כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני מספר ימים נסעתי לי לתומי בעיר כשלפתע הרכב שלפני בא לפנות שמאלה בלי איתות אפילו אך התחרט ובעצם דפק ברקס פתאומי במקום... לחצתי על הברקס ישר בחוזקה אך האוטו החליק לכיוונו אפילו האנד-ברקס לא עזר ! היו חסרים לי ממש עוד 5 סנטימטרים לעצירה , בקיצור היה מגע ממש קל והפנס ברכב שלי נשבר בעקבות כך לרכב השני לא נגרם כל נזק. עכשיו אני מודע לכך שהחוק היבש אומר שאני אשם בגלל אי שמירת מרחק, אבל עדיין הדבר הזה נורא נורא מעצבן !!! לא נסעתי מהר מידי ואפילו שמרתי מרחק סביר ממנו , יש עוד גורמים שמשפיעים כמו איכות כביש לקויה, כביש רטוב והבדלי כושר עצירה של כל רכב . הרכב שעצר בפתאומיות היה רכב מדבקה חדש הרכב שלי מודל 94 ... בכל זאת יש כאן הבדל מסויים למרות שהרכב מטופל כראוי. אז מה אני אמור…
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
באופן אישי אם הייתה אפשרות יותר גרועה מ-4, הייתי בוחר אותה. פשוט נמאס ממנה ומההמלצות המפגרות שלה. :bash: עוד מישהו מסכים איתי?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום תאריך הגיוס שלי הוא יולי 2008. אני לא עושה מגמת מחשבים בבצפר אבל כן עושה קורס למחשבים. אני מעוניין ביחידות מחשבים/טכנולוגיה וכו'. 1) למי מתאים י"ג או י"ד? 2)אם אני מעוניין בי"ג, עד מתי אני צריך להודיע לצבא שאני מעוניין בכך? 3)במידה ואני נרשם לי"ג, ובמהלך השנה יתקבל ליחידה שמתאימה לי, מה עושים אז? סתם לומדים י"ג?! 4) איפה אני יכול לברר באיזה בתי ספר יש י"ג? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש תוכנית מסויימת היום בשעה 10pm et/pt. עכשיו אין לי מושג באיזה שעה זה יוצא בישראל.. ניסיתי כל מיני חיפושים ופשוט לא הבנתי מה זה et/pt... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול הייתי בקולנוע (ראינו את hitman , חרא של סרט) וראיתי לראשונה את הטריילר של הסרט החדש עם וויל סמית' , i am legend . הופתעתי כי לא שמעתי עליו לפני כן והוא נראה ממש טוב, מה אתם אומרים? הנה הטריילר: http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/trailer2/large.html (דורש quicktime)
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478552,00.html הכל בגלל ההי דפנישן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעושת מנוי למגזין מחשבים (דפוס)... הייתי מעוניין לקבל את המלצתכם. כרגע ההתלבטות שלי היא בין : 1.smbplus 2.PC Magazine 3.pcplus יש עוד מגזיני מחשבים שפספתי ? ועל איזה מגזין אתם ממליצים לעשות מנוי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך חנות מחשבים באיזור ירושלים מישהו יכול להמליץ??
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שאין חוסם פלאשים, בטח שם לב לפרסום של המגזין popular science שמפורסם באתר פה. נרשמתי ושילמתי עבור מנוי לשנה לפני מספר חודשים והוא דיי מעניין, רק מה הוא לא מגיע בזמן! בזמן ההרשמה נאמר לי בטלפון על ידי נציגת מכירות שהמגזין יגיע אלי בין ה-15 ל-20 כל חודש. רק שהבעיה היא שכל חודש אותו סיפור, צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהמגזין שוב לא הגיע ורק אז הם שולחים אותו. הבעיה הזו קיימת רק אצלי? ז"א יכול להיות שאולי מישהו ברשות הדואר גונב לי את המגזין? כי לא פעם המגזין הגיע פתוח ולא ארוז בצורה הרמטית
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אתמול הייתי בהרצאה של מכללת אורט הרמלין לעתודה טכנולוגית ונשארו לי ממש כמה ימים להחליט האם אני נרשם או לא. החלטתי להתייעץ אתכם. האם יש פה מישהו שהיה בעתודה טכנולוגית במסלול "טכנאי תכנות"? אתם יכולים בבקשה לפרוש מולי את היתרונות ואת החסרונות של זה? מה הסיכוי להגיע לקרבי [עם פרופיל גבוהה] אחרי סיום י"ג? מה המשכורת בקבע? [9 חודשים] אם אפשר לקבל עוד קצת מידע, ובכלל מה דעתכם על עתודה טכנולוגית? תודה, יאן.
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
עזבו מה שכתוב פה. עברו להודעה הראשונה מעמוד 2 רציתי לדעת מה משקלו של כל אחד מאלה לתוצאה הסופית: זיכרון RAM, זיכרון וירטואלי, מעבד, מהירות מעבד, מהירות דיסק קשיח, מהירות גלישה, טמפ' (של מה? של המעבד? של הלוח אם?) שכחתי עוד משהו? האם גם עומס על הדיסק קשיח גם משפיע? והאם זה גם עובד הפוך, למשך אם יהיה המון מקום אז הוא יעבוד מהר יותר? אם אני רוצה לשפר את מהירות המחשב, את מה עליי לשפר?
-
- 51 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
קבלו את הסרטו הראשון שלהם! http://youtube.com/watch?v=HdxEy3URgkY אני אישית מאוד אהבתי, מעניין אם יצא להם משהו מזה בעתיד.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-