עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ולא זה לא לי'צי כי הוא לא נראה ככה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Omer7364,

אני נתקל בהמלצות נגד אייבורי אבל לא הבנתי למה יש למישהו איזה מידע קונקרטי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Moo^Moo,

למישהו יש תאריך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kurt,

תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gbox,

בס"ד שלום רב יש הגרלה לאיפוד נאנו http://ipod.wip.co.il מאחל לכולם בהצלחה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by q1234,

חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by frenzy,

תראו מה אפשר למצוא מרוב שיעמום.. :-/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. חבר שלי מחפש מישהו שיחליף אותו בלתמוך באחת, אמריקאית, שצריכה שמדי פעם יהיה לה מישהו שידריך אותה ויפתור לה תקלות. היא כנראה תסכים לשלם בערך 40 לשעה. לא מדובר במשהו כבד מדי בסך הכל, צריך לדעת לדבר ולהבין אנגלית ברמה טובה, וידע מספק, בסך הכל לתמוך במשתמש ממוצע מינוס בתקלות ביתיות. גם לא מדובר במשהו קבוע, מן הסתם פעם בשבוע שבועיים, אולי יותר. מישהו רוצה? (אני פתחתי פה ולא בהצעות עבודה כי לא ממש מדובר בעבודה וזה גם לא פונה למחפשי עבודות, אלא לסתם מישהו שמחפש כמה שקלים לקנות לעצמו פלאפל פעם בשבוע...)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avivlevy,

אבא שלי עושה מצגות בסלון , עכשיו הוא רוצה לעשות את המצגות עם הפלזמה (הדגם FWD42PV1וSony) חשבתי להעביר כבל S-VIDEO אבל הבעיה שהמרחק 15מ' ואז גם אני צריך שלט של 15מ .........= יוצא יקר וגם קשה למצוא שלט של 15מ..... אז למישהו יש עוד פיתרון איך לעשות אתזה? התקציב 300-600 תודה מראש לעוזרים(אם יהיו)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

https://www.facebook.com/ מישהו יכול לתת חוות דעת, חסרונות וייתרונות....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by klayton,

14. Started by CocainHore,

אהלן חברים. אני מאוד מאוד רוצה רקעים מטורפים למסך החדש שלי [ Dell 2209WA ], אם למישהו יש אתרים אולי של רקעים באיכות גבוהה מאוד, ברזולוציה 1680X1050 או יותר... אני ממש אשמח. בלי קשר אני מחפש גם רקעים ברזולוציה גבוהה באיכות גבוהה של Alien כאילו - הנוסע השמיני, יש לי אובססיה ליצור החמוד הזה. תודה לכל מי שעוזר וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by raiman1,

כשאני מנסה להעלות לפורום תמונה זה אומר לי שהקובץ גדול מידי. איך אפשר להקטין אותו??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמית בכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mostwanted,

בארץ מסוימת כל יום הוא או יום גשם או יום שמש. ההסתברות ליום גשם אחרי יום גשם היא 0.4 ההסתברות ליום גשם לאחר יום שמש היא T חשב את T אם ידוע שאם ביום שני ירד גשם אז ההסתברות לכך שיום רביעי יהיה יום שמש היא 0.66 מישהו יכול לעזור לי ולהראות איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Holy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294726,00.html

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כותרת [וכבר גיגלתי וכד' - אז אשמח לשמוע מאנשים שעברו את המבחנים השונים]. ד"א - מה זה אומר על הקב"א שלי? [את הפרופיל אני יודע - 97 ;D] הבנתי שהטירונות היא קרבית - רובאי 03. מה זה כולל ומה אורך הטירונות? שאלה ממש חשובה. אני ב-4 יח' מת' והמגנים שלי עומדים על 100 ל-003 ו-90 ל-004, ובתעודה יש לי 75 סופי במת'...מה אני כותב בתופס מועמדות? [הציונים בבגרות יצאו לא מבריקים מכל מיני סיבות, ככה שאין טעם להכניס אותם כי אני ניגש למועד ב' - ואת הטופס אני צריך להגיש עד ה-2.8 (כשבין ה-19.7 עד ל-1.8 אני בחו"ל...)] אם יש לכם עוד כל מיני דברים שנראה לכם חשוב לציין, אשמח לשמוע / לקרןא.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gilka,

ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אלפקה דרוזית,

אנא עיזרו לי אני מעצבת את הרפת שלי מחדש תודה. :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Doctor Robert,

היי, שמתי לב שלכל משפחה אמריקנית סוג ב' יש דירה שלא תבייש את עמידי ישראל, קוטג' עם גראג' ענקי, איך זה? בעוד שבישראל רוב הדירות הם בתוך בניינים בצפיפות מחרידה וכמובן שאין מה להשוות בגודלן לדירות שבאמריקה. איך את מסבירים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים