כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,651 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש בכל זאת.. קיבלתי היום (יום ראשון ) ב10 בבוקר 2 גימלים אני חוזר יום רביעי נכון ? עוד משהו..זה לא גימלים של רופא רגיל , אלא מומחה שגם מוסמך לתת אבל במסמך רשום שהוא קיבל אותי ב5:50 ושחרר אותי ב10 בבוקר זאת אומרת שקיבלתי גימלים ב10 בבוקר נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתוב, החבר חונך דירה חדשה, אז לכבוד הדירה הדשה החלטתי לקנות לו משהו צנוע. התקציב: 50 ש"ח. הוא אוהב אופנועים ובחורות (שרוף בעיקר על פלייבוי). חשבתי לקנות לו חולצת פלייבוי, איפה אפשר להשיג? ועד הדרך, תנו המלצות שעולה לכם לראש. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך להזמין מוצר מחו"ל, ארה"ב ליתר דיוק, כשהבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי בכלל והבנק לא יאשר לי אחד כרגע. חשבתי באופן חד פעמי להטעין כרטיס ויזה של הדואר, ולנסות להשתמש בו להזמנת המוצר ישירות או דרך paypal. למישהו היה נסיון דומה ויכול להגיב אם זה עובד או לא? אני יודע שכרטיס כזה עבד לי פעם עם המשחק world of warcraft, כשהייתי צריך לשלם סכום מסויים כל חודש, אבל עדיין לא בטוח אם זה היה יוצא דופן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1134818696/Awesome_Guitarist תנו לזה זמן להיטען, קטע פשוט
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שיוני, ונסה, שחר ועוד משתתפים מהאח הגדול זכו לככב בפרסומת של חברת בזק, שפרה, הזוכה הגדולה לא נשארה חייבת. EA חתמו איתה על חוזה למשחק מחשב חדש בכיכובה שיצא בקרוב. עד עכשיו יצאה תמונה של הדמות שלה במשחק - ;D המשחק החדש יכיל אתגרי סריגה, מבוכים וכמובן קרב נגד הבוס הגדול מכולם - ה"אח הגדול"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שיש לי שאלה כזאת: אז אלה הנתונים: P = 420W U = 40V ? = R איך מחשבים את זה? לימדו אותנו את 3 הנוסחאות הבאות: 1) P = U ∙ I 2) P = I² ∙ R 3) P = U²/R באיזו נוסחה אני צריך להשתמש כדי להגיע לפיתרון? תודה רבה, העזרה שלכם מאוד חשובה לי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא לא יעבוד עוד כמה ימים אז תחרשו! http://www.melonportal.co.il/game/curveball.swf ברגע שיש Game Over זה שולח את הניקוד שלכם לעמוד... אז תלחצו על "חזור" כדי להתחיל שוב מחדש אני הגעתי לשלב 8! ;~}
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה ProtonMail בטוח ואם הוא יכול לשמש כמייל ראשי ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שבוע ומשהו את המכשיר מהסניף של אורנג ליד הבית.. על המכשיר אין מה לדבר מצויין! היו לי הרבה פלאפונים אבל מכשיר כזה מצויין עוד לא פגשתי! עכשיו יש בעייונת: הכשיר עצמו מגיע עם כבל USB שמאשר העברת משחקים/מוסיקה/תמונות.. ועוד ועוד... בגדול הוא עובד מצויין! מה שאני רוצה אני מעביר... רק שמשחקים הוא לא מעביר... מה שלא נסיתי הוא לא מעביר את משחקי הפלאש/ג'ווה. קשה לי לאמין שהכבל הזה או התוכנה שלו חוסמת לי את האפשרות... לא הגיוני בכלל. לכול בעלי המכשיר (שיש פה כמה ממה שאני זוכר) אני ישמח לתשובה וגם למי שיש את הידע בזה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני במצב נואש שכחתי איך למצוא אורך של קו כל שהוא. נניח שהקו שלי הוא קו סופי עם קצוות x1, y1 x2, y1 איך אני מוצא את האורך של הקו הזה? יש לציין x1 != x2 וגם y1 != y2 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש הגבלה על מספר ההורדות/התקנות של משחקים שקונים דרך D2D?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש תווים לאורגן. The Game-The Documentary אני חייב למצוא את הקטע של האורגן כנסייה הזה!!!!! זה דחוף!!!!! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה תרגישו חופשי לזרוק, אני יתחיל: זוכרים את המכשף מרחוב סומסום ??? "אכלת פלפל שתה מיץ"
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי.. אני אשמח לקבל רשימה של המילים "היי" ו"להתראות" (או "ביי", איך שבא לכם.. ) בכמה שיותר שפות.. בטח יש לזה כבר אתרים איפשהו, אבל קישורי הגוגל שלי לא בשיאם בשעה הזאת... אלפי תודות לעוזרים...
-
אנחנו מתלבטים אם לקנות אותה נראה אוטו סבבה כזה , מתאים לאשה במקום מה שיש עכשיו לאמא שלי , סיטרואן סקסו 99. איך האמינות שלה ועלות האחזקה ? עריכה: טעיתי מהמהירות 307 כמובן
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-