כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
וכזה שאפשר לקנות בחנות המוזיקה הקרובה לביתך, להקות שכוחות אל שאי אפשר להשיג בשום מקום זה לא להיט. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה : אני מחפש המלצות לשירים של IRON MAIDEN אל תתביישו לכתוב נ.ב. שירים שאני שומע: fear of the dark , METALLICA : master of puppets , where i may roam , etc evanescence : all albums ככה כדי שתנסו לקלוע לטעם שלי תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי במכרז קולט אדים ויש שם אפשרות לפחם ואני לא יודע אם אני צריך את זה.. השאלה שלי היא אם צריך את הפחם בקולט אדים ומה זה עושה? תודה מראש SubX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לצןרך השלמת עבודה דחופה אשר תשפיע על התקבלותי לתיכון אני זקוק להסבר מפורט ומקצועי מאחד מכם, שמבין בזה שיענה על השאלה "מהי ממשלה רחבה בישראל ומהי ממשלה צרה בישראל" (2 שאלות) לצערי אחרי חיפושים רבים לא מצאתי חומר שיענה לי על השאלה.. יגמרו אותי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעבודה הכל כך חשובה שלי.. תודה מראש! חזיר בר
-
https://tech.walla.co.il/item/3128047 מה יהיה ? או מתי זה יהיה ? מה השאלה הנכונה בעצם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבוקר, בשעה 9:00, יצאנו לכיוון ים-המלח וגם הפעם, הסרטנו את הקטעים המשעממים ביותר, את הקטעים הכי פחות מרתקים (עמלתי על כך קשות, במיוחד עבורכם, חובבי הז'אנר), שמונה דקות כ"כ מיותרות, בדרך לים המלח. נסענו בהלוך דרך כביש 4 ו 31 (היחידים שאני זוכר, אבל אמורים להיות משמעותיים מספיק) וחזרנו דרך יריחו/מעלה-אדומים/ירושלים אל תל-אביב. היה די נחמד. להורדה - http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1MW9KS1B6ATTG17BIQGVHXCY22
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211720,00.html כן רבותיי, הודיעו נא בראש חוצות: הגיעו ימות הגאולה! התופעות להן אנו עדים לאחרונה מאמתות את עיקר הנבואות הכתובות במגילה הקדושה שנמצאה גנוזה במחילה לרגלי הרי הרץ - אדמת רפובליקת גרמניה כיום: זרועות המחץ הערנביות החלו להשתלט על המחוזות הטבטוניים העתיקים ובקרוב תחלנה במסען הבלתי נמנע לכיבוש פלנטה זו וטיהור המין האנושי מהתרבות הקלוקלת המאפיינת אותו. נסיונות התנגדות לערנב הגדול ולכל אשר הוא מייצג ידוכאו במהירות ובאכזריות ערנבית טיפוסית; לפיכך, אני מציע לכל מי שחייו הנאלחים יקרים לו להניח צנצנות כרוב כבוש בפתח ביתו - מנחה צנועה ובקשת מחילה מהר ערנב - מי ייתן ויגלה הוא חמלה כלפיכם וכלפי בני ביתכם ותחסך מיכם אימת המאורעות הב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://mirrored.flabber.nl/bloody.pingu/bloody.pingu.swf גירסה חדשה ומהנה של המחשב פינגווין
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כתובת מסויימת שאני מעוניין לתבוע בעלות בתשלום עלייה או אם זה אפשרי אפילו בחינם השאלה איך עושים את זה?, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו קצת להשתעשע. יש איזה 2 אנשים שמזהמים את אתר חיל האוויר הישראלי בפייסבוק (לא ידוע אם זה באמת מצרי או אחר... אבל מטרתו להטריד), קצת חיים בלה לה לנד. נראה לי שהם רחוקים ממה שקורה בפועל, חיל האוויר הישראלי עודנו שולט בשטח. http://www.facebook.com/pages/Israeli-Air-Force-Official-Page/151587004688 תלחצו על "Israeli Air Force - Official Page + Others" כדי לראות את התגובות שלו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לכם כתובת שתסביר הכל אני פשוט לא יודע איך מעלים לינק אם מישהו מוכן להסביר אני אודה לו אפשר גם בפרטי כמובן ביי ותהנו <סודר> <סורי - הלינק סודר אבל הוא שבור... העמוד לא שם>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי טלוויזית LCD חדשה של סמסונג 26" ונגיד שאני רואה תמונה שיש בה איש.. אז הטלוויזית CRT רגילה אני רואה רגיל ובטלוויזיה החדשה אני רואה את האיש רחב ונמוך יותר... אני לא בידיוק זוכר אבל אמרו לי משהו שקשור לזה...מישהו מוכן להזכיר לי? והאם יש דרך לתקן את זה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.html ynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחח ושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היהודים החסידים היו נוהגים לקום בחצות הלילה ולבכות על חורבן בית המקדש (תקון חצות) לשם כך היו יושנים מוקדם, והיה להם תרנגול מיוחד שהיה קורא בקול בדיוק בחצות הלילה נפתלי היה אחד מאותם חסידים יום אחד עבר נפתלי לגור בבית חדש, בשכנות עם יהודי אחד שקראו לו עובדיה. נפתלי כהרגלו היה מתעורר בחצות הלילה לצווחות "התרנגול המיוחד" ומשום מה עובדיה שכנו לא היה "אוהב" את התרנגול המיוחד לילה אחד בחצות הקדים עובדיה את נפתלי... עובדיה תפס את התרנגול והתחיל מסובב לתרנגול את הראש נפתלי :"למה אתה מסובב לתרנגול את הראש ??!" עובדיה: "אל תדאג ! אני מכוון אותו לשעה יותר מאוחרת !"
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-