כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שולם, בזמן האחרון בה לי איזה סרט Kung fu , לחימה או משהו אבל אני לא יודע מה טוב , משהו יכול להמליץ לי בבקשה על סרט טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחליף כרטיס מסך וספק.. למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?? אנשים יקנו כיום כרטיס מסך 7600GS יד שניה וספק 500W ג'נרי?? וסתם בלי קשר כדי לי לשפר את המחשב שלי או שלא כדי עכשיו? מה אתם הייתם עושים?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שאמור להיבחן השנה יודע אולי אם יש מבחן של מ. החינוך (ולא מה"ט) ששייך להנדסאים / טכנאים של אלקטרוניקה, אשר הוא רק על אנגלית ללא תוספות? (דרך קלה להעלות ממוצע ההנדסאי כלפי מעלה...)... כי הבנתי שהפרידו את האנגלית מתקבילית / מקצוע אחר שהיה דבוק באותה בחינה... האם קיים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
גם אתם שמעתם 4 פיצוצים מהאוויר באיזור מרכז/דרום נתניה בערך ב 16:15 ?? ממש מוזר, הסתכלתי למעלה וראיתי פס עשן שיורד למטה, אני חושב שהצלחנו לצלם את זה עם ה N73 של חבר שלי. אני אנסה להעלות את זה מחר עריכה: אופה מצאתי משהו!! http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3480657_184,00.html אבל מה זה אחרי זה היו עוד 2 מסוקים של צה"ל באיזור
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הטריילר: http://youtube.com/watch?v=3lEYeql_FR8 שלב ראשון: http://youtube.com/watch?v=LZRBi0dtFdg שלב שני: http://youtube.com/watch?v=KzqfXB9tx-w רק הערב מצאתי קטעים שלו והוא פשוט קורע! הוא דיבב את כל הסרט אלאדין מחדש! אני ראיתי רק קטעים, אני רוצה להוריד את כל החלקים ולאחד אותם ואז לצפות בסבבה. אני מחכה שהוא יעשה את החלק השלישי של הנסיך הפרסי.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גורם לכם להרגיש כאילו אתם באמת אצל הספר מקבלים תספורת ,חובה אוזניות,כדי שזה יהיה מציאותי יותר.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח אם תעזרו לי .. אני בכיתה ז' והשנה יש לנו את העבודת שורשים,מאיפה אני מתחיל ? ואיך? אני מתכוון,דוגמאות לשער העבודה,להתחיל עם עץ משפחה ? איך? ואם מישהו עשה ויש לו אפשרות לסרוק כמה דפים שאני אראה איך זה בנוי,אני אשמח מאוד.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם גולשים יקרים, אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: *צונזר עקב פרסום* יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. בבקשה ביקורת!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיום: מטבע חדש של 2 שקלים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480259,00.html לדעתי זה דיי דפוק... מיותר, עכשיו לא נדע איך להבדיל בין אמיתי למזוייף - כמו שהיה עם ה 10 ש"ח. עדיף היו עושים מטבע 99 אגורות מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז זה המצב: הלכנו עם חבר'ה לסנוקר-באר. הכרתי בחורה בסנוקר-באר, היא לקחה ממני מספר, היא נורא יפה, ואז גם לקחתי ממנה מספר... היינו קצת ביחד בסנוקר באר, זה היה ברור שאני מצאתי חן בעיניה, והיא מצאה חן בעיני, בהתחלה אמרתי לה לבוא איתנו אחרי זה לאכול משו, היא הסכימה, אבל כשהחלטנו לזוז, היא אמרה שזה עוד מוקדם, והיא רצתה להישאר עוד קצת ואחרי זה להצתרף אלינו... ואני הייתי צריך לזוז עם חברים, אז בין היתר כדי לא להיראות נואש אמרתי לה ביי ביי והלכתי... ועכשיו נכנס החלק הדפוק, הייתי שיכור, וכשעזבתי את הסנוקר-באר, החלטתי שאני מת לראות אותה, והתקשרתי אליה איזה 10 פעמים, ואני יודע שהיא לא שמעה כי הפלאפון שלה היה בתיק, ויש שם מוזיקה נורא רועשת... ועכשיו השאלה שלי: מה אני יכול להגיד לה שי…
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש באתר 3 משחקים. אתם מתחילים עם Penny אחד שהאתר מספק לכם. כל פעם שאתם מנצחים מישהו אתם מכפילים את הכסף שיש לכם וכל פעם שמפסידים אז אתם מפסידים את כל מה שיש לכם . במקרה ואתם מפסידים, האתר מספק לכם עוד Penny כדי שתוכלו להמשיך ולשחק למרות שהפסדתם . יש באתר עוד הרבה דברים שבעזרתם אתם יכולים להרוויח כסף. החשבון שלכם כל הזמן מתעדכן וברגע שיש לכם 5 דולר אתם יכולים לשלוח אותם לחשבון שלכם (הם שולחים צ'ק לכתובת שלכם או מעבירים לכם את הכסף לחשבון PayPal או כל חשבון ווירטואלי אחר) . קיצר זה שווה, אני כבר הרווחתי 2 דולר . אם אתם רוצים שאני אשלח לכם הזמנה כיתבו תגובה עם האימייל שלכם ואני אשלח לכם הזמנה לאימייל (:
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש משקפי שמש ספציפים של ריי-בן [Ray Ban] . דגם3025 ,מישהו יכול לברר לי איפה אני יכול למצוא את המשקפיים האלה וכמה הם עולות[לפי מה שידוע לי באזור ה700 שקל],אבל אני צריך את המחיר המדיוק. תודה לעוזרים. [אני צריך מחיר רשמי בארץ,לא בחו"ל] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא. כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כולנו שונאים את ג. יפית! היא פשוט מעצבנת.. כנסו לפה ולחצו על הכפתור http://www2.mta.ac.il:8080/~arnonzil/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי ת'רד עקב שמועה שהחברים בלהקה קשורים בדרך כלשהי לנאציזם, התגובות שללו את השמועה וחלקם הצדיקו את עצמם ע"י זה שחבר בלהקה נשוי לאשה חצי יהודיה. לא מזמן נודע לי שהלהקה משתמשת בסרטי תעמולה הנאצים בהופעותיהם. סרטי התעמולה הם של "לני ריפנשטאהל" (Leni Riefenstahl) שידועה מסרטי התעמולה הדוקומנטריים שיצרה למען המפלגה הנאצית. מעבר לכך הם מפגינים המון מיליטריזם בסרטונים שלהם ובהופעות. אני מחפש כרגע (וללא הצלחה), ביוגרפיות של חברי הלהקה כדי לראות צאצאים של מי הם היו וכיוצא בזה. אני אשמח אם תתרמו מקורות. מצאתי עוד איזה פוסט בבלוג כלשהו שמסביר על הסימבוליזציה והמסרים הסמויים: http://raumfahrer.wordpress.com/rammsteins-nazi-colors/ והלוגו ושאר הדברים אינם מש…
-
- 28 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש אשכול לבקשת שירים, אבל אני לא צריך רק את שם השיר אלא גם את קישור לקליפ לכן פתחתי אשכול חדש. למישהו יש קישור ואת שם השיר לקליפ שמוצג בערוצי ספורט 5 ושם מראים כל מיני קטעים יפים עם משחקים שיהיו בחודש דצמבר ( חלק מהשיר זה im calling... in call... summer) ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם, דבר שאין במשרדיה כבר זמן רב. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8703&cID=1128 אולי אני לבסוף ארכוש את הגירסא הסולארית למרות שאין הבדל ביניהם. בכל מקרה, מישהו מכיר את החנות? יש לו ניסיון איתה? שירות המשלוחים שלה והאחריות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-