כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני לומד פיסיקה עכשיו וקצת מתקשה להבין את החומר. אשמח אם תסבירו לי בעזרת איזו נוסחה אני מוצא את מקדם ההתפשטות של חומר מסוים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הוא מפרסם שמה לינקים לסרטים ב1080P [אני לא אביא תלינק כדי לא לקבל באן],קיצר אחרי כל הלינקים,הוא רושם : " Welcome This is a Colaberation of all of the 1080p torrents I can find. I have not downloaded any of them to check their content, I do not encourage the Pirating of Movies, Music, Software etc. I am not resposible for how you use this site. I am simply linking you to all the High Def Torrents i can find. You should not download these. I am simply using them as an example on how far the Piracy problem has gone. Also there is no other way that i know of to get these movies, but because you should not download them from a Pirate site, there are no ways for you to get …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה ספרים טובים למתחילים יש בשביל ללמוד את שוק ההון? בכיוון של פעולות בסיסיות ופרקטיות לא אסטרטגיה, או אסטרטגיה פשוטה ביותר, ראשונית איזה קורסים בשוק ההון למתחילים ישנם? כמה עולה קורס? ושאלת בונוס: איך אתם ממליצים ללמוד את שוק ההון? *בבקשה תשובות רק מאנשים עם ניסיון אישי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Team Fortress 2: Bethesda VS EA Mythic נחמד ביותר..
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך אני כותב את המשפט "אני,אני,אני,אני בובי" שזה מהסדרת טלויזיה בערבית בימי שישי בבוקר-צהריים.. זה נשמע ככה אנא אנא אנא אנא בובי (עם סילסולים כראוי) איך כותבים כזה דבר בערבית ? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני בן 16.5 אומנם אני מתחיל להתעניין בצבא, ובעל רצון גדול להתגייס ליחידה מיוחדת הבעיה הכי גדולה שלי, זה שיש לי משקפיים (בעין שמואל יש לי ראיה 1- ובעין השניה 1.5- ) הכושר הגופני שלי הוא מעולה. אבל רציתי לדעת אם אפשר להתגייס ליחידות מיוחדות (מטכ"ל, שייטת וכ'ו) שיש לך משקפיים? בגלל שאחותי אמרה לי שלשייטת אני לא יוכל להתגייס, בגלל שאוטמתית נפלסים עם יש משקפיים למרות שנרשמתי לגיבוש צלילה... תודה רבה נ.ב. הראיה שלי לקרוב די טובה, אני צריך את המשקפיים רק למיקוד (טלוויזיה, קריאה )ץ
-
- 25 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
-
ובכן רבותי האם אלה חדשות טובות או רעות.שער הדולר עומד כיום על 3.59. כיצד זה יבוא לידי ביטוי בעולם המחשבים???.האם זה יגרום להוזלה או ייקור מוצרים? לא לשכוח שלא הכל רואים במבט של צרכן.גם יבואנים רואים את זה וגם המדינה רואה את זה והשאלה מה עושים ? עד לפני כמה חודשים הדולר עמד מעל 4.5 שקל והיום הוא איבד שקל מערכו. אני רואה ירידה במחיר כרטיסי המסך אבל השאלה האם זו מגמה עולמית רגילה כפי שתמיד יש או שהיא קשורה לדולר שאינו יציב? תשובותיכם בבקשה .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות סקר בקשר לנושא הזה אז תציינו איזה מערכת הפעלה אתם מעדיפים ולמה ;D מערכות ההפעלה : XP32\64BIT VISTA32\64 BIT אני אישית אהבתי את VISTA32 מאשר 64 כי יש בה יותר תמיכה מבחינת תוכנות למיניהם ,כלים של אוברקלוקרים ,יש רכיבים שאין להם תמיכה ב 64 ביט .
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כן כן אני מחפש אתר שמלמד איך לנגן על הכלי עוד יש את http://learnoud.com/ זה אבל זה בערבית בבקשה תעזרו לי למצוא אתר שמלמד באנגלית או בעברית אני פשוט לא מוצא תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונה הבעיה הבאה: את הזרם מצאתי. ברגע T=0 כל המתח נמצא על הנגד ולכן זרם = כאמ/התנגדות שקולה = 0.004A או 4mA אבל את הזמן הזה אני לא מצליח למצוא (למי ששכח קבוע הזמן ζ = R*C). נראה לי שיש פה שימוש בלגוריתים ואני לא יודע אותם. אודה מאוד למי שיפתור לי את זה. תודה רבה מראש. עריכה: יש לציין שהגראף הוא לא הכי מדוייק. עריכה 2: פתרתי בצורה לא מדעית. ברגע t=rc I = 0.37Imax או I(rc) = Io * e^-rc/rc בשניה המקרים הזרם פחות או יותר שווה ל 0.00147 ולפי הגראף (הוא מחולק לריבועים במקור) ניתן לראות שזה פחות או יותר בזמן 5s שזה התשובה הנכונה. אם למישהוא יש פתרון מדעי אשמח לדעת
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב אז ככה בעבר מאוד אהבתי את WWE ולפני זה את WWF (החליפו את השם ) היו דמויות מצוינות עלילה נחמדה וקרבות מגניבים אם השנים וההצלחה WWE הפכה למשעממת יותר ואולטרה מסחרית בכל מקרה הפסקתי לצפות מזמן כולל הפסקה לצפות בPFV ורק בדקתי עדכונים ברשת לקוות שמשהו ישתנה בעתיד וסינה זכה ברויל רמבל מה שלא מפתיע בכלל ולא סימן טוב שמשהו הולך להשתנות בקרוב אבל במקום WWE התחלתי לצפות בתכנית של TNA עכשיו אני חייב להגיד שהפרק האחרון של TNA היה מצוין היה בו את הדמות שמחכה את "מצאו מן " (בלק מציזמו ) "ילד כריש" קיבל אישיות של STONE COLD מה שהיה מבדר מאוד קווין נאס אולי לא משתתף הרבה בקרבות אבל הוא מצוין אם המיקרופון אפילו המחלקה של הנשים לא רעה בכלל בכללי TNA לא גדולה כמו שWWE היי…
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה מי מעשן ? ואם כן אז מה אתם מעשנים ? כמה ?(הכוונה לכמות ביום) וכמה זמן אתם מעשנים? אז נתחיל איתי .. מעשן , l&m אדום , מעשן 7 שנים ,קופסא ליום . ואל תתחילו עם כל הקטע של זה לא בריא וזה דוחה . אני מאמין שאנשים שנימצאים פה הם בוגרים ומבינים זאת בעצמם .
-
- 85 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
גם הכוכב נולד הבולגרי לא נשאר פראייר: http://www.youtube.com/user/gl0balidol
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-