עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by watch out,

הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avicii962,

שלום לכם, אני כרגע תלמיד יג' עכשיו במהלך יג' יש שני דרכים בהם אפשר להתקדם אחד, מסלול שנקרא סיגIT שאליו התקבלתי, דרך שנייה מסלול הבסמח, תכנות. עכשיו זה 2 מקצועות שונים לגמרי אם אפשר לומר.. שניהם מעניינים אותי, האמת שתכנות יותר אבל לא בצורה דרסטית. הבעיה עם בסמח שצריך אחרי היג עוד 3 חודשים קדצ של תכנות שזה קורס מטורף כל היום לימודים מ 8 בבוקר הערב ממש כל היום.. אבל נעבור את זה הבעיה שאם אתה במקרה נכשל בזה.. נופל בקורס אתה נופל לגיוס כלל צהלי או במקרה הטוב ביותר איזה תפקיד צדדי בינוני בחיל התקשוב או מודיעין.. (כל תפקידי המחשבים שלא דורשים מיון מקדים, מה שבנות עם דפר גבוה מקבלות ובנים עם פרופיל נמוך ודפר גבוה) לעמות זאת אם ממשיך בסיגיט אני יודע כבר מראש שיש לי תפקיד (מעטים מ…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם... אני נמצא כרגע בנקודה בא אני צריך להחליט מה לעשות למחייתי ואני קצת תקוע.. תחילה קצת רקע על עצמי לפני כמה שנים התגייסתי למסלול עתודה אקדמית בהנדסת חשמל בטכניון. נשרתי אחרי כמעט 3 שנים בשל חוסר הצלחה שנבע בעיקר מחוסר מוטיבציה. חזרתי לשירות צבאי ואני משרת כמנהל רשת מחשוב ביחידה עורפית. מאז ומתמיד אהבתי והתעניינתי רבות בתחום המחשבים ובעיקר בחומרה. קורא ועוקב אחר התחום באופן נלהב. אני יודע שהשירות הצבאי שלי לא קידם או תרם יותר מדי לידע ולמקצועיות בתחום הזה אבל במהלכו הבנתי שאני רוצה לעבוד בתחום המחשבים. הגעתי למסקנה כמעט מוחלטת שאני לא בנוי לתואר בהנדסה. אני אשמח לקבל מאנשים שכבר נמצאים בתחום מה האופציות העומדות בפני, האם כדאי/יש צורך לעשות את ההכשרות הרבות שיש ב…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום! בימים האחרונים ביררתי לגבי הצעות מחירים למחשב חזק לגיימינג בעיקר. אני כבר כמעט סגור על הרכיבים אבל תודות לכתבה על הורדת מחירי ה-HD4870, התחלתי לחשוב- האם כדאי לקנות מחשב בתקופה הזו של השנה?! אנחנו בדצמבר, ATI הורידו את מחירי הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם ולא מזמן יצא הצ'יפ החדש של אינטל (I7). האם יש הסתברות גבוהה לכך שבתחילת 2009 יירדו מחירי כרטיס המסך של ATI ו-NVIDIA, בנוסף לירידה במחירי המעבדים? אני לא רוצה למהר ולקנות מחשב היום, כשעוד חודש חודשיים הוא יעלה 500 ש"ח פחות. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by carman6,

אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Bashash,

שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by Chaosruler,

אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  8. שלום. כבר מס' שנים שבהם אני מתעסק בתכנות אתרים, בשרתים וכד'. בחודשים האחרונים החלטתי להיכנס יותר חזק בתחום וללמוד גם את התחום הטכני של העניין (CompTIA A+ לצורך העניין) וגם את התחום הקשור יותר ברשת התקשורת (CCNA), אני לומד בעיקר מסרטוני ההסמכות של CBTNuggets וגם קצת מחומר הקיים באינטרנט (ויש הרבה). נכון להיום אני לא מתכוון לגשת למבחנים של ההסמכות הללו בזמן הקרוב, אני מעוניין בלמידת החומר נטו (בעוד כשנה כאשר אהיה בעל יותר ניסיון בתחום ואהיה לקראת שחרור מהצבא סביר להניח שאגש למבחנים). את החומר ל A+ כבר סיימתי, אבל אז ראיתי שלמדתי חומר יחסית ישן (למדתי גרסה מ- 2004 ויצאה גרסה חדשה ב- 2009) אז אני אשתדרג כבר ואלמד את הגרסה החדשה יותר בקרוב, ב- CCNA כבר סיימתי חצי מהחומר (את IC…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by extremex,

היי,אני מעוניין להתחיל לעשות קורס בודק תוכנה QA שמתחיל בקרוב,אני מתלבט בין מספר מקומות לימוד,הייתי בכולן ושמעתי הצעות מחיר/קיבלתי סילובס וכו'אבל למעט ההצעות וחוות הדעת שניתנות מכל מקום רלוונטיות,אשמח לשמוע אם מישהו עבר קורס באחד מהמקומות הבאים,ומה דעתו עליהם:ג'ון ברייס סניף ת"אהאקר יו סניף רמת גןמכללת סלע - בני ברקNESS - שמה חשבתי לעשות SAP משולב עם QA,אבל השירות והמענה הטלפוני שלהם זוועה..מה שגורם לרתיעה מבכלל להתקרב לשמה.ג'ון ברייס עשו את הרושם הטוב ביותר,כשהאקר יו נשמעו לחוצים על "מכירה" וכמה שיותר לדחוף אותך אליהם..לא מרגיש מוסד איכותי ורציניאני מודע לכך שכולם מבטיחים לשלב את אלה שמסיימים את הקורס בהצלחה בעבודה וכו'וכל התעודות שמביאים ברור שלא שווים כלום..אבל עד כמה ה…

10. Started by Ran B,

היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  11. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by amisha,

שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ssib,

היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by 1immortal,

אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?! אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול . כן . שגיא אשם ;D

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  15. הרגשתי רעידה קטנה של כ 2 שניות בערך ב 8. עוד מישהו הרגיש שזהה לו המיטה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יכול להיות שיהיה אתר כמו זה אחד על אחד רק של מישהו אחר? כאילו בשביל לבנות אתר זה משהו שבעל האתר בונה או הוא יכול לקבל גם תבניות לאתר כי ראיתי אפישהו אתר באנגלית בול כמו hwzone.co.il

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני לומד בבית ספר דתי (לא ישיבה .. יש בנים ובנות בבית ספר ולומדים באותה הכיתה), בית ספר ממלכתי דתי קוראים לזה, עכשיו המורה והמנהל אומרים לי שאני צריך להסתפר, אז אני שואל האם הם יכולים להכריח אותי? כי אני לא עושה צבעים בשיער או פנים מוגזמים, והבית ספר הזה רוצה שאני יסתפר

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by cateye,

שלום אני עובד בחברה כבר מספר חודשים עם התחייבות של 4 משמרות בשבוע . כל משמרת הייתה 8 שעות ומלפני חודש בערך הם העלו את המשמרות שבבוקר (אלו שיותר נוחות) ל9 שעות, בגלל שאין להם אנשים... האם מותר להם "להכריח" אותי לעבוד במשמרות האלה 9 שעות במקום 8 ? כשהעלתי את הנושא אמרו לי :"לפי החוזה מותר לנו" אז הסתכלתי החוזה והנה מה שרשום: "החברה רשאית מעת לעת ועל פי צרכיה לשנות את סוגי המשמרות, שעות ההתחלה והסיום של המשמרות, מספר המשמרות, הרכב המשמרות או את התגמול בגין המשמרות". אומנם רשום שהם יכול לשנות את שעות ההתחלה והסיום, אבל לא רשום דבר על "אורך" המשמרת, יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי או להפנות אותי למקום כלשהוא שנותנים בו ייעוץ? בתודה מראש.

20. Started by anisarsor,

ההורים שלי היו היום בבית ספר ודיברו שמה וזה ועכשיו שמעתי שהם רב שאמרו שאני ככה איפרקטיוי ואני צריך כדורים ואבא אומר כן ואמא לא רוצה וזה והם רבים ואני מפחד.. :'( מזה? למה צריך כדורים? בא לי לברוח מהבית הזה... :'(

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. ממש מצחיק!!!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by GRiM,

http://www.metacafe.co.il/watch/448952/russian_child_smoking מפחיד.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://news.walla.co.il/?w=/8/1096750 :lol:

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

אמריקאים :kopfpatsch: http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Basketgirl/ ד"א יש פה גם כל מני סירטון זה פשוט מצחיק הנה כמה המלצות Amateur Stuntman Martial Arts Hops ויש שם עוד מלא זה פשוט חובה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

בלי מילים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.