כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא יודע אם מישו הביא את זה לכאן פעם .. http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html אותי זה הצחיק .. אולי בגלל השעה
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בקרוב יש פעולה ב"בני עקיבא" והנושא שלה הוא חשיבות השמחה בחודש אדר. תוכלו לתת לי הצעות לצ'ופרים\משחקים\סיפורים שאפשר להעביר איתם את הנושא? ד"א אני צריך את העצות ממש דחוף, אז אודה לכם אם תוכלו לכתוב בקרוב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי חבילה בדואר מאשדוד " רובע ד' אשר באשדוד" רשום חבילה גדולה אני לא ילך סתם לקחת את זה יש למשהו מושג מזה המקום הזה?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ג'ימי אוחנה (דני רובס) - איזו נוסטלגיהההההה:
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
קניתי ממישהו באיביי וזה פעם השניהי שאני קונה ממנה קניתי ממנו בראשון ליואר וב24 לינואר.[נראה לי לא הכי זוכר אבל לא יודע מחודש וחצי] בפעם הראשונה לקח לו איזה 5 6 ימים מאז שקניתי לשלוח אבל קיבלתי והכל היה סבבה עכשיו מופיע לי [קניתי ב24 לראשון היום 5 ל2]בתיאור הזמנה את סוג המשלוח אבל לא תאריך כלומר עוד לא שלח-שלחתי לו אתמול ושלשום הודעה אולי אפילו לפני והוא לא החזיר לי. מה אני יכול לעשות?שאני שולח לו הודעה הוא יודע שזה ממני שקניתי ממנו?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב ראשון...לא משהו יקר גג 10 אלף תוכלו להמליץ על אתרי יד שניה מהימנים? אולי מאיפה שהוא שקניתם.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
סידרה מוגדרת על ידי הכלל: An+1 = An + 4 נתון: A1 = 5 א) הוכח שהסדרה המוגדרת על ידי הכלל: Bn = An + An+1 + an+2 היא סדרה חשבונית שההפרש שלה 12. חשב גם את B1 (זה אמור לצאת 27) ב לא כל כך חשוב א זה מה שהורג אותי תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
-
שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הוגש מסמך הצהרת כוונות רישמי (שמשמש כ"זיכרון דברים מחייב") לרכישת החברה שמייצרת את כרטיסי הפיסיקה והתוכנה שמתלווה אליהם הידועים בשמם המסחרי PhysX, הנמצאים בשימוש או בפיתוח בפלטפורמות רבות, בינהן: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii וכמובן המחשב האישי. מקור: http://www.gamershell.com/companies/nvidia/396106.html האם זו חדשה מספיק שווה כדי לשים אותה בחדשות? (ולתת לי קרדיט ) HF Integrale
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרופיל 72 חיל שריון חיל התותחנים לוחם איסוף לוחם במערך הנ"מ לוחם חילוץ והצלה ספינות טילים - מיונים מה כדאי לבחור פה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.flabber.nl/archief/023018.php פעם ב יש איזה פרוייקט שאנשים לוקחים ברצינות.. זה אחד היותר מהממים שיצא לראות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-