כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני ואחי מתכננים לעשות טיול לפני שאני מתגייס.. אנחנו רוצים שהטיול יהיה למקום מעניין ולא ליעדים השגרתיים והעירוניים.. יש לכם המלצות? הטיול מתוכנן לחודש יולי לשבוע-שבועיים והתקציב הוא בערך 10K-20K ש"ח לכל אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1236549.html [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]אב בריטי קורא להורים להגן על ילדיהם מהסכנות הבריאותיות של משחקי וידיאו, זאת בעקבות מותו של בנו, שנהג לשחק שעות ארוכות. כריס סטניפורת' בן ה-20, מת מתסחיף ריאתי שנגרם מפקקת ורידים עמוקה (DVT) לאחר שנהג לשחק עד 12 שעות ברציפות בקונסולת המשחק שלו-Xbox 360. התופעה, המזוהה בדרך כלל עם טיסות ארוכות, נגרמת כאשר קריש דם שנוצר בוורידי הרגליים מגיע לריאות וחוסם שם את זרימת הדם. הפתולוג שניתח את גופתו של הצעיר גילה כי הקריש נוצר בשוק השמאלי של כריס וממנו הגיע לריאותיו. פקקת ורידים עמוקה: כל מה שצריך לדעת בבי-בי-סי נכתב כי דייוויד, אביו של סטניפורת', מאמי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4000
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסוף מהדורת החדשות של הערב בערןץ 10 הראו את הסרטון הזה :http://www.bigad.com.au/ והייתי חייב למצוא אותו הוא בנוי על השיר : Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna אין זה פשוט אדיר וזה פעל אני באמת הולך לקנות את הבירה שלהם לפחות פעם אחת רק בגלל הפרסומת הזו למרות שאני חושב שקורונה זה הכי טוב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להזמין מוצר מחו"ל, אותו אני לא מוצא בארץ. השאלה היא אילו חנויות/אתרים בחו"ל שולחות לישראל, ואיזה סכום כסף נוסף אשלם עליו - מעמ/מכס, משלוח. או מהי הדרך הכי פשוטה/זולה להזמין מחו"ל - מאיזה אתר. אולי למישהו שיש מסיון בזה יוכל לעזור. הנה המוצר ומידע עליו כמו גודל ומשקל: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3400031&csid=ITD&body=WARRANTY#tabs תודה - כמובן. תודה בכל מקרה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יודע איך כותבים ג'והארה ?! אני לא מצאתי שום דבר בגוגל עם השם הזה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי תפואנטה עם זה. נתקלי לפני חודש בזה אחרי זה כל פעם שבאים ללכלך על מוצר כל שהוא או על חנות כל שהיא מעדיפים לא לרשום שמה את שם החנות או דברים בסגנון בשביל שלא יתבעו את מי שרשם את ההודעה. מה הקטע עם זה מישהו יכול להסביר אולי? ואיך בידיוק חנות X יכולה לתבוע מישהו מפורום כל שהוא על מה שהוא אמר? הרי זה דמוקרטיה בסופו של דבר לא? אשמח לתשובות עד כמה שזה נשמע טא'רד הזוי למה הלכתי לאיבוד עם זה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו הבין את הרעיון של הסרט? סרט די נחמד אבל לא הבנתי מה הקטע המרכזי שלו...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב זיכרון מיוחד בהחלט - ל-XPG D80 יש מאפיינים אסתטיים שונים משל כל השאר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון הטלפון שהיה מחובר לשקע של בזק שיש לי בחדר (שאולתר ע"י חשמלאי) הפסיק לעבוד. עד כמה שאני רואה החשמלאי שיפצר חוטים משלוחה בחדר אחר לחדר שלי. פתחתי את השלוחה שלי והשלוחה שממנה שורשרו החוטים והכל נראה מחובר. בנוסף - כאשר אני מחבר פקס הפקס מזהה שיחות נכנסות אבל לא מצליח לקבל או לשלוח פקסים. יש למישהו רעיונות מה גורם לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע חייל ויש לי יציאות שבוע שבוע ככה שיש לי אפשרות לעבוד בשבוע שבו אני בבית ולעשות עודקצת גרושים. (אני לא רוצה להיכנס לוויכוח על ת"ש אישור עבודה וכו'). בקיצור אני מחפש עבודה ולא ממש מוצא אחת שגם יתנו לי בגלל היציאות שלי (מחפשים קבועים). וכל הבקשה שלי היא לעבוד כמו עבד במקדונלדס או מקום כזה. חיפוש באינטרנט לא ממש עזר (אולי לא חיפשתי נכון). בקיצור יש לכם רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אתם גם מוזמנים להראות את שלכם מישו מכיר איפה יש איקונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שירים בסגנון של ה-INTRO בשיר הבא: http://il.youtube.com/watch?v=0lz46reDb2c&fmt=18 (0:00-1:41) אני יודע שהשיר עצמו הוא BM ולא חסר לי שירים בסגנון, פשוט דווקא ה-INTRO בשיר הזה הוא שהטריף אותי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני סתם רציתי לדעת אם מישהו היה שם ויכול לתת חוות דעת כי אמרו לי שדווקא סבבה שם ומחירים זולים תודה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם החנות SKYPC נותנים הנחות בדילים... או שהם הולכים רק לפי האתר שלהם והמחיר שמופיע זה המחיר או שהם מורידים מחירים??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gadling.com/2007/06/08/a-collection-of-funny-signs-from-around-the-world/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-