עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alex.turovsky,

האימון: 1) יש להדפיס מספר פעמים ולאחר מכן לגזור 2) את התרגיל יש לבצע פעמיים ביום לפני העבודה ולפני השינה.

2. יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Konst1988,

שלום. רציתי לשאול אנשים שהיו בבסמח, או שמכירים אנשים שהיו בבסמח, האם יש אפשרות לצאת לאקדמיה בזמן השירות חובה/קבע ליוצאי בסמח. אם כן אז לאן, כמה זמן ושאר מידע שאתם יכולים לספר. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  4. בדיוק עשיתי ריפרש בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html האם הסבל של הגלישה האיטית והלא מותאמת למחירה - בדרך לסיום?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by infer73,

טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה. הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין... (הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ModChiP,

סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by Iko89,

טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  10. יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  11. לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by factor,

יש לי כסף

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש אפשרות להביא לי כרטיס מסך\מעבד. האם כדאי? זול שם? פריז ומינכן. מישהו מכיר חנות טובה שם? מומלצת? עזרה!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  14. החופים שלנו במצב דיי מזעזע מבחינת נקיון (ניילונים ושאר לכלוכים אחרים) לכן, חשבתי לאסוף אנשים דרך האינטרנט/פייסבוק בשביל לנקות את החופים בארץ. (גם בתוך הים עצמו) מה אתם אומרים על הרעיון, ואיך אני אוכל להריץ אותו ולהעביר אותו הלאה? http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-65a198834e0f221004.htm&Partner=rss

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Noririco,

היי ... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אוסף של תרגילים מכל מיני סוגים מהרמה הנמוכה לרמה הגבוהה... זתומרת שאני אוכל לעבוד בסדר מסויים. התרגילים ברוב המקומות מבולבלים ומתחכמים ומקשים על הבנת הפרוצדורה ברוב המקרים . אני לומד מדעי המחשב. אם מישהו למד או מבין על מה אני מדבר ויכול לכוון אותי אני אשמח מאוד. תודה רבה ושנת מתמטיקה שמחה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…

18. מי היה מאמין שהפועל ת"א תנצח מילאן??? אחת הקבוצות הכי טובות באירופה!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by Arik.G,

עכשיו הכל נכון וטוב. ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by ofirr,

ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by Sman,

aver.exe'>לשומר מסך היפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.