עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yonatan.mendelson,

test

2. אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kfirlion,

שלום, יש לי מחר מבחן בספרות וכל פעם אני מביא ציון נמוך.... כבר איזה שנה וחצי..... אם מישהו פה טוב בספרות תתנו לי טיפים ועצות איך אני כותב או איך ללמוד טוב.... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SD Project,

אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mesatla,

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1081072/Pictured-The-Cave-Crystals-discovered-1-000ft-Mexican-desert.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The Terminator,

כנסו לפה : http://www.outwar.com/page.php?x=90006 עכשיו זה בעצם משחק שאתם בוחרים להיות : מפלצת גנגסטר או כוכב פופ... אתם מרויחים כסף ואתם יכולים לקנות דברים... ולהילחם עם חברים... בקיצור.. מאוד מומלץ !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה מישהו מכיר אולי איזה אתר של עורכי דין , או משהו או טלפון שאני יכול לפנות לאיזה עורך דין שנותן יעוץ בחינם ? מישהו מכיר משהו כזה? כי אני לא רוצה להתחיל לשלם לעורכי דין איזה 100 דולר לשעת יעוץ.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by freesoul23,

אני מעוניין לקנות את NEXUS ONE ושוקל להשתמש בשירות של http://www.mustop.co.il/. אני מעוניין לשמוע תגובות על השירות שלהם מאנשים שהשתמשו בהם, האם הם אמינים? יש להם ניסיון עם סלולריים? האם יש סיכוי שדרכם המוצר יעבור את המכס מבלי לשלם את 34%? תודה מראש על התגובות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש מלא אתרים ברשת שמפרסמים טיולים עם טרקטורונים בגליל. אני מתכנן סוף שבוע, צימר וטיול טרקטורונים בצפון. מישהו יכול להמליץ על מקום מסויים מהניסיון שלו שאפשר לשלב את השניים(צימר + טיולי שטח, טרקטורונים וכו..) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דנדן,

שלום לכולם, רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד! לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'... המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה. דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה. אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה. (אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviram20,

היום.. בשעה 4 בערך יצאתי מהעבודה לדואר וראיתי את האולפן השקוף לכמה שניות היה שמה איזה שיר שמישהי שרה שיר מזרחי שמח כזה .. אני לא בטוח שזה היה בדיוק באותה שעה אבל אני זוכר שהיא לבשה גופיה סגולה כזאת.. מאז השני תוים האלה מרצרצים לי בראש ולא נותנים לי לישון אני לא מצליח לשמוע שום שיר ואני ממש חייב לדעת מי שר את השיר הזה ? מי הקינג שיכול לעזור? בכללי זה שיר חדש נראה לי של זמרת גם די חדשה כי הקול לא כלכך מוכר לי אני לא בטוח אם זאת ששרה באולפן השקוף זאת הזמרת ששרה את השיר במקור ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shay1098,

קודם כל סליחה אם פרסמתי בפורום לא מתאים, כללי נראה לי הכי מתאים. אני מתכננן מתישהו בעתיד לעבור מבחן +CompTIA A. אינני מעוניין בקורס (יקר + אין זמן) ולכן אני אזמין ספר מאמזון (קראתי כבר את "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC - מהדורה 5" של דורון סיון. לא נראה לי שזה שווה יותר מחומר בערה.). עכשיו מגיע הקטע בו אתם עוזרים לי. מצאתי 3 ספרים שונים ותהיתי אם יש לכם מושג איזה כדאי לקנות? איזה טוב יותר? איזה מקיף יותר? איזה משתלם יותר? אולי עדיף בכלל ספר אחר? קיצר, 1. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Complete-Certification-220-701-220-702/dp/0470486473/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1288461592&sr=8-8. 2. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Certification-Seventh-220-701-220-702/dp/0071…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IME3,

האם קיים כזה דבר? לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמך אני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשה בעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי) כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moses_23,

http://www.ggg-gmail.com/ :lol:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DimaX,

היי! אני דיי רוצה להתחיל לשחק פוקר על כסף אמיתי... אני כרגע משחק בWPOKER.COM ... הממשק שם מדהים, לדעתי!! ממש נוח. (ממש לא אהבתי את אוורסט פוקר, פרטי פוקר, פוקר רום, סידי פוקר ועוד כמה שניסיתי!) poker stars עוד איכשהו בסדר אבל גם לא ממש נוח אני הולך להפקיד איזה $10 לאתר פוקר מקוון אבל האתר שאני הכי אוהב(WPOKER כמובן) מציע בונוס לא ממש אטרקטיבי לכן, אני מבקש את עזרת מי שמבין בדבר למצוא אתר אינטרנט עם תוכנה עם ממשק מדהים ונוח כמו של WPOKER.COM שיציע בונוס אטרקטיבי..(כמו $25 דולר חינם על הפקדה ראשונה, או 100% בונוס על הפקדה ראשונה וכו'..). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tulicooli,

זה לא היה ממש ברור לי.. הנה סתכלו.. http://www.subaru.co.il/pricing.asp?modelID=7 רשום שם עולה חדש.. אז יענו אני נגיד עליתי לפני 15 שנה לארץ זה נקרא שאני עולה חדש? ואז יהיה לי נגיד הוזלה במחיר? חח עזבו

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בסוף מהדורת החדשות של הערב בערןץ 10 הראו את הסרטון הזה :http://www.bigad.com.au/ והייתי חייב למצוא אותו הוא בנוי על השיר : Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna אין זה פשוט אדיר וזה פעל אני באמת הולך לקנות את הבירה שלהם לפחות פעם אחת רק בגלל הפרסומת הזו למרות שאני חושב שקורונה זה הכי טוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש שותף/שותפה לטיול של חודש-חודש וחצי במערב אירופה בתאריכים 1.9-15.10 (גמיש בתאריכים). אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ב21.10 באוני' בן גוריון אז המטרה של הטיול זה לעשות כמה שיותר כיף עד ללימודים. אם אתם רוצים להצטרף או מכירים מישהו שרוצה להצטרף, אשמח שתגידו לי. מעבר לזה, אם למישהו יש טיפים כלשהם לטיול, אז אני אשמח כמובן גם לזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by royban,

שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Red Devil,

אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דף נוסחאות במתמטיקה של 3 יחידות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.