עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bykeking,

אז זהו, עוד שנה נפלאה הגיעה לסיומה ועוד שנה מתחילה, אז שתהיה לכולם סבבה של שנה! אני צריך ללכת להתארגן... Happy New Year

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by intel suck,

אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איפה אפשר למצוא תמונות בסגנון של אלו ברזולוציה גבוהה? http://mad.walla.co.il/archive/391219-5.jpg http://mad.walla.co.il/archive/391222-5.jpg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by QuAKeR_996,

בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by J0n1,

זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. שלום, יש לי ולעוד חבר יוזמה עסקית מסויימת. הבעיה היא שהדמות של סנופקין מהמומינים אמורה להיות חלק מהדבר שאנחנו מנסים למכור ואף לשמש כתמונה על המוצר. השאלה היא בהנחה שמדובר ביוזמה עסקית קטנה ולא גדולה במיוחד שאמורה להימכר בצורה אקראית ולא ברשתות הגדולות , היכן אנחנו עומדים מבחינת זכויות היוצרים ? האם ישנם בכלל זכויות יוצרים על הדמות העתיקה הזו ? ואם כן של מי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IlanF,

or else..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by BIGmaMA,

היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 00000,

שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  11. שלום חבר'ה, ראיתי באתר של ברצלונה שיש להם כדור שעלה 97 יורו ועכשיו יש עליו הנחה והוא עולה 52 יורו - כלומר אני חוסך 45 יורו. הכדור: http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=32705&cid=6934&tid=&bid=9&nav= אני ממש רוצה לקנות את הכדור כשבעוד שבוע אהיה באנגליה. אבל לפני זה יש לי מספר שאלות: 1. האם הכדור הזה הוא ללא ספק כדור אמיתי/מקצועי שנמצא במגרשים האמיתיים? 2. מה זה 12 פאנלים? מה זה אומר? 3. כתוב שנותנים עליו שנתיים אחריות על התפירה והצורה - מה שכנראה אומר שהוא איכותי? 4. האם גודל 5 של כדור זה הגודל הרגיל? 5. האם 52 יורו (290 ¤) שווים אותו? זה כדור ברצלונה של Nike. תודה מראש, אלי.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  12. תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, קודם כל,שנה טובה לכולם,ורק טוב. אז ככה. בעיקרון אין לי כסף,או חשבון בנק, אבל יש לי סכומים ב-PayPal,אני זקוק גם ל''ארון'' חדש. אני מחפש חנות בגדים שמאפשרת קניה דרך PayPal, אני לא חושב שיש בארץ,אבל אני מעדיף חנויות של חו''ל (כל עוד הם שולחים גם לארה''ב)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by במבה רטובה,

נותן בתמורה Ati radeon9500 pro או עכבר ישן של Logitech

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by dorviper,

הזמנתי משו מארה"ב ב14 לחודש...השולח אמר לי שבדואר אמרו לו שתוך 10-12 ימים זה אמור להגיע...בנתיים לא הגיע אז היום יצרתי איתו שוב קשר והוא דיבר עם הדואר ואמרו לו שהם יכולים לעקוב אחרי החבילה רק עד שהיא יוצאת מארה"ב עכשיו נגיד וזה כבר יצא מארה"ב לאן בארץ אני יכול להתקשר ואיזה מידע אני צריך לתת להם כדי שיבדקו אם זה הגיע לארץ? למי לפנות? מה צריך להגיד להם? מספר חבילה סניף שממנו שלחו מה? תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by achiya1,

מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)

• 9 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

בזה הרגע סיימתי לצפות בפרק סיום עונה מספר 2. אפשר להגיד שהתחלתי לראות דקסטר באופן רציף ביום חמישי [מפרק מספר 4 עונה 1, לפני כן לא היה לי כל כך הרבה זמן להשקיע בזה]. לכל התוהים - סידרה מדהימה! עשו לעצכם טובה ותתמכרו אליה 8) אחח לילה לילה :hat: נו אז תהיה עונה שלישית? לפי העלילה וסיום עונה 2, נראה כי כן. אם כן, מתי היא תהיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Vampire_Master,

כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…

23. Started by SpiritKnight,

יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

ענק :lol:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....

• 2 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים