עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://en.thisbitch.info/?id=5e5416281dd63b19dfc3233b2e14d86d שווה הצצה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The Dom,

איזה פסנתר טוב יד ראשונה אני יכול למצוא ב20- 30 אלף שקל? (רק חברה גרמנית) המלצות ו/או ביקורות יתקבלו בברכה. ;D

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. טוב אין לי מושג מה זה.. זה חוזר כל חורף ונימצא במטבח בתקרה.. ובשירותים מעל המקלחת 3 שאלות.... -מה זה הדבר הזה? -למה זה מופיע? -ואיך מונעים את זה? זה מכער את הבית רצח לביינתים אני עובר עם מטלית יבשה ומנגב את זה.. זה נעלם קצת אבל חוזר אחרי שבוע

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by subarel,

היום עבדתי לילה , ומדדנו בקיבוץ סאסא 3- מעלות. טירוף.... שעתיים אח"כ אצלי בבית נמדדו 1 מעלות צלזיוס. מה אצלכם במרכז? גם קור כלבות?

• 72 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

אני בכיתה י"ב יש לי בגרות בספרות יש לי בוחן בספרות בקרוב אני צריך לקרוא את "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר.. מה עשיתי שזה מגיע לי? אני כבר חודש מנסה לקרוא אותו, ואני רק בעמ' 50 לערך... ספר כ"כ נורא לא ברא השטן, כ"כ לא מעניין וכ"כ פוסט-מודרניסטי ו"מגניב" כביכול... באמת, אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה... זה עושה לי רע... האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה? משהו? וכן, אני רציני :-\

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. שלום אפשר המלצה על חנויות לשולחנות מחשב איכותיים ברושלים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by arik100,

אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by iib,

זה ממש מצחיק... אם מתעלמים מכך שהאנשים שכתבו את זה לא התכוונו להצחיק. http://209.85.165.104/search?q=cache:http%3A//www.fstdt.com/fundies/top100.aspx%3Farchive%3D1

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Shay17,

איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  13. 08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שמעו, מאז הפירמוט אני לא מצליח ליראות HD כמו שצריך, מדובר על 720.... יש כל מיני עיוותים מוזרים ומציקים שלא מאפשרים ליראות ולהנות. למטה יש תמונה. לי זה ניראה כמו בעיה של קודקים פשוט אני לא כל כך יודע מאיפה משיגים. למנהלים : תעבירו את זה למקום הדרוש, פשוט באתי לפרסם את זה בפורום תצוגה וגרפיקה ולא שמתי לב שהפכו אותו לפורום כרטיסי מסך, אז אני לא כל כך יודע איפה לשים את השאלה, מקווה שתיסלחו לי :-[ עריכה : אני רואה שלא רואים תתמונה, דקה אני מסדר את זה. לא מצליח לצלם תמונה, מה שיוצא לי בסוף זה רק מסך שחור, מישהו יודע למה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. נתון ריבוע משני קודקודים שלו יוצא משולש שווה שוקיים שזווית הראש שלו היא 30 מעלות. צריך לחשב את הזווית שנוצרת אם נחבר את קודקוד הריבוע עם הזווית הנ"ל. אפשר לפתור את התרגיל עם משפט חוצה זווית אבל זה לא נקרא כי התרגיל הוא לפני החומר של הפרופורציה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום, יש איזה מישהו שמטריד אותי בטלפון ונראה לי מפיץ כל מיני שמועות. שולח לי SMSים כל הזמן וכו'. יש לי מספר הסלקום שלו, יש איזו דרך שאוכל לדעת את שמו עפ"י המספר? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 12.2k צפיות
  17. אני בבעיה קשה מאיוד יש לי יום הולדת 18 ביום שישי הקרוב,סביבות ה30 אנשים להזמין,בית קטן ועיר מעפנה. בעיר שלנו יש אופציה של מעין באר שאפשר להכניס אליו קטינים אבל לא בטוח שכל ה30 יכנסו לשם. אצלי בבית בלתי אפשרי גם ממחסור במקום בחוץ גם לא בדיוק אפשר בגלל שקר,גשם,רוח וכו(זוכרים ביוסיד שכל אלה שנולדו בקיץ קנאו באלה שנולדו בחורף? עכשיו זה הפוך). וכמובן שאני לא רוצה לצאת בהפסד של אלף שקל מיום הולדת. אשמח לשמוע אולי למישהו יש רעיונות למה אפשר לעשות עם 25-30 אנשים בלא יותר מידי כסף.

• 17 תגובות
    • 23.8k צפיות
  18. שלום רציתי לדעת איך להוסיף לחתימה שלי (לא דווקא בפורום הזה) את הלחצן של skype me

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. מישהו יכול לומר לי מה היה בסוף??? הפרק שיש לי זה פרק 21 עונה שישית שבסוף טוני יושב עם כרמלה והבן שלו במסעדה ומדו בדיוק נכנסת בריצה למסעדה כי היא מאחרת לפגישה המשפחתית. כל העולם ואישתו אומרים שבסוף טוני נרצח ואני מת ממתח בקיצור....מדו נכנסת בדלת המסעדה וכאן נגמר הפרק וכל העונה וכל הסדרה מה לעזזל???איזה סיום מטומטם סדרה ענקית....לא יכול להיות שהסיומת תהיה כזו מפגרת.....יש עוד פרק מעבר לפרק 21????? מה קורה בסוף????? כל השעות שישבתי לראות את הסדרה בשביל סיום מטומטם????אין מצב.....טוני חייב למות.....אין סוף יותר טוב מזה(אלא אם כן הם הולכים על עונה שביעית) ואגב.....מה עם נמלטים??....גם זה נעצר בעונה שלישית פרק 8.....שביתת הכותבים??? טוב תכלס אין כבר רעיונות אין על מה לכתוב עזרה…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by pringles,

אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

10 מטבעות מסודרים בשורה. בין המטבעות יש גם אמיתיים, שמשקלם 7 גרם כל אחד, וגם מזויפים שמשקלם 8 גרם כל אחד. נתון שכל מטבע מזויף נמצא מימין ביחס לכל מטבע אמיתי. האם אפשר באמצעות שתי שקילות בלבד על מאזניים למצוא את כל המטבעות האמיתיים? אם כן, איך? אם לא, למה?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by djdodo,

שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by SuperDuper,

מישהו מכיר חנות/רשת שיכולה לארגן (בתשלום כמובן) I/O Shield ללוח אם מדגם מסויים? ניסיתי עם Ivory אבל הם אומרים שחייב לקנות לוח קומפלט

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by FresH-MeaT,

רציתי לדעת כמה יש סוכר בשתיה של נביעות? ראיתי לפני יומיים סירטון שפשוט הימם אותי שבפחית קוקה-קולה יש 7.5 כפיות סוכר!!! כן בפחית אחת בסך הכל איך בדקו את זה אתם שואלים.. פשוט שפכו לתוך סיר את כל הפחית ואידו את המיים ונישאר רק סוכר.. ושקלו אותו... וכן גם על הפחית עצמה רשום 37 גרם אם אני לא טועה סוכר למזלי אני לא שותה קולה או שום דבר מוגז... אבל רציתי לדעת כמה יש בנביעות הזה סוכר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ידידה שלי אמרה שבשיעור רפואה אמרו להם שגמירה זה 2 מ"ל. בהתחשב שכפית קטנה זה 5 מ"ל, זה נשמע לי ממש קצת 2 מ"ל. בהנחה שלא שיחקתם עם הבולבול כמה ימים לפני, כמה יוצא להערכתם? תודה, וLOL

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים