עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. היצרנית הקוריאנית מכריזה על דור חדש של שבבי DRAM שנוצרו בליטוגרפיה המתקדמת ביותר שיש לה להציע לכתבה

3. Started by אביהרץ,

בנות חושבות שכבר דודי בלס ואיתן אורב לא נראים טוב? איך כל אחד בזמנו היה הדוגמן/הדוגמנית מספר 1 בארץ והיום בקושי שומעים עליהם? הרי הם נראים בול אותו הדבר

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

אחלה פורום עומרי אהבתי רק חבל שאין מפרט מחשב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DrecK,

כדי שמישהו ישחרר במקומי משהו מהמכס הם דורשים יפוי כח. צריך איזה מסמך מיוחד או שאפשר סתם על דף? ואם לא, מישהו יודע איזה מסמך?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. יפנים חוגגים את יציאת וויסטה. המוכרים בחנויות בתחפושת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by DimaX,

http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MOFRA,

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/ יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)... הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!! אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by J0n1,

היה אמור לצאת פרק 13 אני חושב יצא?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by someone,

אני סתם תוהה.. כי לא ראיתי את זה בשום מקום

15. יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. יצא לי לצאת עם איזה מישי לאחרונה ו....גיליתי שאין לה שיערות בידיים ושאלתי למה? אז היא אמרה מממה אתה לא יודע שמורידים שיערות בידיים.? ניתקלתם בזה?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Delux,

לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  19. היי לכולם. למרות ההצהרות של אדובי, הגירסה החדשה של התוכנה המדוברת מלאה בבאגים שונים ומשונים ולכן מומלץ מאוד לא להתקין אותה אצלכם. בברכה נאפו

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Slavikik,

יצאנו לשחק היום קצת football והנה קטע מצחיק.. http://www.youtube.com/watch?v=YAtqzEu4JpQ

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by david2006,

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

לא לפספס! היום ב-21:00 בערוץ 22. הולך להיות משעשע או עצוב... תחליטו אתם. :-X

• 140 תגובות
    • 13.8k צפיות
  24. Started by Ran B,

טכנאי מחשבים! יהיה דאחקות, תראו!

• 100 תגובות
    • 11.7k צפיות
  25. Started by surve1020,

כתבתי: איך סצנת הדייטים המקומית עובדת, איפה להכיר בנות? על עיר כמו תל אביב יגידו לי לך לפאב XYZ בעיר כמו נס ציונה יגידו לי אתה בבעייה... כתבתי הודעה כזאת בפורם בריטי על אחת הערים שם, ישר חסמו אותי וכתבו טרול. מאוד מסקרן אותי למה נחסמתי ומה הקשר לטרול? אני לא יגיב פה אבל באמת מסקרן אותי אם למישהו יש מושג

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.