עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחרי שיוני, ונסה, שחר ועוד משתתפים מהאח הגדול זכו לככב בפרסומת של חברת בזק, שפרה, הזוכה הגדולה לא נשארה חייבת. EA חתמו איתה על חוזה למשחק מחשב חדש בכיכובה שיצא בקרוב. עד עכשיו יצאה תמונה של הדמות שלה במשחק - ;D המשחק החדש יכיל אתגרי סריגה, מבוכים וכמובן קרב נגד הבוס הגדול מכולם - ה"אח הגדול"

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כפי שאתם יכולים לראות האדם הזה- JORDAN RUDESS , מחזיק איזה משהו מוזר כזה משום מה זה נראה לי מוכר , לא מצליח להיזכר אשמח אם תעזרו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

לא יודע מה לעזעזל מצחיק בזה אבל זה גרם לי ממש לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=x3mwZo6bVqA&feature=related

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ORBIT,

כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, השבוע יהיה לי יותר מדי זמן פנוי, ואני מחפש איזהו ספר עם הקשר ומשמעות לחיים לקרוא, דוגמת (אבא עשיר, אבא עני \ תורת המשחקים) עדיפות לספרים באנגלית.. ו.. *אהם*.. שיהיו .. "קלים להשגה", אלקטרונית.. *אהם* מה אתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by sh2006,

חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by nnfyrbsnss,

מה קרה לאתר DX? הוא לא עובד אצלי, אצלכם עובד? http://www.dealextreme.com/

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  8. אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חבר שלי התחיל להקליט שירים ורציתי לעזור לו קצת לפרסם ולקבל תגובות בונות. http://www.myspace.com/zoriz מה דעתכם? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by davidreznic,

אז ככה, ההורים שלי טסים ללפלנד (עד כמה שהבנתי זה אזור בפינלנד) וראיתי שאפשר לקנות זמן אוויר ב SKYPE לטלפון http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/rowcountry/ אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון: אני משלם את ה 4 יורו לחודש, ואני יכול להתקשר חינם לכל מדינה מהרשימה שיש? אני מקבל איזשהו קוד שאני מזין בפלאפון לפני החיוג? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  12. בחנות מילואים החדשה שפתחו בבקום? איפה זה בדיוק נמצא ומה שעות הפעילות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by qwerty1987,

בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  16. לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמו…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by orninyo,

שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by Vaz,

כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. שלום, בעוד כחצי שנה אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת בתפקיד בתחום הטכנולוגי או מדעי, תפקיד שיקדם אותי כשאצא לאזרחות. יש לי פרופיל עורפי וקב"א די גבוהה. חוץ מפרויקט גאמא, לאן לשאוף להגיע ? הבנתי שאם אני נופל מכל המיונים של מודיעין אני יכול לבקש בעצמי להתמיין לפרויקטים או מסלולים שונים בצבא, אם זה באמת ככה אז לאן מומלץ ? ( חוץ מ-ממר"ם ) באותו הקשר, אם אני דוחה את השירות הצבאי, אני יכול לנסות להתמיין מחדש שנה לאחר מכן לכל המסלולים שלא הצלחתי לעבור? יש לי אופציה להרשם לעתודה אקדמאית (החודש זה תאריך אחרון להרשמה ) והוצעה לי גם עתודה טכנולוגית ( י"ג-י"ד ) שבסופה אקבל תואר הנדסאי. מה עדיף מביניהם ? עדיף להיות בעל תואר מהנדס או בעל תואר ראשון/ שני ? מה ההבדל בכלל בין מהנדס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי שאלה למי שמבין אני רוצה לפתוח עסק ואני רוצה לדעת כמה זמן לוקח מהרגע שהרועה חשבון פותח את המסמכים עד שאני מקבל את המספר עוסק מורשה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by QQQ,

קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  22. איך נכנסים ל"ביוס" כדי לבטל את C1E?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם ישנו זמר ישראלי ששר באנגלית עם קול מאוד מיוחד,שר סטייל רדיוהד רוק מתקדם ולא זוכר איך קוראים לו למישהו יש מושג???

• 7 תגובות
    • 13.8k צפיות
  24. אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי כי כבר קניתי חדש ואני צריך הערכת מחיר בשבילו חשוב לציין האין כבר אחריות על כל החלקים מחשב בן3 שנים אבל הכל פועל כאילו אין מחר הפרט: AMD Athlon 3000+ Gigabyte K8n51GMF-9 ביוס F8 Kingstone 512MBX2 DDR 400Mhz Samsung 1024MB DDR 400Mhz Hitachi DeskStar 80GB SATA2 Thermaltake TR2 M6 SE קירור למעבד עומד על 38 מעלות במנוחה LG CD ROM X52 SAMSUNG CD-RW X48 Floppy 1.44 Foxconn TLA 570-מארז Sunshine Comma 520W PSU ג'נרי אבל מחשיק את המערכת מעולה. כרטיס מסך על הלוח Geforce 6100 כמה אתם משערים שיעלה? אני חשבתי על משהו בסביבות 500 שקל פלוס מינוס.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.