עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by timac,

מה אומר ה BILI בבדיקות דם והאם 1.56 זה טוב?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.

6. Started by מכבי חיפה,

צ'רלטון קנתה אתה כל הכדורגל !!!!! ישראל-אנגליה אי אפשר לראות כלום ועכשיו הם קנו ת'מונדיאל ... אז איפה רואים ??

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  7. כי ביום ראשון הקרוב ויום שני ישודרו שני הפרקים האחרונים של העונה השישית. ורציתי לדעת אם ישדרו גם את השביעית... תסתכלו במדריכי TV שלכם או משהו. נ.ב: ערוץ 22 א-ה 14:00 שידור חוזר ערוץ 23 23:15.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by MODY69,

יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. הים יותר חם בלילה מאשר ביום בגלל שהוא מתחמם מהחום שבצהריים או שאין קשר?

• 7 תגובות
    • 12.2k צפיות
  10. אוקי, ראיתי אותו כמה פעמים, בכל פעם לא סיימתי אותו. לא הבנתי מה בדיוק מדובר, טלפתיה משהו על טבעי? מה זה בדיוק? הרי בתחילת הסרט אומרים שהוא נפגע ושבר תברך, אחרי זה הוא יוצא ללא פגע מדברים..מה זה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yehonatan_giladi,

ברצוני לרכוש ממיר DTT עם 5 הערוצים.רק רציתי לשאול מספר שאלות מאיפה ניתן לרכוש את הממיר במחיר מצחיק אני ראיתי מבצע במחסני חשמל של ממיר ful hd במחיר של 168,אך המבצע נגמר.מישהו מכיר אולי חנות אחרת שניתן לרכוש בה ממיר במחיר נמוך? לאו דווקא ממיר HD כי גם ככה אין ברשותי טלויזיה HD. ועוד שאלה קטנה אני גר ביישוב קרוב לקרית מלאכי (ליד אשקלון) האם אני אקלוט טוב? יש לי אפשרות לחבר את האנטנה הזאת: http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/1497708.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by e.s,

טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  13. היי.. אחרי מס' בירורים, הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין 3 מכונים: EZway, קידום או יואל גבע. בכל מקרה, הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מהם ו\או על אף אחד מהם. מתכנן להחליט עוד היום לאיזה מכון להרשם ואני בהתלבטות קשה פה. תודה.

• 7 תגובות
    • 16.5k צפיות
  14. אני צפוי לעבור ראיון קב"ט לעבודה של משרד הבטחון במעבר עם הרשות הפלסטינית. אני תוהה מה הם מנסים או מחפשים בכל מועמד ותהיתי אם מישהו פה יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Joli,

נכנסתי היום ל YNET וראיתי כתבה שהזכירה לי איזה מדריך פה, וראו איזה פלא.. המדריך שלכם: http://hwzone.co.il/guides/pcportal הכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167546,00.html

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  16. היי אנשים. הבוקר נתקלתי בחדשה חשובה אודות מסחור חמור שנוצר במדא במלאי מנות דם. מחסור הגורם לקשיים באספקת הדם לבתי החולים. קשיים אלה עלולים להביא לפגיעה של ממש בפעילות הרפואה השוטפת ולדחיית ניתוחים. המחסור קיים במנות דם מכל הסוגים, ובמיוחד במנות דם מסוג O וכל הסוגים בעלי Rh שלילי. כרגע לפי הנתונים באתר מד"א ישנן 341 מנות בלבד מסוג O!!! (ניתן לראות את מפלס הדם באתר של מד"א בעמודה השמאלית). בשל המחסור הקיים, מבקשים בשירותי הדם של מד"א מהציבור לבוא ולתרום דם באתרי ההתרמה המתפרסמים מידי יום באתר האינטרנט של מד"א. הרשימה נמצאת כאן ומעודכנת על בסיס קבוע. היות ואוכלוסיית היעד של אתר זה בכלל ופורומים אלה בפרט מורכבת בעיקר מבחורים וגברים דיי צעירים אנו בדיוק קהל היעד הטוב המת…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by RGod,

מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Knopix,

האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by Yehudaa,

לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. האם יש מצב שמורטל קומבט חוזר והוא ניראה טוב!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ומה זה נותן ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by joni123,

נתקל בבעייה בהורדת כליפים מהקאזה האם יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת זה כל כך מציק..

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by Pro X,

שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.