כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
הי לכל מנהל פורום שיפתח את הת'רד. אני לא כותב לPM כי איני יודע מי מכם יראה את ההודעה ראשון. היום קיבלתי שתי הודעות פרטיות בעלות אותו תוכן לPM והאופי שלהם היה פירסום מבצעים שבנועה מחשבים. אני בטוח, שעוד משתמשים וחברי הפורום קיבלו הודעות בעלות תוכן זהה או דומה. לתשומת ליבכם, בתודה מראש, KEMAN
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטקסט הולך ככה: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על חוויית הקנייה הגרועה שחוויתי ברשת מחשבי אייבורי. ביצעתי את הקנייה, כמו כולם באתר הבית שלהם. יום לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות, עבר איתי על הקנייה ואמר "אה אתה גר בנס ציונה, אז נשלח את המחשב לסניף ראשון, בסדר? " השבתי בחיוב. יום לאחר מכן, התקשרתי לברר מה מצב המחשב, נאמר לי "הוא יגיע מחר לסניף ירושלים" .... "מה ירושלים, סגרנו על ראשון!" ... "אה טוב שאמרת, יגיע מחר לראשון". 5 דקות לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות אחר "טוב שהתקשרת, לא יודע למה זה מופיע בירושלים. יגיע מחר לראשון". יום למחרת , אני מקבל הודעה "המחשב מוכן בסניף ירושלים". התקשרתי לברר מה פשר העניין, דיברתי עם עוד נציגת שירות חיננית (לא!!), והיא דאגה שמישהו אחר ייתקשר אליי. הוא התקשר ושאל אותי …
-
- 33 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. היום פירמטתי את המחשב, אך לפני הפירמוט צרבתי את הקבצים שרציתי לגבות. עכשיו כונן הדיסקים לא קורא את הדיסק והקבצים האלו מאוד חשובים בעבורי. האם יש אפשרות כלשהי להחזיר את הקבצים האלו (תמונות בעיקר) עם תוכנה או משהו? :-[ :'( תודה מראש לעונים, אמיר [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 20:46:03 מצטער על הדאבל, אבל בדקתי את הדיסק בDVD הביתי והקבצים נצרבו. הבעייה היא בצורב כנראה (3 שנים כבר אצלי)..אחח איזו הקלה.. אמיר.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתור שאלות ממבחנים בחדו"א. יש 2 שאלות שאני לא מבין. אשמח אם מישהו יעזור לי. אני שונא את הסגנון הזה של שאלות... התרגילים פה: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/index.htm תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לכרוך ניירות של עבודה לבית ספר עם כמו פלסטיק כזה כמו שיש על תעודת זהות. מאיפה קונים את זה ואיך מחברים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום,אני בן 18 וחודש ובזמן האחרון אני כל הזמן רעב וזה פשוט מוזר כי אני בן אדם רזה (63 קילו בערך) 1.80 ואף פעם לא הייתי אוכל הרבה ופתאום זה בא. מזה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נראה שאין בו מספיק אפקטים ולא חושב שאפשר להקליט את עצמך ולנגן על זה בחו"ל תמורת 200$ אפשר לקנות את ה GT-10 החדש (שנראה לי יותר מדיי מיקצועי)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420 הכתבה עוסקת בפירות יבשים אבל יש גם פה פלא שלא מספרים ללקוחות הישראלים אני חייב לציין שלא ידעת שבאמת עושים את זה לפירות. אבל התהליך עצמו של יבוש בעזרת קרינה כן שמעתי עליו! לפני מספר שנים. משהו ציין את זה... http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420&tb=/i/12713761
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להגיש עבודה (מצגת ) לעוד שבוע...תאמת ? אין לי ממש כוח לזה . אם אתם מכירים עבודה מוכנה המסבירה על מעבדים ולוחות אם זה יהיה מצויןו ! תוןדה רבה !
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום תמיד אני רואה שרשום על כל מיני מוצרים בדגם שלהם RETAIL...כמו בכרטיסי מסך וצורבים לדוגמא. מה זה אומר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך אני רואה סטטיסטיקות של קובץ שהעלאתי, כמה הורידו אותו וכל מיני?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כולכם ודאי יודעים שמחלקי מחשב ואלקטרוניקה ישנים אין להפטר כך סתם... הרבה מהאתר אוהבים לאסוף ג'אנק שכזה למודינג וכדומה, אך כשיש באמת צורך לזרוק חלקי אלקטרוניקה יש להפטר מהם כראוי באתר פסולת מתאימה. כיום קיבלתי את המייל הבא ולכן החלטתי להפיץ אותו כאן: "אנו מקימים מרכז למחזור מוצרי אלקטרוניקה שונים בארץ המוצרים הללו נזרקים לאשפה והופכים לזיהום סביבתי קשה ביותר. בעיקר למי תהום . באירופה כבר יש מרכזי מיחזור ואנחנו בקשר אם אחד כזה להקים (בשעה טובה) גם בישראל . הבעיה היא שישראל היא ארץ קטנה עם מעט מודעות לנושא הסביבה. אנו מריצים ניסיון להוכיח שאפשר לארגן דבר כזה גם בארצנו הקטנה . אז כל מי שרוצה להפטר ממוצרי אלקטרוניקה (כל דבר - החל ממכשיר גילוח ועד טלוויזיה או מ…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-