלה נוספת האם אפשרי להשלים אותם בעצמי, כלומר ללמוד אם ספרים ?

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  13. אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by IG,

WTF... אני אתן לתמונה לדבר.... השיר נמשך איזה 17.5 דקות... [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. עד יום חמישי ישנתי על "ספפה" של עמינח בסביבות ה 8 שנים. קיבלתי את המזרון החדש שהזמנתי Simmons דגם Pink מהסדרה החדשה. ניסיתי הרבה מזרונים עד שהחלטתי לקנות את המזרון הזה, הוא היה הכי נוח מכל מה שניסיתי. אחרי שינה ממושכת בלילה אני קם עם כאבי גב (בכל הגב) עד שאני יוצא מהמיטה ואחרי 5 דקות אני מרגיש כמו חדש. בנוסף לכאבים (שגם מעירים אותי כמה פעמים בלילה) בבוקר אני מרגיש גם לחץ בראש ובעיניים... רציתי לשאול אם רק לי קורים הדברים האלה לאחר קניה של מזרון חדש או שאני לא היחיד? מישהו מכיר אולי פורום "מזרונים" שאפשר לקרוא ולהתעניין שם?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Fistuk1,

שני אנשים מחליטים להיכנס לתוך ביתן עם חור, וכל מי שמציץ בחור חוטף פאי לפנים: http://www.vch.co.il/video-377.html

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. מישהו מכיר אתר להוריד האוסים חדשים ו/או ישנים?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by wons,

יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Jesper,

מישהו פה יכול להמליץ לי על חנות טובה לרכיבי מחשב באילת? אני נוסע לשם עוד מעט וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק אם אפשר לחסוך שם כמה שקלים כשאני קונה חלקים למחשב...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by ForresT,

היי. אני רוצה לגוון קצת במוזיקה ורציתי ללכת לכיוון הטראנס שאני לא מתמצא בו מי יודע מה,אני מחפש טראקים שמשלבים קלידים,פסנתר וכו. משהו בסגנון bust a move של אינפקאד מאשרום. לא בום בום ב2 שקל(בלי לפגוע כן..),משהו קצת יותר מורכב. תודה מראש(טראקים ספציפיים גם יעזרו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by the red dragon,

קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DXM,

איך אני יכול להוריד (אם בכלל אפשר) כתוביות מודבקות?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. היי כולם כמו שכתבתי אני מחפשת חנות טובה ואמינה בב"ש (הבחורה שתקנה את המחשב גרה שם ולא רוצה להצפין גם לא עד אשדוד ל- IQPC) בינתים יש לי את פנדה, אבל הם קצת יקרים + התקציב ממש לחוץ. יש מקום מומלץ אחר? תודה ואגב מנצלת את ההזדמנות לבקש שתגיבו לבקשה שלי למפרט בשבילה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300986.msg2637915#msg2637915

• 5 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים