עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by johnwoo,

איפה אתם ממליצים לקנות מחשב (ייעוד בעיקרו למשחקים), בנתניה או בסביבתה הקרובה. כיוון שאני גר בנתניה, אני לא מעוניין להתחיל ליסוע רחוק. אני מחפש חנות עם שירות אדיב, מקצועי ושעומדת מאחורי האחריות שהיא נותנת. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kill_b7,

אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oranl,

היי למישהו יש מושג מתי FOXPC מתכוונים לפתוח סניף בראשון? הם כל הזמן אומרים שבוע הבא ולא נראה שמשהו זז שם. הסניף היחידי הוא במגדל העמק... טוב שלא... דווקא יש להם מחירים טובים, חבל.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  5. היי, יש לי קובץ asx שעושה סטרימינג לווידאו ואני רוצה לשמור את הווידאו הזה.. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? כי אני צריך לשים את הסרטון על דיסק או קי ולהראות אותו על מחשב שלא מחובר לרשת... (מצידי אפילו להקליט את המסך..) תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  6. כמו: Skazi - Hit N' Run, Infected Mushroom - Becoming Insane. נראה לי שאלה השתיים שאני מכיר - טראנסים עם lyrics. מישהו יכול להמליץ לי על עוד? תודה.

7. Started by GRiM,

חלה במחלה מסתורית והחל להצמיח ענפים ושורשים בגופו.

• 56 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by timac,

יש לי קצת פצעים על הפנים עכשיו אני שם סבון+משחה אנטיביוטיקה מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? כלומר אני מורח על הפנים זה מייבש לי תפנים, מוציא את כל המוגלה החוצה.. ומה השלב הבא? הוא פשוט נעלם הוא שאני צריך להוציא תלבן בעצמי? תודה מראש

• 56 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by arkady,

היי בשיטוטי ביד שנייה ניתקלתי באתר ההזוי משהו הזה http://free1.co.il/ האתר עצמו נראה כתרמית מטורפת ודבר שאי אפשר לסמוך עליו [למרבה הפלא!], אבל, הלינק אליו יצא מYad2, דבר שנראה לי קצת מוזר שאתה כזה יפרסם משהו שהוא רמאות גמורה.. אז.. wtf? ^^'''

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by uzi_sch,

העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

12. Started by QQQ,

לא ידעתי בדיוק איך לנסח את השאלה במשפט. בכל אופן: התחלתי לא מזמן לעשות סטים (אני עושה 80% מהתוצאות של המבחן שלי בבצפר, 3 סטים עם הפסקה של 2 דקות בין כל סט, וכל סט מורכב מכפיפות בטן ושכיבות סמיכה). והשאלה שלי היא באיזה תדירות מומלץ לעשות את זה? אפשר לעשות כל יום או שצריך לתת לשרירים "לנוח"? ומה השעה הכי טובה לעשות?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. Started by RoD,

אז ככה: אני מעוניין לדעת על מה אתם ממליצים - מנוי לשרת usenet כמו Giganews או Usenext, או פרימיום לשרת http כמו Rapidshare או Megaupload. הכל למטרות שאין לדבר עליהן בפורום, כמובן. ככל הנראה לתקופה של חודש-חודשיים. המחיר הוא לא issue, אבל כתשלום חד-פעמי וחרישה על התוכן האפשרי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. הוספתי לו ליבה של NVIADIA :hat: יצא מגניב עבודה של 10 דקות הצ'יפ זה riva TNT2 קבלו תמונות: :cool2: :cool2: [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. כרגע אני בשלב הגיבוש לטייס.. כמובן שטייס זה האופציה הכי טובה ושאני הכי רוצה.. *אז קודם כל שאלה ראשונה בהנחה שאני עובר את הגיבוש.. כדאי לי ללכת לעתודה לפני הקורס? אני מודע לזה שאם עושים לפני הקורס עתודה.. לא צריך את השנה האקדמאית שיש בקורס טיס.. זה עוזר לך בעוד משהו חוץ מלא לעשות שנה אקדמאית בקורס? כמו כן האם זה בכל מקצוע שתעשה בעתודה? או שיש דברים מסויימים שרק אם תעשה אותם לא תצטרך את השנה אקדמיה..? ואם אתה עושה עתודה לפני הקורס ובשנה אקדמיה רוצה לעשות תואר שני.. זה אפשרי? *בנוסף ראיתי בעתודה מגמה למצטיינים של "פסגות" והשנה פתחו שם חוץ מפיזיקה והנדסת חשמל גם מגמה בהנדסת תכנה + תואר שני במדעי המחשב (בלי התזה) כמה שנים בדרך כלל לוקח לעשות תואר ראשון + שני במחשבים? כאיל…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. טוב אז ככה דיפדפתי באתר של WWE וכצפוי התסריטים דפקו תקברן בתסריט הרגיל שמישהו מיתערב בקרב כאילו לא ראינו את זה מיליון פעם בעבר הWWE נותן לצעירים את מרכז הבמה כבר שנים והתסריטים שלהם דפוקים כבר המון זמן TNA לאומת זאת ניראה קרוב למה שWWE היה פעם והיום הרבה יותר מעניין גם התוצאות של הקרבות לא צפויות מראש בWWE זה ברור לי שסינה יחזור יתנו לו תחגורה ושבטיסטה יהיה גם במרכז הבמה שחקנים כמו הקברן\וHBK וכו לא יחזיקו בחגורה הרבה אם יתנו להם ליזכות ובקרבות חגורה ידפקו בקיצור משעמם ומגוחך כי דמויות כמו סינה ובטיסטה משעממות מאוד בגלל זה אני רוצה לעבור סופית לצפות בTNA ואני מבקש שמות של התוכניות והPPV שלהם בתודה קרירין

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by Lupin,

אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  19. תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Blinker,

Blinker ‎(4:02 PM): איזה ברקים אחושילינג (מסווג ‎(4:02 PM): צלם כמה צילמתי .. לא האמנתי עד כמה זה מרתק .. אך גם קצת מסובך .. 2 תמונות מתוך 200 ומשו אם גם אתם אוהבים לצלם אז צאו לחלון ונסו לצלם איזה ברק או 2 ושתפו אותי בתמונותייכם עריכה: חה חה ההודעה ה 500 שלי .. בעצם לא .. זה הרי פורום כללי

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. סתם התעניינתי לדעת לפי מה מנוע החיפוש פה בפורום קובע את אחוזי הרלוונטיות כשהוא מראה את התוצאות. : למישהו יש מושג? :s05:

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Fistuk1,

אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by BooYaka,

אבא שלי הביאי לי עוד חברה שמוכרת מחשבים והפעם הם: pcpro4all אם מישהו יודע עליהם משהו בבקשה להגיד כי פעם ראשונה שאני שומע עליהם... pcpro4all.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by Lupin,

היי, מה קורה? נראה לי אחלה פורום. מקווה להנות!

דיונים חדשים בפורומים