עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkdude,

למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. כן כן אני מחפש אתר שמלמד איך לנגן על הכלי עוד יש את http://learnoud.com/ זה אבל זה בערבית בבקשה תעזרו לי למצוא אתר שמלמד באנגלית או בעברית אני פשוט לא מוצא תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נתונה הבעיה הבאה: את הזרם מצאתי. ברגע T=0 כל המתח נמצא על הנגד ולכן זרם = כאמ/התנגדות שקולה = 0.004A או 4mA אבל את הזמן הזה אני לא מצליח למצוא (למי ששכח קבוע הזמן ζ = R*C). נראה לי שיש פה שימוש בלגוריתים ואני לא יודע אותם. אודה מאוד למי שיפתור לי את זה. תודה רבה מראש. עריכה: יש לציין שהגראף הוא לא הכי מדוייק. עריכה 2: פתרתי בצורה לא מדעית. ברגע t=rc I = 0.37Imax או I(rc) = Io * e^-rc/rc בשניה המקרים הזרם פחות או יותר שווה ל 0.00147 ולפי הגראף (הוא מחולק לריבועים במקור) ניתן לראות שזה פחות או יותר בזמן 5s שזה התשובה הנכונה. אם למישהוא יש פתרון מדעי אשמח לדעת

4. האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  5. טוב אז ככה בעבר מאוד אהבתי את WWE ולפני זה את WWF (החליפו את השם ) היו דמויות מצוינות עלילה נחמדה וקרבות מגניבים אם השנים וההצלחה WWE הפכה למשעממת יותר ואולטרה מסחרית בכל מקרה הפסקתי לצפות מזמן כולל הפסקה לצפות בPFV ורק בדקתי עדכונים ברשת לקוות שמשהו ישתנה בעתיד וסינה זכה ברויל רמבל מה שלא מפתיע בכלל ולא סימן טוב שמשהו הולך להשתנות בקרוב אבל במקום WWE התחלתי לצפות בתכנית של TNA עכשיו אני חייב להגיד שהפרק האחרון של TNA היה מצוין היה בו את הדמות שמחכה את "מצאו מן " (בלק מציזמו ) "ילד כריש" קיבל אישיות של STONE COLD מה שהיה מבדר מאוד קווין נאס אולי לא משתתף הרבה בקרבות אבל הוא מצוין אם המיקרופון אפילו המחלקה של הנשים לא רעה בכלל בכללי TNA לא גדולה כמו שWWE היי…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by --Adidas,

אז ככה מי מעשן ? ואם כן אז מה אתם מעשנים ? כמה ?(הכוונה לכמות ביום) וכמה זמן אתם מעשנים? אז נתחיל איתי .. מעשן , l&m אדום , מעשן 7 שנים ,קופסא ליום . ואל תתחילו עם כל הקטע של זה לא בריא וזה דוחה . אני מאמין שאנשים שנימצאים פה הם בוגרים ומבינים זאת בעצמם .

• 85 תגובות
    • 11.7k צפיות
  7. Started by DrecK,

הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  8. גם הכוכב נולד הבולגרי לא נשאר פראייר: http://www.youtube.com/user/gl0balidol

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tim_N,

שלום רב מצאתי באינטרנט את התמונה הזאת שמאוד אהבתי- האם החייל הזה הוא חייל בצבא ההגנה לישראל? לפי הליבוש והאביזרים והגומיות האלה על רובה ה אם-16 הוא נראה ישראלי, אך איני מצאתי שום מקור באינטרנט אשר אומר כך. תודה רבה.

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by summer69,

אצל מי עוד פה יורד שלג? לקום בבוקר ולראות ירושלים מושלגת - תענוג לצערי התערבתי עם חבר שלי על ארוחה בבורגר קינג על זה שהשלג לא ייתפס וקיבלתי כזו נקניקיה....

• 63 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by toktok,

הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lital1,

אני רוצה לרכוש מהם מסך מסך מחשב ו906BWוSamsungו אשמח לשמוע תגובות לגביהם...

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה פה. יש לי כרטיס טלוויזיה [במפרט] ואחרי שעברנו להוט נתקעתי עם העובדה שאין לוח שידורים שמתאים להוט במדיה סנטר... למישהו יש מושג אם הם מתכוונים לעשות לוח שידורים למדיה סנטר? והאם הממיר [החדש חדש של VOD]יש לו חיבור לIR BLASTER כמו לממיר של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. מי שמכיר או מוצא לי מלך!!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by approx,

צריך את המילים של השיר הזה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by fungiman,

מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by giligo,

שמי גילי בר-לב. לפני שנתיים וחצי רכשתי עבור בן דודי מחשב אצל חב' קיי אס פי (KSP מחשבים) בתל אביב. בשל חילוקי דעות ביני ובין נציג במכירות פרסמתי מודעה בפורומים באינטרנט. בכותרת ההודעה ובהודעה עצמה כתבתי השמצות שלא הייתי צריך לרשום. בית המשפט קיבל את גרסתה של התובעת - חברת קיי אס פי, כי הפרסום מהווה לשון הרע וכי נגרם נזק לחברה. באמצעות מכתבי זה אני רוצה להתנצל עמוקות על הדברים שרשמתי ומביע בזאת חרטה על הדברים שרשמתי. חברת KSP הינה חברה גדולה ומכובדת, מעסיקה עובדים רבים ובעלת סניפים ברחבי הארץ. ככזו היא בעלת איתנות פיננסית ומספקת פרנסה לעובדים רבים. בניגוד למה שרשמתי, לא הייתה לחברה כוונה לרמות אותי. אני מכה על חטא ומצטער שלא שלטתי בכעסי. גילי בר-לב.

• 76 תגובות
    • 18.1k צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ehad36,

בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  21. שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by ofirr,

הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .

25. Started by stone cold,

תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים