כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
תקראו פה, וכל מילה מיותרת: http://www.iqpc.co.il/Home/iqpc_relaxer.asp בשתי מילים זו תוכנה שתזכיר לכם את כל מה שאתם צריכים לעשות, כמו שעון מעורר, רק יותר טוב אשמח לקבל פידבקים, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישו שיש לו קצת ידע בתחום, יוכל להסביר את התופעה הזו?... נראה כמו צונאמי שמיימי, אבל ברוורס. *אם התמונות לא נטענות, קחו את הלינקים ופתחו אותן בחלון דפדפן דנדש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי כבר ליצור אייקון ריק ולשלוח אותו לפלאפון באמצעות Icellcom.co.il, אך נאמר לי שהמכשיר לא תומך באייקונים למרות ש - א. הוא תומך. ב. הוא מוגדר ברישומים כנוקיה 3100. ניסיתי להשתמש בקובץ jpeg ריק, לא ניתן להגדיר אותו בכלל כ Operator Logo, ניסיתי להוריד קובץ תמונה ריק ולעשות לו Rename ל .opl, אך נטען בהגדרות התצוגה של המכשיר שאין בכלל קבצי לוגו שמורים בזכרון. הייתי ממש שמח להחליף את שתי השורות שבן כתוב "Cellcom" במשו קצת יותר שקסי ומקורי... אני אובד עיצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי הרב! נשבר לי הרושאס..בקבוק מלא הבשמים שלי נמצאים בארון בגדים, וכשהכנסתי את הג'ינס שמשכתי את היד החוצה בטעות העפתי איתי את הבושם... עכשיו אני מחפש לקנות חדש..הבעיה שבחנויות מפציצים מחירים משהו כמו 400 שקל שזה דיי מוגזם..והפעם אני קונה 2 ליתר ביטחון! עכשיו סתם חיפשתי באינטרנט אם יש מחירים אטראקטיבים ומצאתי באתר הזה: http://www.callperfume.co.il/product.asp?id=453 במחיר שדיי נראה חשוד..מה אתם אומרים? (נ.ב מצטער אם זה לא קשור לפה ואתם יכולים למחוק את הנושא אם זה ככה)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל יבואן לא משנה איזה, שיש לו מארזים מעניינים. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם זה גודל השמוליק שלו? או המראה של הבחורה? האם זה הסוכן שלו? אני לא חושב. עשיתי בירור יש הרבה אנשים מהתעשייה הזאת שלא מוכרים ונמצאים אצל סוכנים שמשווקים את השחקניות הכי מוכרות ויש לדוגמא כמה כוכבי פורנו שאני בטוח שאף אחד פה לא שמע עליהם שיש להם 30 ס"מ של שמוליק, אבל בכל זאת מי שמע עליהם בכלל כנ"ל לגבי שחקניות מדהימות שלא קוראים להם גנה גיימסון אז מה צריך בשביל להצליח בעולם הזה? (סתם מעניין אותי, ברור שאדם כמוני לא מתאים אבל בכל זאת..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הייתי בפאב יום שישי בערב ושמעתי שיר של פיפטי סנט משהו עצבניי נשמע ממש טוב.. אני מניח שזה חדש.. יש מצב שהוא אומר בשיר everybody gonna count to three משהו כזה זה חלק מהפזמון.. שימו פה תשם של השיר אם אתם חושבים שאתם יודעים על מה אני מדבר או שיש לכם ניחוש טוב
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש לינק למשהו טוב ? ובבקשה אל תפנו אותי אל ה "who let the jews out" כי זה כבר נמאס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש... השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק.. כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך) מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שבמשלוחים האחרונים שהזמנתי רשום תמיד על האריזה מבחוץ את המחיר של המוצר. אני לא בטוח אבל לפי מה שזכור לי זה לא היה ככה בחבילות הישנות שהזמנתי אלא תמיד המחיר היה בתוך האריזה. מניסיון שלכם , האם תמיד רושמים את פירוט המוצר והמחיר שלו על האריזה מבחוץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניגש ישר לעניין, יש לי יום סיירות ביום רביעי, אבל אני לא מצליח למצוא את המכתב שקיבלתי עם הזימון ליום סיירות!!! אני בהלם! מה אני צריך לעשות ? לאן אני מתקשר?? תודה מראש !! (דחוףףף)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש חנות טובה וזולה בקריות למשקאות חריפים...מחר יש יום הולדת לחבר טוב ואני מעוניין לקנות לו איזה בקבוק ויסקי טוב... מישהו מכיר חנות טובה בקריות? אני יודע בצומת קרית אתא יש איזו חנות ברח לי השם....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על מישקפי השמש של אוקלי האלה? http://oakley.com/o/o1123d תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-