כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מישהו כאן יודע האם אני אצטרך לשלם מס, מע"מ או משהו בנוסף למחיר של המוצר הבא? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Axiom-49-Key-Keyboard-Midi-Controller-USB_W0QQitemZ390066219202QQcmdZViewItemQQptZKeyboards_MIDI?hash=item5ad1c228c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי התחיל להקליט שירים ורציתי לעזור לו קצת לפרסם ולקבל תגובות בונות. http://www.myspace.com/zoriz מה דעתכם? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חשובים : אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל: 1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם...... 2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו. 3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה. 4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום... 5. אחר ציינו מה ??? דן
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי ראיתי באיזה מחשב של מישהו תמונה של מקום שניראה ממש יפה רק שהוא לא ידע להגיד לי איפה זה וממש עיניין אותי. למישהו יש מושג איך אני יכול לברר את זה בעזרת התמונה? (אני מוסיף את התמונה אגב למיקרה שאולי מישהו פה יזהה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הטוב ZOLTRIX! חוגג היום שישה עשר אביבים, ולמרות שבזמן האחרון הוא לא מבקר פה כל כך עדיין הוא מאוד ישמח אם תמסרו לו מזל טוב, ואולי איזה מאוורר או שתיים. אז בבקשה!!! :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלוםםםםם אני צריך עזרה בזיהוי שיר סגנון MTV פופ כזה.. הולך בערך : it makes you wanna scream.... such a beautiful face... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם , שמעתי גם שבקליפ יש ג'ינג'ית ששרה... :-\ תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי אישית, הקטע הכי מצמרר התרחש בסוף הקרב בין אנאקין (עכשיו דראת' ויידר) לבין אובי וואן: Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. It was you who would bring balance to the force, not leave it in darkness! Anakin Skywalker: I hate you! Obi-Wan: You were my brother, Anakin. I loved you.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. אני לא מבין הרבה במחשבים.. חשבתי שאני מבין.. לפני 5 שנים קניתי מחשב.. שנישאר לי עד היום והגיע הזמן להחליפו. ב-3 שנים האחרונות הייתי בצבא ולא הייתי מעודכן בכלום בכל מה שקשור למחשבים.. וכשחזרתי מהצבא לעם.. גיליתי שכל עולם המחשבים שונה רצח.. אם כשקניתי כרטיס מסך של ג'יפורס 4 ..440MX היה פעם נחשב תותח.. היום הוא כלום חחח.. הזיכרון שהיה לי 256MB DDR2.. ישן מת עם מהירות פחות מ-400MHZ.. מעבד פנטיום 4.. 2.4GHZ.. בקיצור הבנתי שהמחשב שלי זקן מת.. ואפילו המארז שלי צריך החלפה כי אין בו מספיק איוורור לחלקים של היום.. מפה לשם התחלתי לשוטט בפורומים שונים ולהתייעץ עם אנשים.. לגבי מפרט.. ובסוף עליתי על כיוון.. ובחרתי לעצמי אחלה מפרט... אז הנה הוא לפניכם.. (המארז.. בהתחלה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב. הייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצה לגביי חנות שנותנת מחירים טובים וחשוב יותר שירות טוב. חנויות באזור ת"א חולון בת ים ראשל"צ.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-