עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני רוצה לגלות כתובת של אדם מסויים. יש לי: מס' טלפון בבית. מס' פלאפון. שם מלא. עיר. ניסיתי את הפונקציית חיפוש אנשים של b144 אבל הוא לא מופיע במאגר שלהם.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים. חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך. השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ? אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by X-BLADE,

היי, קרוב משפחה נמצא בגרמניה, משהו יכול להמליץ על חנות אמינה וזולה לקנות בה GALAXY S I9000? נ.ב. יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שאוכל לקבל מאורנג' הטבות? (השם שלי חייב להיות רשום על הקבלה? מה עוד?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by kostiya,

פעם ראשונה שאני רואה מודעות מן הסוג הזה. מה גוגל זוממים?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Moty_p,

הוא לא יעבוד עוד כמה ימים אז תחרשו! http://www.melonportal.co.il/game/curveball.swf ברגע שיש Game Over זה שולח את הניקוד שלכם לעמוד... אז תלחצו על "חזור" כדי להתחיל שוב מחדש אני הגעתי לשלב 8! ;~}

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אוקי, ראיתי אותו כמה פעמים, בכל פעם לא סיימתי אותו. לא הבנתי מה בדיוק מדובר, טלפתיה משהו על טבעי? מה זה בדיוק? הרי בתחילת הסרט אומרים שהוא נפגע ושבר תברך, אחרי זה הוא יוצא ללא פגע מדברים..מה זה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אני צריך לדעת איזה תחנת רכבת בתל אביב הכי קרובה לבית מלון דן פנורמה אני צריך את השם שלה?

• 7 תגובות
    • 14.9k צפיות
  9. מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by X-BLADE,

היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by radioactive,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by UponTheRose,

היי, יצא לחבר לחפש נעליים פשוטות, אורתופדיות ונוחות בכל מיני חנויות בארץ אך הוא לא מצא משהו שסיפק אותו, אז הוא פנה אליי בבקשה לחפש המלצות לחברות וחנויות...מישהו פה מכיר חנויות עם הרבה סוגים במחירים נורמליים? (התקציב עד 800 שקלים) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by unknown71,

היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/

17. שלום לכולם שמתי לב שבזמן האחרון, הרבה משתמשים בפייסבוק שולחים בצ'אט הודעות פישינג כגון: עכשיו השאלה היא, ממה זה קורה? מאיזה דף שהם נכנסים אליו? ואם מישהו נדבק, איך נפטרים מזה? המחשבה הראשונה שלי שזה פשוט איזה אפליקציה שמאשרים לה גישה לצ'אט והיא מספימה את כולם. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי HWZone הגיוס הראשוני שלי היה 30 לינואר,אבל קיבלתי מכתב עכשיו ושינו אותו ל-1 פברואר,וגם הודיעו לי שאני מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר אז כמו כל הנושאים פה כשכל אחד מתגייס,הגיע תורי רציתי לדעת פרטים על המערך הטכני של חיל האוויר,בסיסים וכו',אני סה"כ לא יודע כלום...אז תתחילו לשפוך,לטוב ולרע

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.

22. Started by CRT,

אני מבין השאלה קצת מוזרה... אבל הייתי שמח לשמוע על שיטה טובה לייבוש בתוך הבית. יש לי שיח של פלפלים אדומים קטנים חריפים.. חשבתי לעצמי לייבש את אלו שהבשילו. רציתי להשאיר אותם שלמים לכן חשבתי לתלות על חוט בתוך הבית ליד חלון. אשמח לשמוע באיזה דרך כדאי לעשות זאת? או אולי תפנו אותי לפורום\אתר בנושא. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.9k צפיות
  23. יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים: קורס תיכנות ג'אווה. קורס איש סיסטם ואבטחת מידע. הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה). אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)). לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס. אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קיר אחד בחדר שלי צבוע בצבע בורדו כבר הרבה זמן עם מלא שכבות אולי 20 ניראה לי במשך השנים עכשיו אני רוצה לשנות את החדר איך אני מוריד את הצבע מהקיר?? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 26.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.