עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The_magament,

למה??? היא הייתה עם הקול הטי טוב ומיוחד שם!! היא וחובי סטאר.. קהל דפוק

2. Started by Born2Kill,

אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shuku,

האם יותר זול לקנות מחשב חדש לפני סוף השנה או שעדיף לחכות לתחילת שנה הבאה? מתי המחירים יותר זולים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ולא זה לא לי'צי כי הוא לא נראה ככה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yoav,

לאחר שאני כל חודשיים מחליף ניק, אני רוצה שאתם תעזרו לי למצוא משהו קבוע.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע איפה ניתן להירשם לקורסים של JAVA למי שאין ניסיון בתחום התכנות בכלל באיזור רחובות? אם עדיפות ללימודי ערב, חיפשתי בגוגל ומצאתי רק מכללת גון ברייס והיטק בהרצליה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני לא רוצה להוריד שירים מוכנים. אני בעצם רוצה להשאיר הודעה שכל מי שמתקשר אליי ישמע אותה לפני שאני עונה. אני רוצה להודיע שאין בכוונתי לענות למס' חסויים ושישאירו הודעה או ישלחו ס.מ.ס ויודיעו מי זה לפני שמתקשרים מטלפון חסוי. או שלפעמים אני מחליט שבמשך חצי יממה אני לא עונה לטלפונים ואני רוצה להשאיר מעין הודעה שאני בטיול ושבמידה וזה דחוף שיתקשרו לכך וכך... אני יודע שאפשר להשאיר הודעה קולית...אבל זה לא אותו דבר. היום רוב האנשים מנתקים ולא טורחים כלל להשאיר הודעה. קיצר זה אפשרי מה שאמרתי מקודם? 2) אפשר למנוע לגמרי קבלת שיחות ממספרים חסויים? כאילו שמי שמתקשר אליי ממספר חסוי יקבל הודעה שהמנוי מסרב לקבל שיחות כאלה 3) מי מחליט מתי הצליל יהיה תפוס או שיועברו לתא קולי? כי לפעמים אני …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קבלו איזה קטע היה לביל גייטס אתם ניקרעים :lol: http://www.funny-base.com/videos1/gatespie.wmv

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייב ותבינו אני התחייבתי לפני שבוע ופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלום הם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהם תודה -

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by raiman1,

כשאני מנסה להעלות לפורום תמונה זה אומר לי שהקובץ גדול מידי. איך אפשר להקטין אותו??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 22.000 קילומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idofr,

הי ראיתי באיזה מחשב של מישהו תמונה של מקום שניראה ממש יפה רק שהוא לא ידע להגיד לי איפה זה וממש עיניין אותי. למישהו יש מושג איך אני יכול לברר את זה בעזרת התמונה? (אני מוסיף את התמונה אגב למיקרה שאולי מישהו פה יזהה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בעקבות שידור סרטי מסע בין כוכבים ב-Yes 2 התחלתי לערער בסוגיה קשה: איך גזע ערסים כמו קלינגונים בכלל הצליחו להתפתח? מישהו חשב על זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

ביטוי די נפוץ אבל לא הבנתי מה הכוונה הזה ? בדרך כלל מצביעים על מישהו ואומרים "אני עם הטיפש " ויש גם סמיילי מיוחד לזה מישהו יכול להסביר מה הכוונה בזה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1127671208/Crazy_Asian_Game_Show נראה מי ינחש מה המטרה של המשחק עריכה: WOW! תראו מזה מהדורת חדשות בFOX http://www.dumpalink.com/media/1118569606/Micheal_Crook_Gets_Laid_In_To_Live_On_Fox_News

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liavliavz,

טראק חדש שלי איך יצא לי? השתפרתי מאז פעם אחרונה? https://www.youtube.com/watch?v=la2rHSCwCGc&feature=youtu.be

22. Started by danieltrt,

רציתי לדעת אם יש למישהוא ניסיון אם EBAY קראתי הרבה ביקורורות חיוביות באינטרנט ומחברים שקנו ואמרו לי שזה מאוד פשוט וזה גם זול יחסית לארץ. ראיתי שם כרטיסי 4890 HD ב200 דולר האם כדי והאם זה בטוח? תודה לעוזרים. ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Liran -,

שלום, השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?! אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק. ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה, אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ? מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ? בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו. האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ? תודה רבה מראש, שבת שלום, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום נתקלתי בבעיה בהסתברות. אבקש לעזור לי בבקשה כי זה דחוף לי מחר המגן. שאלה ראשונה: בכד יש 3 כדורים לבנים, 2 כדורים כחולים, ו 5 כדורים אדומים. מוציאים באקראי כדור. אם הוא לבן לא מוציאים יותר כדורים מהכד, ואם הכדור אינו לבן, משאירים אותו בחוץ ומוציאים עוד כדור אחד. א. מה ההסתברות שאחד מהכדורים שמוציאים באופן זה יהיה לבן? ב. מהי ההסתברות שהכדור השני שמוציאים באופן זה יהיה אדום? ג. ידוע שהכדור השני שהוצא באופן זה היה אדום. מהי ההסתברות שהכדור הראשון היה כחול? לגבי א פתרתי את זה ככה P=לבן+כחול*לבן+אדום*לבן וזה יוצא 0.53 שזה נכון גם בספר רשום ככה. לגבי ב' p=אדום*אדום+כחול*אדום וזה שווה ל 1/3 שזה גם נכון. הסיבוך מגיע בשאלה ג' אני לא בידוק מצליח להבין מה אני מתבקש לעשות. ועוד ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים