כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מחפש מישהו שעושה חתימה עם המפרט של המפרט ודגל של החברות זה המפרט 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE תודה רבה רבה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
אם אני כותב חתימה כזאת , זה אומר שאני חסין לתביעות על הוצאת דיבה לשון הרע וכולי ? למשל אם אני משמיץ חנות מחשבים זה אומר שלא יכולים לתבוע אותי על ההשמצה ?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כ20 דקות נחתכתי על ידי סיכת בטחון חלודה...(אל תשאלו למה חח) ירד קצת דם,אבל טיפלתי עם וודקה ויוד. עכשיו, יש חשש לזיהום כלשהוא? עברתי חיסון טטנוס בכיתה ח' (עכשיו סיימתי כבר את י''ב) האם החיסון עדיין אפקטיבי? תודה וסורי על החפירות :]
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חחח סיפור מצחיק היום ב 12:30 (שבת) חתכתי את הגחנון ובלי כוונה באמצע החיתוך נכנסו לי האצבעות מתחת לסכין וחתכתי אותן , הייתי בלחץ והחזקתי את האגודל שנראתה לי פגועה שמתי ערק+צמר גפן והמשיך לרדת דם לא הבנתי למה ואז ראיתי... האצבע נפגעה גם כן היא חתוכה לחצי עד העצם אז מהר רצתי לשים ערק וצמר גפן ובאמצע הדרך הכול התחיל להיות מבולגן ראיתי נקודות שחורות אדומות וכחולות על הראייה שניה אחרי התעלפתי (נפלתי על הראש) התעוררתי וראיתי את כל המשפחה סביבי שמו לי מהר מהר תחבושת וקפה על הפציעה הייתי מעולף חצי דקה נתנו לי לשתות מים נתנו לי עוגה קפה וסוכר. מה שהיה מוזר זה שהתעלפתי וזה היה חצי דקה ולי זה נראה כמו חצי שניה יש לי לחץ דם נמוך 70 על 110 אני בן 15 ( סיפור מוזר )
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.bitul2.up.co.il לפני שלושה ימים נפתח אתר שאמור לבטל את החוק שאומר שעל כל נהג חדש מתחת לגיל 21 אסור להסיע יותר משני אנשים. באתר תמצאו הסברים מלאים למה החוק צריך להתבטל ואף מעודד תאונות דרכים. אם אתם תומכים, תחתמו ותפיצו לכל מי שאתם מכירים ובעל רשיון. תודה.
-
- 79 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ט"ו בשבט שמח לכל HWzone הפורום האהוב עלי ביותר אפשר לדבר פה על ט"ו בשבט, על כל דבר.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי כולם! מישהו יכול להביא לי את כל הטאבים של השיר "אלמנה שחורה - הבריחה"... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה, יש לי שאלה, אנא מי שיודע שיענה ומי שלא שפשוט לא יגיב בת'ראד הזה. אני צריך לטבול במקווה 21 יום החל מהשבוע הבא. רציתי לשאול האם אני יכול לגעת בחברה שלי במהלך 21 הימים האלה או שזה הורס את הטהרה של המקווה? אם הת'ראד לא מתאים לפה, אנא נתבו אותו למקום הנכון, תודה. תודה מראש לכל העוזרים והעונים.
-
- 78 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת - https://news.walla.co.il/item/3141868
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באו נעשה איזה מין טבלת יאוש, לראות איזה אירועים יש, מתי המפגש ה10 ;D, מתי החופש הבאה? כמה שאין לי כוח לחזור לשגרת החיים והלימודים.. :-\ תודה למי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כל כך נכון :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר, חנות בארץ, שאפשר לקנות אותם במחיר סביר יחסית? http://cgi.ebay.com/Muscle-Fitness-Workout-Gymnastic-Ring-Gym-Exercise-Dip-/280597902112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4154f03320 חרשתי על הגוגל. לא הצלחתי למצוא שום דבר...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
חשבתי שיהיה נחמד לפתוח ת'ארד כזה שאף פעם לא ניפתח שכל אחד ירשום מה הוא אוהב,ובאיזה גחלים הוא משתמש(פחות קריטי. אני אתחיל. מעשן טבק במשקל,בטעם אבטיח,גחלים זולים של ערבים מהשוק הבדואי. בקרוב ינחת לי בננה חלב,שמעתי זה נדיר. מה איתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ביצוע שלי, אשמח לחוות דעת הוגנת מצדכם! הראל יפת בביצוע לשיר "נולדת בשבילי" של אייל גולן תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בואו נעשה משהו דומה ל"מכירים את זה ש" כל אחד כותב ונושא וכותב מה טוב ומה לא טוב טוב: שמישהו עושה ביטוח אצל חברת ביטוח לא טוב: שחברת הביטוח צריכה לשלם לאותו אחד שעשה ביטוח כי קרה לו משהו
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-