עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvirf1,

היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Rammler1983,

למה חיתוך ורידים ליד מפרקי היד נחשב קטלני? ועוד משהו למה לא לחתוך הורידים מאחורי האוזניים? אני מניח שכך אפשר למות מהר יותר... תודה נ.ב: אני לא חושב להתאבד, רק ראיתי סרט , לכן עלתה בי המחשבה

3. שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.

4. Started by Moty_p,

WGET בשביל WINDOWS http://users.ugent.be/~bpuype/wget/ לשמור בתקיית WINDOWS או SYSTEM32 תחת WINDOWS

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  5. ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  7. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by --Shadow--,

שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by hitman123,

ערב טוב! היום הזמנתי טכנאי להתקנה של ציוד כלשהו שלא אפרט כאן. קבענו לשעה מסויימת. לאחר איחור של שעה התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מתעכב וזה יקח עוד שעה שעה-וחצי. לאחר שעתיים מהמועד שנקבע התקשרתי פעם שניה והוא אמר שוב שהוא יתעכב לעוד כשעה שעה וחצי. לאחר כמעט שלוש שעות התקשרתי אליו פעם שלישית ושאלתי אותו מתי הוא מגיע, הוא אמר שהוא יתעכב שוב, לא הופתעתי, ואמרתי לו שאני רוצה לבטל את ההזמנה. הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות זאת כי כבר הזמנתי טכנאי ואני אמור לשלם על הזמנתו. מה הוא החוק לגבי משך זמן ההמתנה לטכנאי והאם אני אמור לשלם משו למישו בכלל? (כל העיסקה נסגרה בטלפון). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zaib atsu,

אז ככה, מדובר במשחק דפדפן מרובה משתתפים המדמה את העולם האמיתי. אתה משחק אזרח במדינה שאתה בוחר, הרוב כמובן בוחרים את המדינה שלהם במציאות אבל בעיקרון אפשר לבחור כל מדינה. בגדול המשחק מתרכז סביב המדינות והמלחמות שלהן. לכל מדינה יש ממשלה ונשיא שמחליטים עם איזו מדינה לעשות ברית ועל מי להכריז מלחמה. המטרה של כל שחקן היא לעזור למדינה שלו לנצח וכמובן ככל שהוא יהיה חזק יותר הוא ישפיע יותר. כל יום השחקן צריך להתאמן ולעבוד כדי שיהיה לו כסף לקנות אוכל ונשק. אפשר גם להקים חברות ולהעסיק עובדים וככה להגדיל את ההכנסה שלך. כמו שאפשר כבר להבין מהכותרת ישראל נמצאת במלחמה נגד איראן והקרב די צמוד. אתם יכולים להצטרף ולעזור בקרב זה המצב של ישראל כרגע וזה המצב של איראן אתם יכולים…

13. אני אתחיל בזה שחלק מהחברים שלי אין את זה (כל אלה ששאלתי אותם לא היה להם את זה אבל לא שאלתי את כל החברים) אני בא להכנס, זה אומר לי account temporarily unavailable ושיש maintanence יכול להיות שהם רומזים לי שקיבלתי באן? עכשיו איך יכול להיות הרי אני לא מקלל בפייסבוק אין לי תמונות בוטות בכלל או שיכול להיות בכלל שמחר בבוקר אני אתעורר ואראה שהכל חזר להיות תקין זה פשוט כבר כמה שעות ככה יש עוד מישהו כאן שזה קרה לו או יש לו את זה עכשיו?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by guyschacht1,

עד כמה ממוצע הבגרות משחק תפקיד בקבלה לאוניברסיטאות בארה"ב? ממקור אחד שמעתי שכמעט חובה להיות בעלי ממוצע גבוה (110-115) כדי לשפר את סיכויי הקבלה בגלל כמות הסטודנטים הזרים הגדולה. ממקור שני שמעתי שהתעודת בגרות היא לא פקטור מרכזי אצל סטודנטים זרים, אלא מבחני ה-SAT, TOEFL וכו'. זאת אומרת שממוצע של 105-107 אמור להיות יותר ממספיק, והדגש הוא על ציון SAT גבוה מאוד. איזה מקור צודק? והאם זה אינדיווידואלי לכל אוניברסיטה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by FresH-MeaT,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הפעם זה הגיע לשיא,הייתי נותן לכם לינק לת'ארד הקודם שפתחתי פה בקשר לזה אבל משום מה אני לא מוצא אותו. בקיצור בחודש מרץ עבדתי כמה ימים באותו כח אדם,הייתי אמור לקבל משכורת ב10.4 משכורת כמו רוב האוכלוסיה בארץ,המנהלת של המקום שמה החסירה לי 2 ימיי עבודה,בסופו של דבר ראתה שכן עבדתי את אותם ימים ואמרה לי שהיא תביא לי את הכסף הזה חודש הבא(לעזאזל) בסדר עד פה הכל בסדר,אני בא למשרד של הכח אדם שלהם ב10.5 לקחת צ'ק מזדיין של 320 שקלים,היא אומרת לי שהיא ''טעתה'' והביאה את הצ'ק שלי לבחור אחר שקוראים לו יעקב,איך שהוא התבלבלה. אני כל יום מתקשר אליה והיא בשלה אומרת לי שהוא לא עונה תמיד,ביקשתי ממנה תשם שלו היום והיא לא יכולה למסור לי אותו היא אומרת. מה עושים במצב כזה?,הכל חוקי במה שהיא עושה בס…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  17. תראו את הRAGE שלו עד הסוף

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by YTZ,

יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ronshor,

אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אתם זוכרים שלפני עשור היו משחקי מחשב רק על דיסקים? תמיד כשפתחנו את האריזה אז נדלקנו על הציור שיש על הדיסק עצמו עכשיו השאלה היא אם אני נגיד בתור יוצר משחקים/דברים אחרים רוצה לצרוב משהו על דיסק ולשים תמונה בעזרת לייזר ולא מדבקת רופפת, איך ואיפה בדיוק אני עושה את זה? זה ייצא לי הרבה כסף? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יסביר לי על התהליך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://youtu.be/5JVqdS58YIg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by redead,

למששל אם יש לי כתובת 12.1.1.1/255.255.254.0 איך אני יודע את מספר המחשב ואת תת הרשת והרשת? מה במקרה כזה 12.12.12.1/14 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אני מעוניין לעלות קובץ של כ- 5MB. יש שירות אחסנה שמאפשר הורדה ישירה ומיידית ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.