עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cilay,

ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש, מי מהם הכי אמין ? בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד . ותודה מראש

• 29 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by ofirr,

לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by IG,

בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by intel suck,

היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  6. Started by Xeyd0,

אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו :) הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם. המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\ כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2) עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IG,

למי שעדיין לא מכיר, זה סידרה (הראשונה עד כמה שידוע לי) שנמכרת פרק פרק (2$ לפרק אאל"ט), באופן בלעדי באתר שלה (כמובן עד שמישהו לא מעלה לתוכנת שיתוף כלשהי :) אין שידורים בערוצים המסחריים... מהיוצרים של סטארגייט SG1 ואטלנטיס, והכוכבת זו זו שמשחקת את סמנת'ה קארטר... ממה שראיתי נראה נחמד מאוד... ולא, אפילו לא קרוב לסטארגייט... אולי רק בקטע של יצורים מוזרים... שאלה: מה האורך של כל פרק? ממה שאני מצאתי (באתרים לצפייה בTV בסטרימינג... דוגמאת tv links שנסגר...) אורך של כל פרק זה משהו כמו 10~15 דקות... זה האורך האמיתי או רק של הפרומואים\ טיזרים?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. חנות שיהיה אפשר לבחור מפרט של רכיבים באיכות סבירה. ולא לדאוג לגבי השירות ורמאות. במחירים טובים כמובן...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. סתכלו יש לי 3 אופציות לקניית המחשב: KSP IVORY TMS אייבורי הכי קרוב אלי בפ''ת הייתי שם לגבי המפרט שלי הם נשמעים סבבה אבל שמעתי הרבה דברים עליהם שהם ממש לא מקום בשביל מחשב חזק אבל יכול להיות שפ''ת זה שונה? KSP יש גם בפ''ת הייתי שם לא התרשמתי ממש וגם יש הרבה דברים שלא מופיעים במפרט שלי... TMS לא הייתי שם יש אחד בצפון ויש מעבדה בת''א שמעתי שהם אמינים וממש טוב לקנות משם עכשיו הבעיה היחידה זה אבא שלי הוא לא רוצה לקנות ממקום רחוק מחשב שזה אומר TMS אבל TMS ממש נראים לי טובים ואמינים אז התקשרתי לברר כמה דברים וגיליתי שזו חברה ממש קטנה של 4 אנשים שכל פעם מישהו אחד נוסע לת''א כדי להיות במעבדה אז זה קצת הפחיד אותי והמפרט הסופי עם הכל יוצא 7. באייבורי אבא שלי ממש רוצה כי מחיר זול ב100…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אז ככה, יש לי עד מרץ לעשות פסיכומטרי. הבנתי שיש בפברואר בחינה ובהתחלה חשבתי לא לקחת קורס ולא להשקיע בזה יותר מדי אבל אנשים משכנעים אותי לקחת קורס. אני אספיק להירשם לקורס שיכין אותי לפסיכומטרי בפברואר (במרץ מתגייס)? או שמאוחר מדי? אם כן, אז על מי אתם ממליצים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חבר'ה, אני הכרתי את כל תחום הבלוגים כבר לפני מעל ל-3 שנים, כלומר ממש איך זה עובד גם מבחינת תיכנות ב-PHP וכו'. ולא הבנתי כל כך מה מושך ומעניין בזה עד היום. בקיצור החלטתי לפתוח בלוג משל שיהיה בעברית ובאנגליתי. בלוג שיספר על החיים שלי מגיל שנה ועד היום כולל משפחה וכו'. עכשיו באה השאלה החשובה: 1. מה עדיף לי, לפתוח בלוג באתר מפורסם (לדוגמא: "Blogger") שמאפשר את זה בחינם או להשתמש במערכת משלי (כי יש לי כבר חבילת איחסון ומערכת WordPress מותקנת ומוכנה לשימוש)? 2. מה ההתרונות ומה החיסרונות בין שניהם? אשמח לתגובות שלכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Royz,

האם יש תוכנה שהופכת שירים למנגינות? נגיד הייתי רוצה TUNE של wake me up when september ends. האם יש דרך להפוך את השיר למנגינה כזאת? (זה טוב לצלצול פלאפון וכאלה) כלומר במקום מילים שומעים מנגינה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מי כאן יצא גבר וילווה לי אותו? פשוט שלי עושה בעיות וכשאני אחזיר אותו לחנות להחלפה זה יקח באיזור השבועיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום רציתי לשאול מס' שאלות בנוגע לחשבון פרימיום של ראפידשאר. האם אפשר לצלם באמצעות כרטיס אשראי בלבד? ללא חשבון בפייפאל? איך נרשמים? אם אפשר מדריכון קטן על האתר וההרשמה שם. והאם הם בתום התוקף של החשבון, מחייבים מחדש או שצריך לחדש אותו אם מעוניינים להמשיך לקבל את השירות? תודה.

15. יש לי כרגע כרטיס אשראי מקומי. עוד מהתקופה שהייתי חייל , ואני רוצה כרטיס בין לאומי שאפשר לקנות איתו ב ebay. איזה אפשרויות יש לי ? מאסטרקארד או ויזה ? האם זה עולה כסף להחזיק כרטיס כזה ? דמי חבר או משהו כזה? נראה לי משהו כמו איזה 200 שקל בשנה ועוד 21 שקל על ביטוח ? איזה כרטיס הכי מומלץ? אם אני רוצה אותו רק בשביל קניות ברשת , בלי להגדיל את תקרת האשראי ובלי כלום ? או שאולי כדאי להשאר עם הכרטיס של החיילים בגלל ההטבות ? עד עכשיו שהזמנתי דברים מחו"ל היייתי צריך לעשות את זה עם web card , מין שירות כזה של ישראכרט.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Karos,

קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HaEsrimVeArba,

אני רוצה להתנתק מברק, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה כדי לא לסבול מעיכובים שונים ומשונים? א, ואיזה פרטים אני צריך? 4 ספרות של כרטיס אשראי ומס תז?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. יש לי מספר שאלות: 1. האם עד כה נתבע מישהו על הפרות זכויות יוצרים למעט מוזיקה (משחקים, סרטים ומדיה אחרת)? 2. האם נתבע אדם פרטי בישראל, כלומר לא אחד שהפעיל אתר? 3. האם חוקי לדרוש מספקית האינטרנט את כתובת הIP שלך? 4. כיצד ניתן לדעת מיהו בעל הזכויות על תכנים שאינם ישראלים (כגון שירים לועזיים, סדרות לועזיות, סרטים לועזיים וכו') בבקשה לענות לי בהרחבה עד כמה שאפשר. (אם כי אני אסתפק בכן

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by BooYaka,

כנראה שיש מצב שאני קונה מהם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליהם אם שירות טוב, אין בעיות עם חלקים משומשים ועוד... ושמעתי שהם 4 אנשים כולה בחברה אחת שהיא דיי גדולה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  22. Started by shuy,

http://www.youtube.com/watch?v=FMXCuW9LDps ;D

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by gal663,

שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!

24. Started by HaEsrimVeArba,

איפה ניתן להשיג באינטרנט תווים רגילים לגיטרה, לא אקורדים\טאבים או משה זה לא יהיה? אני רוצה שאחי ילמד את שיר הפתיחה של מקגיוור אבל הוא לא רוצה טאבים..

25. עכשיו יש לכולנו הזדמנות גם להתלונן ולא רק לבכות, בזכות הריכוז כתובות הנחמד הזה. גזור ושמור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3366564,00.html

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים