עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by darkman,

שלום. בזמן האחרון התמכרתי למשקה. הבעיה שאני לא מוצא מאיפה אפשר לקנות את האבקה. לצערי מצאתי רק באתרים מחו"ל כולל EBAY אשר מוכרים את האבקה ובהרבה כסף! האם מישהו נתקל במקום שמוכר בארץ? בתודה

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by פרז,

דובנית תני בראש למי שצריך. למרות שאני לא סובל אותך

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  5. שלום, זמן רב לא כתבתי כאן,טוב לראות את המחשב קצת. אני התגייסתי לצה"ל לפני כחודש גיוסתי ליחידה קרבית אף על פי שאין לי אופי של לוחם, אני בן אדם די מפונק, ולא בדיוק זה שנותן בראש ורץ קדימה. בנוסף אני סובל מבעיות גב במאמץ כלומר כאשר אני סוחב משקל כבד על הגב לאורך זמן. לא הצלחתי לצאת מן היחידה הקרבית ולעבור למשהו יותר "נוח". כרגע אני משרת בחילותץ והצלה ואני בעל פורופיל 72. ראיתי חופלת מספר פעמים וגם רופא לגבי הגב והציעו לי רק כדורים נגד הכאב בנתיים ניסיתי גם קצת אימונים לחיזוק הגב שלא עזרו לי. לא הצלחתי לסחוב משקל לארוך של כמה שעות וקשה לעמוד זמן רב (מעל שעה וחצי) למשל בשמירות שלא עושים פטרולים. רציתי להדריך/ללמד עולים חודשים ובקשתי נידחתה למישהו יש עצות מה אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by arik89,

לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by the king2006,

^^^^ מישהו יודע של איזה עיר זה??? תודההה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by approx,

מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ועוד אחד של פעלולן אמיתי: ;D

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. עושים לי סרטים בצהל ורוצים לדחות לי את הגיוס לעוד שלושה חודשים [אין מצבבבבב] בקיצור, ייתכן ובסופו של דבר אכנס להיות בדובר צהל ומשם יעזרו לי להגיע לתפקידים טובים בתחום האמור [לדוגמה - פיקוד צפון]. הציעו לי להיות במעבדה כימית במודיעין אבל לחכות שלושה חודשים בגלל המיונים - בנוסף הוסיפו ואמרו שבגלל שמודיעין זה קדם צבאי, לאחר הגיוס לא תהיה אפשרות לבקשר מעבר לתפקיד מודיעיני. רציתי להתיעץ אתכם מה לעשות - מצד אחד אם לא מגייסים אותי יום חמישי, אני כנראה ואחליט בסוף לא להתגייס - תבינו, אני עד היום חשבתי שאני מתגייס פתאום היום מודיעים לי שלא [בגלל שלא עברתי מיונים.. טעות שלהם שלא ביקשו] וכל זאת לאחר שכל מי שמכיר אותי יודע שאני מתגייס, התכוננתי נפשית לגיוס וביטלתי את כל החיים שהיו לי…

11. Started by Shasoosh,

טריילר נראה טוב!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Thadar,

אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח. שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב. חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה. קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  16. אני רוצה לראות את הסרט אבל אני רוצה לראות את הגרסה הלא מצונזרת כדי שאני אדע להבדיל בין גרסה מצונזרת ללא מצונזרת יש לי שאלה הקטע שהכושי שם את השיניים על המדרכה מופיע ממש בהתחלה, לפני הסצנה בחדר של המנהל או אחר כך?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. האתר www.pccool.co.il קיים, אך החנות שלהם נסגרה בקריות. ממה שהבנתי כאן ניתן לבצע הזמנות דרך האתר וזה ישלח מהסניף שלהם מנתניה. לפני כשבועיים וחצי הזמנתי פאנל שליטה על מאווררים דרך האתר ועדיין לא קיבלתי את המוצר או סימן כל-שהוא מהחנות עצמה. יש למישהו מושג איך יוצרים איתם קשר?(הטלפון והאימייל שלהם באתר לא עובדים)

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  18. היי, אני מנסה ללמוד לבגרויות, אני מחפש את חומר הלימודים במקצועות השונים לבגרויות. בנוסף, אני מחפש ספרי לימוד ברמה גבוה, עם הסברים, למקצועות השונים לבגרות. למישהו יש עצות בנושא?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר

20. או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by HeDesXs,

למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by הראל.,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html גאון מי שחשב על זה אם הוא לא יצליח בתביעה הספר הזה יהיה להיט (בעיקר בגלל הפירסום שהוא קיבל בגלל התביעה)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Elite_Sniper,

אני מכיר טכניון, אונ תל אביב ובאר שבע

• 95 תגובות
    • 10.1k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486704,00.html כמה גאון בן אדם אחד יכול להיות?!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים