עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yehudaa,

שנות ה 70-80 חוץ מ pink floyd iron maiden dier straits led zepplin deep purple the doors police\sting וגם אשמח להמלצות של להקות רוק של סיאטל(או איך שלא קוראים להם) בסגנון של pearl jam\ alice in chains \mother love bone\soundgarden וכדומה אני אוהב הרבה סוגים של רוק , אבל חוץ מלהקות כמו slayer\metalica\pantera\megadeath תודה .

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nehmia,

?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html מעניין מאוד. לפי פסק הדין הנ"ל אם ישנה טעות במחיר באתר אינטרנט, האתר מחוייב למכור את במוצר במחיר שנקב לפי חוק הגנת הצרכן, בנוסף האתר לא יוכל להתנער מהחוק ע"י פירסום חוקים והגבלות שכן חוק הגנת הצרכן נמצא מעל לחוקים אלה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Inter,

שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by Logix,

קניתי דרך חבר מסך של אפל 23" על סמך המון דיבורים של אנשים שאין מכס על מסכים... החבר נחת בארץ עם המסך ובמכס אמרו לו שהוא צריך לשלם עליו איזה 1,100 שקל מכס ובנוסף קנס של 1,100 שקל על זה שהוא לא הצהיר עליו. יכול להיות שיש מכס על מוצרי מחשב ועל הפריט הספציפי הזה? אני לא מתכוון לשלם עכשיו יותר מ2,000 שקל מכס, מה אני יכול לעשות איתם?? תודה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום. אני יודע שדירוג הקב"א אמורה להישאר מסווגת, אך לפי מה שהבנתי אפשר לנחש בערך איזו קב"א יש לך לפי המנילה והזימונים הטרום-צבאיים. אפרט מה היו האפשרויות שלי, ותגידו לי מה לדעתכם יכולה להיות הקב"א שלי בערך. פרופיל: 82-97 (לא בטוח, ישנם 3 סעיפים - ללא שום הפרעות), בנוסף לכך אני בן יחיד, כך שבמנילה לא פירטו לאילו יחידות קרביות באפשרותי להגיע - לעומת זאת פשוט שאלו אם אני מעוניין, והורי מסכימים שאשרת כחייל קרבי. במנילה, ניתנו לי האפשרויות הבאות: 1. מדריך כושר קרבי 2. מדריך נוער מרחב \ מדריך נוער בסיס 3. חובש 4. מחשבים - תכניתן \ מנהל תשתיות מערכות מחשוב 5. מערך הנהיגה הכבד 6. שירות בחיל האוויר והחלל 7. המערך הטכני בחיל האוויר והחלל 8. המערך הטכני בחיל החימוש 9. מפקד כיתת טירו…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

http://www.gametrailers.com/player/27971.html :lol:

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by cleric,

אני גר בנשר, ישנתי באותו זמן והרגשתי את המיטה רועדת, הקטע הוא שבדיוק באותו זמן שמעתי דפיקות של פטיש מהשכנים למטה אז הנחתי שזה מזה והמשכתי לישון. (מחשבה מטופשת אני יודע, אבל זה היה תוך כדי שינה אז לא הייתי בדיוק מאופס ...) עכשיו נכנסתי לYnet וראיתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473545,00.html עוד מישהו הרגיש?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. http://voshy.com/videos/view.php?id=t6pnxn4k

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DorM,

כנסו לאתר שלהם : http://www.skypc.co.il/ כנסו לאתר של טיאמאס : http://tms.co.il/ המלאי בסקאיפיסי קטן וגם ככל שעובר הזמן המלאי אצלם הולך וקטן, אין כל מיני מוצרים שבהרבה מקומות ממליצים עליהם, הפעם הגיע תורם של כל מארזי חברת NZXT. יותר חשוב להם הכסף של הלקוח מאשר הלקוח, ברור שהחנות אמינה והשירות אחריות שלהם עדיין אמין וטוב אבל החנות עם מלאי קטן יחסית (הכל יחסי) ומחירים יקרים יותר ברוב המוצרים. לעומת זאת TMS מלאי הרבה יותר גדול של מוצרים,אני כמעט בטוח שיש להם הכל במלאי או שאם תזמינו הם לא יגידו לכם אין תזמינו משו אחר, נותנים אוברקלוק והאחריות שלכם נשארת במקרה שאתם באים עם מפרט מהפורומים. יש להם את כל המוצרים שמדברים עליהם וממליצים עליהם, המוצר אולי הכי מבוקש כיום שזה 8800GT י…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by johnwoo,

איפה אתם ממליצים לקנות מחשב (ייעוד בעיקרו למשחקים), בנתניה או בסביבתה הקרובה. כיוון שאני גר בנתניה, אני לא מעוניין להתחיל ליסוע רחוק. אני מחפש חנות עם שירות אדיב, מקצועי ושעומדת מאחורי האחריות שהיא נותנת. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kill_b7,

אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Oranl,

היי למישהו יש מושג מתי FOXPC מתכוונים לפתוח סניף בראשון? הם כל הזמן אומרים שבוע הבא ולא נראה שמשהו זז שם. הסניף היחידי הוא במגדל העמק... טוב שלא... דווקא יש להם מחירים טובים, חבל.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  16. היי, יש לי קובץ asx שעושה סטרימינג לווידאו ואני רוצה לשמור את הווידאו הזה.. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? כי אני צריך לשים את הסרטון על דיסק או קי ולהראות אותו על מחשב שלא מחובר לרשת... (מצידי אפילו להקליט את המסך..) תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  17. כמו: Skazi - Hit N' Run, Infected Mushroom - Becoming Insane. נראה לי שאלה השתיים שאני מכיר - טראנסים עם lyrics. מישהו יכול להמליץ לי על עוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by GRiM,

חלה במחלה מסתורית והחל להצמיח ענפים ושורשים בגופו.

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by timac,

יש לי קצת פצעים על הפנים עכשיו אני שם סבון+משחה אנטיביוטיקה מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? כלומר אני מורח על הפנים זה מייבש לי תפנים, מוציא את כל המוגלה החוצה.. ומה השלב הבא? הוא פשוט נעלם הוא שאני צריך להוציא תלבן בעצמי? תודה מראש

• 56 תגובות
    • 8.5k צפיות
  20. Started by arkady,

היי בשיטוטי ביד שנייה ניתקלתי באתר ההזוי משהו הזה http://free1.co.il/ האתר עצמו נראה כתרמית מטורפת ודבר שאי אפשר לסמוך עליו [למרבה הפלא!], אבל, הלינק אליו יצא מYad2, דבר שנראה לי קצת מוזר שאתה כזה יפרסם משהו שהוא רמאות גמורה.. אז.. wtf? ^^'''

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

23. Started by QQQ,

לא ידעתי בדיוק איך לנסח את השאלה במשפט. בכל אופן: התחלתי לא מזמן לעשות סטים (אני עושה 80% מהתוצאות של המבחן שלי בבצפר, 3 סטים עם הפסקה של 2 דקות בין כל סט, וכל סט מורכב מכפיפות בטן ושכיבות סמיכה). והשאלה שלי היא באיזה תדירות מומלץ לעשות את זה? אפשר לעשות כל יום או שצריך לתת לשרירים "לנוח"? ומה השעה הכי טובה לעשות?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by RoD,

אז ככה: אני מעוניין לדעת על מה אתם ממליצים - מנוי לשרת usenet כמו Giganews או Usenext, או פרימיום לשרת http כמו Rapidshare או Megaupload. הכל למטרות שאין לדבר עליהן בפורום, כמובן. ככל הנראה לתקופה של חודש-חודשיים. המחיר הוא לא issue, אבל כתשלום חד-פעמי וחרישה על התוכן האפשרי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.