כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
פנדסססס Logic Pcccc עכשיו, יש לי כמה שאלות. אני קונה את זה. אז מאיפה יותר כדאי? אני גר ברמת גן, הרא"ה זה קרוב אליי, אבל השירות של Logic Pc הוא אחלה? ומה עם של פנדס? אה, ובקשר לזמן ההגעה, אם אני יבקש מ-Logic Pc או מפנדס להזמין לי את זה, כמה זמן זה יקח להם? תודה, אני מאושר.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://onemorelevel.com/games.php?game=453 אתם יכולים לבנות "מסלולים" משלכם ולתת לאנשים אחרים. הינה 2 המסלולים שלי 1. -6t,58,-6t,-1p -1i,-21,-6v,-21 -6t,-21,-6t,-1n -4h,5l,-6t,58 -6t,58,-6t,ed -6u,be,-42,cu p,f1,-6u,f1 -6t,ec,-6t,f2 -4i,5l,-m,5u -1j,-21,8n,-21 e,c4,-2v,ag -1i,1i,-1i,-21 -1i,1i,1i,1i -m,5u,45,7b 1h,1h,68,1h 1i,4p,n,4g 4a,co,e,c4 q,f1,e8,f1 72,5t,2v,4o 30,4p,1i,4p 51,9k,33,9l 45,7b,35,9k 8l,co,4a,co 51,9l,cr,9l 68,1h,8t,39 91,5g,72,5t 8n,-21,ji,-21 8t,39,9i,39 a7,5q,9b,64 9b,64,91,5g ct,bn,8l,co 9h,38,ci,21 co,6g,a7,5q 9h,f0,e1,dq co,6g,jh,6g jh,bn,ct,bn e1,dq,ek,di e7,f1,ji,f1 jh,g,jh,-20 jh,6g,jh,g jh,6f,jh,dq jh,dq,jh,f1 #-63,49 -5r,e8 -4a,8o -t,4f …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מחפש שיר מסוים passengers-in reverse הלהקה זה PASSENGER והשיר זה IN REVERSE אני לא בטוח אולי זה הפוך :-\ למי שיש אותו שיצור איתי קשר בפרטי שיגיד לי מאיפה לקנות אותו ;D
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אומרים לי ש-4 משפחות יצאו למנגל, והכינו 9 סטייקים זהים, ו-12 שיפודים זהים. המשפחות אינו נחשבות זהות. כמו כן, סטייק כמובן אינו זהה לשיפוד. א) בכמה דרכים ניתן לחלק את 12 השיפודים בין המשפחות ? יש לחלק את כולם וייתכן שמשפחה לא תרצה בכלל שיפודים. ב) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות ? חובה לחלק את כל האוכל וייתכן שמשפחה לא תרצה אוכל בכלל. ג) בכמה דרכים ניתן לחלק רק את 12 השיפודים בין המשפחות, אם משפחת כהן חייבת לקבל לפחות 3 שיפודים, וכל משפחה אחרת חייבת לקבל שיפוד אחד לפחות ? ד) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות, אם כל משפחה חייבת לקבל לפחות שיפוד אחד ולפחות סטייק אחד ? את סעיף ד' אני חושב שאני יודע כי זה אותו עיקרון כמו "הסבתא והסוכריות" אבל א…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לצערי, אלו לא דברים חדשים גם מנסיונים של אחרים וגם מנסיוני שלי. יש לינקים שמובילים לסיקור דומה על Ksp שהבנתי שלא רחוק מהכתבה הנוכחית. פשוט לראות ולבכות. אף אחד לא ציפה מהם שיהיו חנויות "נישה" שמתמחות בגיימינג וכו' אבל זו כבר ממש רמה נמוכה של ידע (של המוכרים) ושל שירות. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=592258&sid=127
-
- 74 תגובות
- 9k צפיות
-
-
.......................
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע על רדיו כמו רדיו ישראל ל toolbar עם שירים באנגלית בלבד?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שאין חוסם פלאשים, בטח שם לב לפרסום של המגזין popular science שמפורסם באתר פה. נרשמתי ושילמתי עבור מנוי לשנה לפני מספר חודשים והוא דיי מעניין, רק מה הוא לא מגיע בזמן! בזמן ההרשמה נאמר לי בטלפון על ידי נציגת מכירות שהמגזין יגיע אלי בין ה-15 ל-20 כל חודש. רק שהבעיה היא שכל חודש אותו סיפור, צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהמגזין שוב לא הגיע ורק אז הם שולחים אותו. הבעיה הזו קיימת רק אצלי? ז"א יכול להיות שאולי מישהו ברשות הדואר גונב לי את המגזין? כי לא פעם המגזין הגיע פתוח ולא ארוז בצורה הרמטית
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איך קוראים לפרק שקרימר לומד קרטה אם ילדים קטנים? ובאיזה עונה הפרק?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי תרגיל קטן להגשה השבוע שמכיל שאלות בחומר שפספסתי לאחרונה ואני פשוט לא רואה איך לגשת להוכחה של הזהות הבאה. אני אעריך רמזים או הדרכה קונסטרוקטיבית. עריכה: הבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
חברה שלום !!! האם מישהו יודע משהו על תערוכת COMDEX הקרובה ? קראתי באחד האתרים שתערוכה זו תתקיים בין 18 - 22 ל נובמבר . מתי ? איפה ? אני בטוח שהרבה מאיתנו ישמחו סוף סןף לראות את המוצרים שאנחנו מדברים אליהם כל הזמן! תודה BIGWOLF
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזי…
-
- 61 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכו, קודם כל לבד בלי הקורס , לנסות מה זה ואז נראה אם אני אקח אותו או לא. קיצר יש לי כמה שאלות. 1.אתם מכירים אתר טוב שהכי טוב להוציא מידע על הפסיכו? לא לשלוח אותי לגוגל או גבע. משהו קצת יותר מפורט.....(למרות שאני יודע שגוגל זה הכתובת חחחח) 2. אתר שאפשר להוריד בו מילים באנגלית ועיברית להשמעה בMP3 לדוגמא, או משהו בסגנון. וגם אשמח לכמה עצות מאלה שעשו בעבר ויכולים לחלוק איתי קצת מידע מנסיונם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כן זה אני שפתח פעם שרשור ארוך על היותי מ.צ..גמרתי טירונות סוף סוף. מחרא אחד עברנו לאחר,עכשיו קורסים. ביום שלישי כבר מעבירים אותנו לקורסים,אין מצב שאני הולך להיות מד'כ זה נשמע תפקיד מדכא ושוחק ממש,עדיף כבר להיות מניאק בשיטור. בקיצור אני גר באופקים,משמע אורים ומחנה נתן הם שני בסיסים של מ.צ שקרובים לבית(עוד לא הבנתי במה כל אחד מתמקד,במחנה נתן יש שיטור,באורים זה רק מצ'ח לא?),יש לי הת'ש 3,והיציאות בשיטור זה 11-3,אמרו לי שאני יקבל אפטרים. איך זה ילך בידיוק עם האפטרים האלה? ואם יתנו לי להיות מד'כ אני יכול להתעקש ולבקש שיטור?,יש לי מילה בכלל בשיבוץ שלי חוץ מזה שרשמתי ששיטור זה עדיפות ראשונה?
-
- 9 תגובות
- 9k צפיות
-
-
-
אהלן חג שמח אנשים.. אתמול צבעתי את השיער עם בקבוק של 9% מי חמצן.. בלונדר ועוד איזה משהו קניתי של וולה ערבבתי הכל ועשיתי 4 הברות במשך 4 שעות.. לאחר מיכן הרגשתי כאילו מישהו הצמיד לי מנגל לראש.. וגם יצא לי צבע לא הכי בהיר רציתי פלטינה ויצא לי טיפה ג'ינג'י.. אם מישהו פה מבין בזה.. יש מצב שיש לי כוויות על הקרקפת זה מדאיג אותי .. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן בלי לחשוף פרטים סודיים (היו איתנו ממש לחוצים על הנושא ,אמרו לנו לא לדבר על זה ולא לומר אף מילה על הנושא ) ,רק להגיד לי מה מחכה לי בירפא א' וכו ... תודה .
-
- 70 תגובות
- 7.4k צפיות
-