עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lazy-bones,

כולנו שונאים את ג. יפית! היא פשוט מעצבנת.. כנסו לפה ולחצו על הכפתור http://www2.mta.ac.il:8080/~arnonzil/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by ben060,

http://idx.co.il/main/news/14.html אנחנו צריכים לדאוג?l

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  5. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדגם M574LKW? ראיתי מישהו שלבש אותם ומצאו חן בעייני, רציתי למדוד וחיפשתי היום בדיזנגוף סנטר ולא מצאתי. כמו כן אם יודעים מה אמור להיות המחיר..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

למי שלא מכיר זה סרט תעודה שמוכיח שארצות הברית תכננה בעצמה את ה11 בספטמבר יענו קונספרציה בשביל כסף ועוד כל מיני דברים הסרט מיועד רק למי שמבין אנגלית אין תרגום http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by psxr,

המחשב שלי החליט לפתוח בשביתה, מה שאומר שהגיע הזמן לקנות חדש השאלה היא איפה ? החנויות שאני מכיר ברמת גן ויש לי ניסיון איתן הן ksp וlogicpc שלכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. בksp המבחר לא משהו אבל כמעט כולו במלאי והיחס לא משהו כשקניתי שם כמה דברים קטנים האיש מכירות התנהג כאילו שהוא עושה לי טובה שהוא מוכר לי משהו בפחות מ10K. בlogic לעומת זאת קיבלתי אחלה שרות כל פעם שקניתי משהו אבל כמעט כל מה שמופיע באתר לא במלאי וצריך לחכות והמחירים הרבה יותר גבוהים. השאלה היא האם יש חנות מומלצת ברמת גן (אולי גבעתיים) או שצריך להתפשר על מחיר/שרות בין logic לksp או שלקנות רחוק מהבית שזה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  9. הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...

10. Started by idoaa,

טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. היי חברים, בדרך כלל כשמתקשרים אליי ואני לא עונה, לוקח כ30 שניות למתקשר להגיע לתא הקולי שלי. הייתי רוצה לבטל את המשיבון הקולי, ויש לי כמה שאלות: א- האם ביטול המשיבון יביא יותר זמן למתקשר אליי? זאת אומרת,האם השיחה לא תנותק אחרי 30 שניות? ב- כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ולילה טוב חבר'ה ((: עריכה מהירה: אני ברשת סלקום.

• 7 תגובות
    • 40.3k צפיות
  13. תודה מראש!.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כי יש לי פשוט בסביבות ה4-5 ראשים ואני רוצה לקנות רק 1 חדש מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תגידו למי יש בעיות בהורדה של טורנטים/או HTTP ? אני מנוי של 014 רוחב פס שלי הוא : 3 מגה ... החל משבוע שעבר , וגם כעת כל טורנט מכל טראקר שהוא, שאני מנסה להוריד לא עובר את ה-20kb פשוט זוועה לא נורמלית , מה קורה עם 014 ..? הגבלות? תיקונים ? מה נסגר אצלהם..? אשמח לתגובות בעניין . יום טוב חבר'ה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. הקדמה: כן אני יודע שזה לא פורום רכב או פורום בוכרים, ושהשאלות לא קשורות, אבל עלה לי כרגע בראש D: 1. אם אני מגלח נגד כיוון הצמחיה, אז יוצא פרצוף ממש ממש חלק, בלי זיפים (אני משקיע ועובר כמה פעמים נגיד), וככה גם לוקח יותר זמן עד הפעם הבאה שצריך להתגלח, גם פחות מעצבן אותי, ועוד כמה נקודות. אבל יש לזה חסרון כלשהו? זה גורם לצמיחה מהירה יותר או לא? (אם אפשר בלי ניחושיידה) כי לא בא לי לגלות שעוד חצי שנה אני צריך להתגלח כל יומיים. 2. אוטו, נגיד ואני שם מוזיקה, עדיף להשאיר את המנוע מכובה וזה יאכל לי את המצבר (כמה הוא מחזיק?- לא שמתי לב בלוח מכוונים למדד של המצבר)? כמה בערך זה זמן בטוח להשאיר אוטו על מצבר? או שעדיף כל X זמן להדליק את המנוע שיטען אם זה משנה, מדובר בטויוטה קורולה , רמ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום חברים אני עובר דירה בקרוב, ואני מעוניין להחליף את מסך המחשב והטלוויזה בסמסונג T260 אני מעוניין לעבוד איתה פרק זמן כלשהו, ובמידה ולא ימצא חן בעיניי להחליף לT240 אני יודע שבזמנו בסט ביי היו מאפשרים להחליף כל דבר בלי שאלות בלי כלום יש עוד איפשהו בחיפה איזה סניף אני אבדוק בו, ויש את ביג בוקס שהחליף את בסט ביי בערך, אז תודה מראש חברים.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by zachbachar,

אהלן! לפני כמה ימים עברתי טסט ואני לא יכול לנהוג במכונית בלי מוזיקה נורמאלית-המערכת הנוכחית לא קוראת דיסקים. אז אני מתכוון לקנות רדיו דיסק בסביבות ה400-700 שקל.מישהו יכול להמליץ על משהו? בעיקרון אני רוצה להפעיל דיסקים צרובים ושישמעו סבבה ואני ממש אעדיף שיהיה שם חיבור לאייפוד-מישהו יכול להסביר לי קצת על זה? איזה חיבור צריך,כבלים וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  20. שלום מישהו יודע בערך כמה יעלה לי לשלוח חבילה קטנה להונג קונג? מדובר בחבילה ממש קטנה, השוקלת פחות מ100 גרם. לא מעונין במשלוח מהיר, כמו EMS או משלוחים מהירים אחרים. תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

יש לי בבית משחזת זווית שהשתמשתי בה פעם אחת בלבד. בכמה אפשר למכור אותה? הדגם: Bosch gws 6-115. כיום הדגם היותר חדש עולה 470. אני הצעתי 300 שקלים. לכמה לדעתכם שווה לרדת(אם צריך)? ויש גם 4 דיסקים לחיתוך מישהו יודע מחיר של דיסקים כאלה? אריאל

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  22. טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  23. מכיוון שהמון זמן לא יצא לי להתעניין בכל מה שקשור לחומרה ומחירים אני שואל כאן. בכמה ישתלם למכור את המחשב הבא: Thermaltake Xaser III Intel P4 2.4@3.2 ATI-HIS-X800XT + OC זיכרון של Corsair ושל Micron בנפח של 2GB כולל אוברקלוק Albatron PX865PEC כרטיס קול מובנה בלוח WD 200GB 8MB ASUS DVDRW - 1814BLT Thermaltake Purepower 480W המארז עם המאווררים המקוריים שמגיעים איתו, כל מיני לדים, קירור אוויר למעבד (לא של אינטל), קירור מיוחד לכרטיס מסך וזהו בערך. אז כמה שווה כל זה לדעתכם? 2000 שקל זה מוגזם?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.