עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DXT,

I want a fat babe ;D

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  5. אמת או שקר?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

מישהו יודע מתי זה מתחיל? פעם האחרונה שראיתי פרסומת של זה, זה היה לפניי שבועיים ואמרו 'בקרוב' תיארתי לעצמי שזה כבר התקדם ופשוט פיספסתי את הפרסומות של זה..

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by night-fire,

ראיתי שעוד לא נפתח פה אז מי שרוצה לשאול שאלות שירשום פה..! ד"א יש למישהו מושג מתיי מתחילה עונה 2 ?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

יש לי מחר ב11 וחצי תור לרופא תעסוקתי בירפ"א 112, אני לא כ"כ בטוח איך להגיע לשם. זה מה שמצאתי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3040613 אם אני חונה ב"חניית אורחים"(ליד הרחבת מתגייסים), זה קרוב, או שזה בכלל לא באזור?

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. עשיתי לפני יומיים את המבחנים של הפיזיקה מתמטיקה + הקוביה התלת מימדית + מה הטייס רואה ואיך נראה המטוס.. קיצר את כל המבחנים.. זימנו אותי שוב היום ועשיתי את המבחן סימולטור.. ובסוף אמרו לי שעברתי.. ואז אמרו שאני צריך לעשות שאלון 300 + השלמת משפטים.. יש מצב מכשילים על זה..? בשאלון 300 אני כמעט בטוח שלא סתרתי את עצמי בשאלות דומות.. ועניתי תשובות נורמליות.. ובהשלמת משפטים הספקתי ככה 40 35 משהו כזה.. ועשיתי רושם שאני רוצה תמיד להיות ראשון ושטויות כאלה.. יענו דברים טובים.. ואגב הבנתי שבשקלול הסופי בגיבוש או לאיודע מתי.. משקללים גם את כל הציונים עכשיו.. אז סתם לדעת.. בסימולטור אם נגיד היה בכל הפעמים במבחן האמיתי ככה 10 פעמים משהו כזה שלא הצלחתי כלום.. זה נחשב גרוע? בשאר הפעמים הצל…

• 56 תגובות
    • 15.9k צפיות
  10. Started by Electric Boom,

שלום, מישהו יכול לספר לי מהן הבדיקות שם? אני יודע סוד ביטחוני בלה בלה בלה, אבל בכל זאת - בייחוד מה כוללות הבדיקות הרפואיות(בודקים סיבולת לב ריאה שם?מה ??? :nixweiss:)

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.