כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן את ההרכבה של המחשב אני מבין אבל מה זה אומר בדיקת מאמץ? ובדיקות מקיפות? אני אמור לקבל דו"ח מהחנות שקניתי ממנה את המחשב? מה קורה אם הבדיקת מאמץ נכשלה? מה זה אומר? על הרכבת המחשב? תאימות הרכיבים? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש. אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו. לעניין: מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר. עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון. אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים. כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אח…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי למעבדה מוצר שראיתי בזאפ היום לאחר יומים התברר שבעצם אפשר להסתדר בלעדיו. מחיר המוצר 165 ש"ח והמחיר כולל משלוח בדואר רשום. המוצר כבר נמצא בידי הדואר. האם ניתן לבטל את העסקה? אם כן, מה הנוהל , וכמה עלי לשלם?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בקבוקים מיניאטוריים (50 ml)של משקאות אלכוהוליים... כאלה שאוספים... חלק מהם מקראמיקה... אני הייתי רוצה הערכת מחיר עליהם, מישו יודע איפה אני יכול לשים תמונה שלהם ולקבל הערכת מחיר?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברה, אמא שלי נמצאת עכשיו בחו"ל ורוצה לקנות לי מכונת גילוח. הקריטריונים שאני צריך במכונה הם: יכולת קיצוץ זקן (החל מ 1.5 ממ בערך ומעלה..) , יכולת עיצוב זקן (סטיילר) וכמובן גילוח רגיל. אף פעם לא התשמשתי במכונות מהסוג הזה ואני רוצה לדעת את דעתכם בנידון.. אז מה לקנות? נתקלתי באינטרנט במכונה Braun CrUzEr 4 שיש לה את כל היכולות וגם עיצוב מגניב! אבל יש לה איזה חסרון (או שלא).. בגילוח הרגיל יש שם איזה מנגנון של כריות שצריך להחליף אותם פעם באיזה חצי שנה.. איך זה אצל מכונות אחרות ובכלל מה אתם מציעים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז זהו, עוד שנה נפלאה הגיעה לסיומה ועוד שנה מתחילה, אז שתהיה לכולם סבבה של שנה! אני צריך ללכת להתארגן... Happy New Year
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא תמונות בסגנון של אלו ברזולוציה גבוהה? http://mad.walla.co.il/archive/391219-5.jpg http://mad.walla.co.il/archive/391222-5.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40
-
- 61 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ראיתי באתר של ברצלונה שיש להם כדור שעלה 97 יורו ועכשיו יש עליו הנחה והוא עולה 52 יורו - כלומר אני חוסך 45 יורו. הכדור: http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=32705&cid=6934&tid=&bid=9&nav= אני ממש רוצה לקנות את הכדור כשבעוד שבוע אהיה באנגליה. אבל לפני זה יש לי מספר שאלות: 1. האם הכדור הזה הוא ללא ספק כדור אמיתי/מקצועי שנמצא במגרשים האמיתיים? 2. מה זה 12 פאנלים? מה זה אומר? 3. כתוב שנותנים עליו שנתיים אחריות על התפירה והצורה - מה שכנראה אומר שהוא איכותי? 4. האם גודל 5 של כדור זה הגודל הרגיל? 5. האם 52 יורו (290 ¤) שווים אותו? זה כדור ברצלונה של Nike. תודה מראש, אלי.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל,שנה טובה לכולם,ורק טוב. אז ככה. בעיקרון אין לי כסף,או חשבון בנק, אבל יש לי סכומים ב-PayPal,אני זקוק גם ל''ארון'' חדש. אני מחפש חנות בגדים שמאפשרת קניה דרך PayPal, אני לא חושב שיש בארץ,אבל אני מעדיף חנויות של חו''ל (כל עוד הם שולחים גם לארה''ב)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-