כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מסין שלט חכם של החברה blitzwolf בשביל המזגן יש לי מזגן של חברת אלקטרה כדי להגדיר שהשלט יופעל על ידי השלט החכם צריך להגדיר אותו לפי היצרן יש לכם מושג מי היצרן של מזגני אלקטרה? נסיתי את midea וזה לא עובד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איך אני יכול לברר מי בדיוק היצרן אם כתוב שזה מיוצר ע"י יצרן מספר כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תנסו את האפליקציה, יש ממשק וקריינות בעברית, והיא מכילה את התרגילים הכי אפקטיביים על מנת להשיג ריבועים והדגמנות וידאו חלקות ללא צורך בחיבור אינטרנט. לא היה קל ליצור אותך, כל הורדה מבורכת ;-) אנדרואיד: http://goo.gl/FcXcVG אייפון/אייפד: http://goo.gl/9wfJzH תודה, ושיהיה אחלה אימון ;-)
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני לא מבין. מיטב הפרשנים שוברים את הראש למה ומדוע ?! למה שיהיה ירי מרצועת עזה ?! ולו אני אומר - מה נסגר ? אין כאן בכלל תעלומה ! זה בגלל ברקים שהפעילו את הטיימרים ! בדיוק כמו עם הירי לבאר שבע. באמת !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pctip.co.il/yabbse/index.php?board=5;action=display;threadid=7642
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הארון שלי ריק ממותגים. באמת, אני קונה רק בH&O ואולי טיפה בTNT.. זול הקיצר. עכשיו, ראיתי פרסומת בעיתון ל"יריד המותגים".. אומרים שהמחירים שמה יהיו דווקא יחסית סבירים (ג'ינס של דיזל ב400 ש"ח). רציתי לדעת, אם מישהו הולך לשם או אם מישהו היה פעם ביריד הזה? שווה ללכת לשם אתם אומרים? יש שמה בכלל מקום למדוד את הבגדים או שאתה רואה אותם, קונה וזהו?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם כן והדולר ירד נגיד ל4... זה יהיה משמעותי במחיר של החלקים?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 244 צפיות