עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OR007,

מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…

• 76 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by shai11,

הגרוע מכל קרה ודווקא ביום של הנסיעה המשפחתית לתל-אביב נוצר חור בפגוש האחורי 3-5 ס''מ וגם הצבע התקלף מדובר בטויוטה קורולה 2005 חוץ מזה אין נזקים חייב עצה מהירה איך לתקן את זה בנתיים הסתרתי את זה עם מדבקה של טסט אני פשוט מחכה למועד טוב לספר אני גר באזור נהריה ואין לי הרבה כסף למישהו יש מושג איפה אפשר לתקן את זה בלי לפרק את הפגוש או להחליף אותו ? הרכב בצבע כסף אם זה קשור

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by DAN,

אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by R0ck,

הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://tom.kat.free.fr/mini.wmv http://www.noflatbatteries.com/videos/ChrisEvans.wmv תודות ל B.D.B על הלינקים!

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  6. שלום לכולם אני וחברים טובים שלי יוצאים לרגילה מהצבא ואנחנו מחפשים דרכים מעניינים ונחמדים להעביר תזמן חוץ מלישון ולא לעשות כלום כל החופשה אפילו דברים שיכולים לעלות הרבה כסף או דברים יוצאי דופן יחסית כל מה שיש לכם תשפכו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Skid,

http://www.flix.co.il/myFlix.asp?id=1040868

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  8. HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני יורד לאילת באוגוסט עם החברה. לא לעיר האדומה. עכשיו אני מחפשים מלונות לא של 3 כוכבים. רק 4-5 כוכבים. מחיר מקסימום 1500 +- כל אחד. 4 לילות. שהמלון יהיה טוב, החדר יהיה טוב, אוכל טוב, אפילו אם יש הכל כלול אז 2000 גג. אני מחפש המלצות, מה כדאי, מישהו היה, שמע. תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מתכוון להקים 2 אוהלים, וחשוב שהמקום יהיה מרווח. ועוד שאלה בענין הרחצה. בדף המידע של חוף לבנון כתוב רחהצ בין 6:00 ל- 17:00- למה הם מתכוונים? שאין כניסה למים לאחר 5 אחרצ או שפשוט אין מצילים? אני זקוק לחוף שלא עושה בעיות בכניסה למים בחושך. תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by BeNDeR,

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by darkman,

http://planet.nana.co.il/tar2003/26591082.jpg ענק ענק.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by napoleon45,

לא שוב !!! כל כך ציפיתי שהנה עלינו על דרך המלך ... באסה !

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  14. מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. יצא לי לראות היום שתי דקות מהתוכנית הזוועתית הזו שהיא ללא ספק הדבר הכי גרוע שראיתי בחיי... לקחו שתי ספרים ונתנו להם תוכנית טלוויזיה שזה כבר נשמע לא טוב (ממתי בכלל ספרים מעניינים מישהו ?) , וסתם כמו כל תוכנית הם יורדים על אנשים אחרים ומספרים בדיחות לא מצחיקות אבל מה שהדהים אותי יותר מכך זה כמה גאים אפשר להיות ? בשתי דקות שהספקתי לסבול את זה הם ראיינו איזה כתב נשנש מגיא פינס ואחרי זה שרו את דיווה של דנה אינטנשינל ! בביצוע שגורם לי להתגעגע לכוכב נולד מישהו חייב לעצור את הדבר הזה !... האטום האיראני מעולם לא נראה פיתרון טוב יותר מעכשיו גילוי נאות... אין לי שום דבר נגד הומואים אבל לראות פייגלך בן 60 לובש חולצת בטן עם כרס ושר דיווה זה פשוט יותר מידי כבר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jonnyboy,

מצאתי אתר חיפוש, יותר טוב מגוגל שכולל -מציאת תוצאות מ3 מנועי חיפוש שונים והצלבתם -כאשר מגלגלים למטה, על מנת למצוא תוצאה שקשה למצוא, לא צריך כל פעם להחליף עמודים כמו בגוגל, אלא העמוד השני נטען אוטומאטי -האתר יכול להוריד את האגו של גוגל. -הוא מוציא תוצאות לא פחות טובות, ויותר אסתטי ונוח. -מתחת לSearch bar לחצו על ON על מנת להפעיל את הצגת התוצאות האוטומטית כמו בגוגל. qrobe.it בFIREFOX יש לו ADD ON כאן https://addons.mozilla.org/pt-BR/firefox/addon/62825/ בIE, מפעילים אותו בתור DEFAULT כך: בעמוד הראשי של QROBE, אתם תראו לחצן מלמעלה מימין, שנקרא:"add qrobe to search bar" לחצו על זה ויש לכם את כרוב בsearch bar עכשיו כל מה שנשאר הוא לקבוע את זה כdefault ובקרום כך:…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Jonnyboy,

אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי

18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  19. ז?כ??ר ע?ם י?ש?ר?א?ל א?ת ב??נ?יו ו?ב?נו?ת?יו, ה?נ??א?מ?נ?ים ו?ה?א?מ??יצ?ים, ח?י??ל?י צ?ב?א-ה?ג?נ?ה ל?י?ש?ר?א?ל, ו?כ?ל לו?ח?מ?י ה?מ??ח?ת??רו?ת ו?ח?ט?יבו?ת ה?ל?ו?ח?מ?ים ב??מ?ע?ר?כו?ת ה?ע?ם, ו?כ?ל א?נ?ש?י ק?ה?יל?י??ת ה?מ?ו?ד?יע?ין ו?ה?ב??ט??חו?ן ו?א?נ?ש?י ה?מ??ש??ט?ר?ה א?ש??ר ח?ר?פו? נ?פ?ש??ם ב??מ?ל?ח?מ?ה ע?ל ת??קו?מ?ת י?ש??ר?א?ל, ו?כ?ל א?ל??ה ש??נ??ר?צ?חו? ב??א?ר?ץ ו?מ?חו?צ?ה ל?ה? ב??יד?י מ?ר?צ?ח?ים מ?א?ר?ג?ו?נ?י ה?ט??רו?ר. י?ז?כ??ר י?ש?ר?א?ל ו?י?ת?ב??ר?ך ב??ז?ר?עו? ו?י?א?ב?ל ע?ל ז?יו ה?ע?לו?מ?ים ו?ח?מ?ד?ת ה?ג??בו?ר?ה ו?ק?ד?ש??ת ה?ר?צו?ן ו?מ?ס?ירו?ת ה?נ??פ?ש א?ש??ר נ?ס?פ?ו? ב??מ??ע?ר?כ?ה ה?כ??ב?ד?ה. י?ה?יו? ג??ב?ו?ר?י מ?ל?ח?מו?ת י?ש??ר?א?ל ע?טו?ר?י ה?נ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by Friend,

סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. שלום. הבנתי שאפשר לעשות 7 יח"ל באנגלית, מישהו שמע על זה או יכול לספר לי על זה? הבנתי שה - 2 יח"ל הנוספות הן יחידות תרגום או משהו כזה. האם אפשר לעשות את זה למרות שאני עולה ליב' ועדיין נשארו לי בחמש יחידות לעשות את F ו - G? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, לגבי ילד של חבר המעוניין להיות הצבא ביחידת מחשבים טובה (ואפילו להשקיע ולהתפתח שם). הנער בכיתה י ולומד מחשבים. מה הוא צריך לעשות. למי לפנות כדי להתקבל ליחידה כזאת בגיוס?

• 44 תגובות
    • 20.2k צפיות
  23. Started by X_Dror,

אני השנה מסיים י"ב ואני רוצה להתגייס ליחידת מחשבים בצה"ל (לא משהו קרבי, משהו משרדי) בכל מקרה, אחרתי למיונים של חיל המודיעין ולא אוכל להתגייס אליהם אלא אם אעשה שנת שירות (דבר שלא בא בחשבון). אמרו לי שיש המון יחידות מחשבים במכעט כל החילות ושכדאי לי לנסות להתמיין אליהם. הבעיה היא שאין לי מושג למי אני צריך לשלוח קורות חיים שלי ואם אני בכלל יכול עכשיו לעשות את זה. למישהו יש ניסיון בדברים האלה? (ד"א אם אני אנסה לדחות את תאריך הגיוס שלי למרת 2008 יש סיכוי שזה יכול להפריע לי להתמיין לדברים האלו?) תודה!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by scratch,

שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. אני בנאדם שרוצה ליקרוע תתחת ואלי לקבל משהו מי הצבא ואני פשוט רוצה ליתגייס למשהו קרבי הרבה יגידו שאני משוגע ואני לא צריך את זה. אבל זאת הבחירה שלי עד ליפני כחודש העיפו אותי מי "מישמר הגבול" ומישהם כימעט יתיאשתי כששלחו אותי ל"תל השומר" למי שחושב שבצבא חרה לא מאמין עד כמה חרה שהם ובקיצור אחרי שבוע ביקשתי עוד פעם קרבי ואז שלחו אותי הביתה ועכשיו ההחלטה לאיזו יחידה ללכת בעיקר רצית ללכת לאיזה שהיא יחידה של "מיסתערבים" ופו גם השאלה באיזה מי היחידות הבאות יהיה לי את זה ובאיזה מי היחידות יהיה יותר אקשן בשטח ? 1-כפיר 900 2-גיבעתי 3-גולני בעצם ככה גם היתה המנילה השניה שמילאתי אבל באמת שקשה לי ליבחור וגם באיזה מי היחידות אני יוכל לעשות קורס "צלף" ואולי גם לקבל תנשק "תבור" ? מבק…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.