עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Oranl,

עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by sorwo,

והמנצח: בלו ריי וורנר ברוס בחרה בפורמט הבלו ריי. בכך נראה שבאה לסופה מלחמת הפורמטים ל-DVD ברזולוציה גבוהה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=530664&sid=127

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  4. לעזאזל MS והכסף שלהם קבלו סרטון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24053 אולי צריך לשלוח מכתבים לביל ולהגיד לו שאם הוא יאחד את GUNS כולנו ניקנה 360 :lol:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by IlanF,

what the fu** is this? why it is blocking me from accessing sites? anyone heard about it? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני 184 שוקל 76.מצב תקין יש לי כרס קטנה שאני רוצה להוריד השאלה שלי היא אם אני מתחיל להרים משקולות לעשות כפיפות בטן מרפקים אימון של שעה כל יום אני יתחיל לעלות במשקל או לרדת? עקב השרירים שאני מפתח(אני לא מר עולם אבל עדין שרירים) כי הרי שריר שוקל יותר משומן אבל מה שמסקרן אותי זה האם המשקולות שאני ירים ויתאמן במשך חודשים יעלה אותי במשקל או יוריד אותי במשקל(כי גם נשרפים שומנים)

• 80 תגובות
    • 7.3k צפיות
  7. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי היום את הסרט no country for an old man שקיבל ציונים שהיו מביישים את הסנדק ווואלה לא הבנתי מה רוצים ממני??? אמנם עשוי היטב!!!! ולא הבנתי תסוף

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אבל במקום pl ו2 RCA זכר אני צריך PL ו2 RCA נקבה... מישהו יודע איפה? תודה...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by Lupin,

אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by Peach,

מה דעתכם עליו? הוא טוב? איך המיקוד בפיזיקה, היסטוריה ב', לשון וביולוגיה לדעתכם?

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום לכולם כמו כל אדם שרוצה לרכוש מחשב, אחת הדברים שהכי חשוב היא לבחור חנות אמינה, עם שירות טוב. חיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב באזור הדרום ואני רוצה לספר לכם על חווית הקניה שלי. את המחשב שלי הלכתי לרכוש בשבוע שעבר ביום חמישי בחנות IQPC באשדוד לחנות זאת הגעתי מהמלצת אנשי הפורום כאן אני רוצה לציין כמה דברים פה: כשנכנסתי לחנות קיבלה אותי המזכירה שהפנת אותי למנחם האחראי על החנות בחור סימפטי בכל מובן המילה. ישבנו ביחד הבאתי לו את המפרט של המחשב שאני רוצה והרכבנו אותו. נתן לי את הצעת המחיר כפי שמופיע באתר של IQPC. לאחר מכן מנחם עשה לי ביקור בחנות,הראה לי את התהליך שהמחשב עובר, כיצד מטפלים בכל מחשב שהולכים להרכיב מההתחלה עד הסוף. העלה אותי למעבדה והראה לי אותה, הראה לי כיצ…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.

15. שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן . השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by musari,

כנסו אני נפלתי על הריצפה איזה שרוטים יש בעולם... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=184874

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 00000,

מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. זוכרים שהייתה פעם בערוץ 1/2 סדרה של דוב לבן ובואש שחוקרים את עולם החיות? הייתה שם פינה של נמלה טבחית שמבשלת דברים וכל פעם נופל עליה משהו, קיצר אני חייב סרטון כזה של הפינת מטבח, פשוט יש לנו מורה לסוציולוגיה שאני בטוח שהיא זאת שדובבה את הנמלה ;D מישהו זוכר תשם?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  21. האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Doctor Robert,

היי , אני מחפש ספר שמכיל בתוכו את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד. מצאתי עד עכשיו ספרים עם חומרים חלקיים, כך שאני לא חושב שכדאי לקנות אותם. על איזה ספר משרד החינוך ממליץ? אם למישהו יש ניסיון עם ספר שמכיל את כל החומרים לבגרות בספרות 2 יח' לימוד, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by galtheking,

יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Rrafi,

אני פתחתי את שנת 2008 עם שלילה ל30 אחרי שלקחתי 2 נוסעים יותר מהמותר... ואתם..!?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. סוניאריקסון HPM70 נאבדה לי ספוגית אחת ועכשיו האוזניות הם די useless :'( מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ספוגיות כאלה? http://l8shop.net/products/4-Earbuds-Sony-Handsfree.aspx אני יודע שיש הרבה דגמים דומים שגם הם יתאימו, אבל שוב, מאיפה לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.