עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. המחשב שלי דיי חדיש בן איזה חצי שנה אבל עדיין המילה האחרונה ואני מאוד מרוצה ממנו.. אבל בכל זאת יש איזה משהו שזול משמעותית בארה"ב שכדי לקנות למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום אני טס לארה"ב באוגוסט ורציתי לקבל מכם כמה שיותר טיפים על מה כדאי לעשות ולקנות אציין שאני נוסע לניו יורק-פלורידה ואולי אורלנדו אז אם אפשר אטרקציות באיזור. אשמח לקבל כל טיפ שיכול להנעים ולהוזיל את הטיול...גם דברים שלא שאלתי עליהם. אז ככה בכמה תחומים- ביגוד והנעלה:הבנתי שהמחירים ברצפה בכל מה שקשור בביגוד,אני מחפש מקום לכל הבגדים פחות או יותר,טומי וחבריו במחירים זולים..המליצו לי על שני outlet אחד שמו אליזבט בניוג'רזי ואחד סיקוקס שעליו אין לי מידע ממש. אני מעוניין לקנות נעלי ריצה ונעלי הרים אם אפשר המלצה על מקום כזה או שבאווטלט מוצאים הכל.. אלקטרוניקה ומחשבים:כרגע מה שנראה לי אני הולך לקנות שם מחשב נייד זה בטוח גם אם אני לא כל כך צריך אותו כרגע. שאלתי חבר איפה כדאי הוא אמ…

• 68 תגובות
    • 5k צפיות
  5. שלום אנשים, אני טס בתחילת אפריל לחופשה קצרה יחסית בארה"ב - שבועיים וחצי. כמעט שבוע ביוסטון (שבוע רסלמניה 25 אם זה מעניין מישהו) + 9 ימים בניו יורק. התכנון הוא לקנות את החלקים הבאים: - Core I7 920 (בתקווה את הD0, אם יהיה זמין כבר) - CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 CL8 - יש אופציה לשני קיטים, לא סגור. - EVGA GeForce GTX 295, כנראה גם את ה Backplate. - Asus P6T Deluxe עכשיו לשאלה הגדולה, חשבתי לעשות הזמנת אקספרס מNew Egg אבל אמרו לי שאפשר רק עם כרטיס אשראי אמריקאי... זה נכון? יש לי בינלאומי, זה לא מספיק? במידה וזה נכון, יש לכם המלצות לחנויות אחרות? חנויות אמיתיות יהיה תכלס עדיף על אתרים, אבל אם זה אתר טוב ואמין אני אשמח גם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום לכולם אני טס לארה"ב בין התאריכים: 20 לאפריל עד ה5 למאי לא היה לי שמץ של מושג איפה להתחיל לחפש (גם בגוגל לא היה לי מושג מה לרשום) אני מחפש הופעות חיות(לדוגמה של ג'ו קוקר ועוד אמנים נוסטלגים אחרים) בניו יורק ובלאס וגאס בתאריכים האלה למישהו יש מושג אולי מאיפה אני יכול למצוא מידע? או יכול לתת לי מידע (במידה והוא יודע ;] )?

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  7. Started by Or ei,

כמו שהכותרת אומרת יום ראשון אני טס והחלטתי לקנות את המשחק אחרי הרבה זמן שאני משחק בו עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לקנות אותו במחירים לא כמו בארץ אם יש סיכוי למצוא או בברצלונה\ספרד או בדיוטי פריי לא ב200 ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by DarkRise,

אז ככה, בעוד כשלוש חודשים אני טס להודו לחופשה קצרה השאלה שלי היא האם צריך איזשהו אישור מיוחד מהצבא? כי אני מתגייס בעוד כ8 חודשים רציתי לדעת גם אם יש סיכוי שלא יתנו לי לטוס לחופשה? אם צריך אישור לאן אני פונה? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  10. Started by Armageddon26,

אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by --Adidas,

אני עוד מעט טס לאוקראינה והולך להיות משעמם שמה ואני לא יודע מה אני יכול לקנות שיעביר לי את הזמן ? יש הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by darkman,

אני עוד מעט צריך לעשות טסט אז אני רוצה להבין על מה אנשים נכשלים שמעתי שהבוחן מכשילים על כל דבר קטן אז שכל אחד שנכשל שיגיד על מה *אם נכשלת זה לא בושה*

• 71 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by avi1231231900,

עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ron1881,

הטסט שלי התחיל היום בשעה 12:30 והסתיים בשעה 13:10-30 בערך.. מישהו יודע מתי תיהיה תשובה ?!

17. אני אוסף שטרות מכל מיני מקומות בעולם.. אשמח אם תכתבו מדינות שאתם טסים או מכירים מכר שטס לשם.. אשמח לעגל למעלה את הערך של השטרות שתביאו לי (אחרי שאני אגיד לכם בידיוק מה אני מחפש מהמדינה המדוברת). אשמח מאוד אם תכתבו פה לאיפה אתם טסים, או המכרים שלכם טסים.. תודה מראש, תומר. נ.ב אוספים שטרות? רוצים להחליף? הינה שטרות שיש לי להחלפה: http://members.lycos.co.uk/tomerico4/Site/Paper_Trade.htm נ.ב2: יש לכם בבית שטר ממדינה אתם רוצים למכור אותו, דברו איתי.. ותודה מראש עוד פעם! תומר

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום. ביום ראשון דוד שלי טס לבולגריה. אני מת לקנות את הנוקיה 6600. בארץ 3700 ש"ח למי שלא יודע. http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6600/index.htm האם משהו יודע איך המחרים שם לנייד הנ"ל? אפילו אם אתם יכולים להפנת אותי לאתר בבולגרית (מי שיודע את השפה) כדי לראות סדר גודל של המחירים. בכלל מה שווה לקנות שם (לא בהכרך פאלפון) האם זול שם? בבקשה בלי ספאם מיותר רק מי שיודע שיגיב ואל אני לא רוצה להביא משם שתייה וסיגריות. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by נעמה וילדו,

חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Green,

היי אני טוס לתילאנד עוד איזה חודש אמרו לי שכל חובב אלקטרוניקה וגאגטים מוצא את עצמו בגן עדן של מחירים השאלה שלי היא מה כדי לקנות שם ומה לא כי אין אחריות ויכולים למכור לך מוצרים לא 100% חוץ מזה מה אפשר להעביר במכס ומה בעיתי ובכללי אנשים שהיו שם מה אתם חושבים הכי שווה לקנות לעומת הארץ תודה

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by avi2014,

בכתבה על הויסטה רשום 30/01/06 וכמדומני היום אנחנו בכלל בחודש 9 ככה שפיספסתם את ההשקה ב9 חודשים תתקנו את התאריך

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by TOMY-BOY,

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאש…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by hck,

הייתי ממש בשוק: DivX מקליט ב198 ש"ח !! ישר לחצתי על הלינק - ומסתבר שזה סתם DVD שקורא DivX. איזה באסה איתם ! אגב, נכון לעכשיו זה עדיין שם. [attachment deleted by admin]

24. Started by APT,

בשאלה 6 כתוב שהתשובה היא 5 אותיות, אבל בציור יש 6. בנוסף, כתוב שמילה צריכה להיות מורכבת מלמעלה למטה - אבל שתי האותיות האחרונות הן באותו הגובה, אז אני מניח שגם מימין לשמאל? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by benor,

הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.