עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, אני מעוניין לבצע הסמכה של מיקרוספט של טכנאי PC האם אפשר לעשות רק את ההסמכה ללא הקורס? ולשלם רק על הבחינה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vega,

שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Tomerico,

קראתי איפשהו בעיתון: שזה מאד מעצבן במסעדות שאתה מבקש קולה אתה מקבל פפסי שאתה מבקש ספרייט אתה מקבל סבן אף ושאתה מזמין פאנטה אתה מקבל מירנדה... מה אתם חושבים אל זה האם אתם מרגישים הבדל בין מירנדה לפאנטה וספרייט לסבן אף...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NI4NI,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השאלה היא ככה : מהו מחירה של כל פעימת מונה ? ואם אפשר אז בבקשה בבקשה איך הגעתם לתשובה... (אני יודע שאני עילג אבל יש לי מחר מבחן P:) עריכה: אני מקווה שתבינו תתמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by stone cold,

אני מחפש לאחותי רדיאטור איכותי היא בהתחלה רצתה ליקנות Delonghi ב200 שקל ואני אמרתי לה שאני יבדוק כדי שהיא לא תיקנה סתם רדיאטור גנרי מישהו יודע איזה דגמים טובים יש ברדיאטורים ואיזה חברות טובות ואיזה גנריות??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1127671208/Crazy_Asian_Game_Show נראה מי ינחש מה המטרה של המשחק עריכה: WOW! תראו מזה מהדורת חדשות בFOX http://www.dumpalink.com/media/1118569606/Micheal_Crook_Gets_Laid_In_To_Live_On_Fox_News

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

אני שוקל לקנות מכשיר אליפטיקל ביתי ELLIPTIGO100 של חברת VO2 אבל אני לא מוצא עליו שום ביקורות, לא בארץ, לא בחו"ל, אולי מפה תבוא הישועה? החברה הזאת בכללי ידועה כחברה אמינה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני מעוניין לחבר מספר מאווררים שפירקתי ממחשב ישן לפאנל סולארי בשטח האם ניתן לעשות זאת אם כן אז איך נעשה החיבור ואיך אני בוחר את הפנל הנכון? תודה רבה 😁

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מדובר בקנייה של 1000$ מאיביי ועוד חנות, כמה זה יוצא מכס מע"מ וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Xeyd0,

אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו :) הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם. המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\ כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2) עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ran B,

בזמן שמשעמם לי, התחלתי לגלוש בתקיה שלי, ולדפדף, ולחפש משחקים / דברים מצחיקים, מצאתי דברים ששכחתי מהם, ישנים אצלי כבר בתקיות ממזמן, אבל עדיין מעלים חיוך.. את הראשון אני מאמין שהרבה מכירים, כי הוא ממש ישן.., השני אני לא זוכר מאיפה יש לי.. (הראשון זה עם שני הילדים, השני זה עם החתולים), אני לא אפרט יותר מזה, כדי לא "להרוס" לכם את הFUN! אז.. - תהנו! http://members.lycos.co.uk/mashav/ortofadown.wmv http://members.lycos.co.uk/mashav/extremecats.wmv

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Or ei,

אני בנתיים יודע רק על כמה בודדים שבאים מהפורום אז מי עוד בא ? ומי הולך להשתתף בתחרות ? אני אשתתף למרות שלא נראה לי שאני אזכה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PeaS,

אבל מי שלא afrotechmods

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.