כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לגבי ילד של חבר המעוניין להיות הצבא ביחידת מחשבים טובה (ואפילו להשקיע ולהתפתח שם). הנער בכיתה י ולומד מחשבים. מה הוא צריך לעשות. למי לפנות כדי להתקבל ליחידה כזאת בגיוס?
-
- 44 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
כעיקרון אמור לצאת רק מחר אבל הישתחרר היום או הודלף איך שתירצו הקליפ עוד כמה ימים ב MTV כעיקרון צריך להיות האלבום המלא חודש הבא רק http://www.youtube.com/watch?v=fsFzYn2nhzA
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אמא שלי שלחה לי IPOD NANO מארה"ב, אני כמעט בטוח שמכס יגלו ויתנו לי לשלם מס על המכשיר. אני רוצה לדעת כמה דברים, לפי מה שהבנתי אתה משלם את המס לפי כמה שהמוצר עולה בישראל, רק שאני לא יודע כמה אחוזים :s05: ברגע שאני מקבל הודעה שהמכשיר הגיע לארץ ואני אצטרך לשלם מס, המכשיר עדין יגיע לסניף הדואר ומשם אני יכול לאסוף אותו + לשלם מס (אם צריך)? או שאני צריך לנסוע לשלם קודם ואז רק לקבל את המכשיר בדואר?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בשנת 2000 לקראת הסילבסטר של 2001 השמיעו איזה שיר פופ בMTV בתדירות גבוהה מאוד קרוב לוודאי שהגיע גבוה בכל המצעדים בזמנו . אני מנסה להיזכר בו ולא מצליח לזכור מילים או נגינה שלו הוא היה משהו בסגנון דומה לשיר הזה של יש למישהו רעיון לשיר פופ להיט מאותה תקופה ? עברתי איזה שעה על הפלייליסט של יוטיוב עברתי על רשימת מצעדים לא הצלחתי לזהות .
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי על קצה הלשון, מנגינת פסנתר מפורסמת כלשהי, לא יודע מי המבצע / מלחין. ואין לי כ"כ הרבה פרים על המנגינה עצמה, כי היא פשוט יצאה לי מהראש . . מה שאני יכול להגיד זה שהמנגינה היא די Creepy כזאת מזוהה עם כנסיות באמצע הלילה בוא נגיד שאם יש סרט אימה, ויש סיצנת מתח כשלהי שמתנהלת בכנסייה ב-2 לפנות בוקר - זה מה שיתנגן ברקע. יש רעיונות ? הנה משהו שלא חשבתי שיקרה לי. בדיוק הדלתי את הטלויזיה בערץ 6 - הלא הוא ביפ - ובאמצע "מהדורה מוגבלת" שמעתי את המנגינה \:
-
- 11 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם חושבים להציג נוכחות? נשארו עוד 11 ימים 0 שעות 11 דקות ו 55 שניות עד למסיבה ! צוות ILF , בשיתוף עם חברת ברק 013 ואתר Gamer.co.il, מתכנן לכם מסיבת רשת שכמותה לא נראתה בישראל! המטרה: 500 שחקנים עם מחשביהם האישיים, 24 שעות, טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך, משחקי ראווה ועוד. התאריך: ה-2 עד ה-3 במאי (שישי-שבת). המחיר: המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. לצופה ללא מחשב, המחיר הוא 30 ש"ח. 10% הנחה לחיילים ולנשים (אין כפל הנחות). המקום: תל-אביב, דיזנגוף סנטר. איזור בגודל שני גשרים לידיעה באתר גיימר - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17606 הרשמה למסיבת רשת - http://www.ilf-league.com/lp_signup.php אני כמעט בטוח י…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא יודע, אןלי זאת השעה, אבל אני מסתכל בדיוק באיביי (הזמנתי איזה משהו לעצמי) , ובדף הראשון מופיע IPOD ב TOP TEN MOST WANTED (היה אמור להתפרסם ב-5 בבוקר, אבל משום מה זה לא הצליח) אז הקלקתי, (סתם בשביל לראות, לא שאני רוצה אייפוד, לי בכלל יש H120 של אייריבר..) ומיינתי לפי מחיר ואני רואה שם עשרות (אולי מאות) מכירות של אייפודים שונים, חדשים, במחיר התחלתי של 0.1$ שנסגרות עוד 20 שעות כולן בערך וכאילו, אף אחד לא הציע עליהם שום דבר רק להציע ולזכות, יש פשוט אינסוף מכירות אבל המשלוח הוא רק לארה"ב וקנדה קניתי לעצמי משהו אחר די בזול בפומבית שם, מרוצה מהמחיר, מהקניה, מהמוכר, מהמשלוח והכל.. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת של ה IPODS ? ולא תגידו שמי שמוכר זה סתם נוכלים, זה חנ…
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרכי להוציא רשיון בעזרת ה' ורציתי לדעת מה הרכב שהכי טוב להתחיל איתו אני לא מהמתלהבים שיש להם רישיון והולכים לקרוע את הרכב אני רוצה רכב שלא לוקח הרבה דלק שיהיה מהיר(לא חייב להגיע ל-100 תוך 2 שניות)שיהיה נח(דבר מאוד חשוב אצלי)ושיחזיק לי משהו כמו 4-5 שנים ויותר תקציב עד 20 אלף תודה לכולם eli_Asus.
-
- 197 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהיו מלא דיונים על זה אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות משם. יש לי כרטיס visa אבל רשום עליו שהוא תקף רק בארץ, אז מה זה אומר שאני לא יכול לקנות משם :s05:
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני לא זוכר באיזו עונה סיימו בערוץ 3 לשדר.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי של Corsair ושל SKILL
-
- 17 תגובות
- 18k צפיות
-
-
-
אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אתם יכולים להכינס לאתר הזה : http://planet.nana.co.il/goaway4u/go/ ואז בצד ימין למעלה להכינס ל - שליטה מלאה. אני נכנסתי ואז הוא אומר לך כמה דברים , ביניהם האיי פי שלך (למרות שאצלי הוא טעה בקשר לאיי פי) , אבל אחרי זה , זה הוציא לי את הצורב והסי די , ואפילו הראה לי תמונה מהתקיות שלי בכונן C. סתם רציתי לדעת איך זה עובד , ועוד הם טעו באיי פי שלי. *ודרך אגב ,תמיד רץ אצלי ברקע , NAV 2002 + SYGATE PERSONAL FILEWALL PRO.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פרוייקט שורשים של השואה והמשפחה שלנו - הוא מתחיל ב10.6.1925 ונגמר בתאריך לא ספציפי בשנת 1939. הפרוייקט הזה מאורגן באקסל וכולל מאות סריקות של מכתבים, חלקם בפולנית חלקם ביידיש, הסברים, תאריכים. היא בחרה להכין אותו באקסל מסיבות שלא ברורות לי. הפרוייקט עצמו על המחשב שלה עובד יופי. הבעיה היא שזה בעצם עובד עם מיקומי קבצים בתוך האקסל הראשי, לוחצים על לינק ומשהו בתיקייה מקומית נפתח. אני מחפש מומחה אקסל שיסדר את זה, תמורת תשלום אם צריך. הדודה של אמי - כשאני כותב את זה ככה זה לא נשמע כמו מי יודע מה קרובת משפחה, אבל הכרתי אותה היטב, היא היתה אחת הדודות ההכי מגניבות שיש. היא נלחמה במחלת הסרטן והביסה אותה זמנית לפני כמה שנים, רק שהיא חזרה והתפשטה. היום קמתי בלי הרגשה ממשית של זמן ו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל, אחד הקטעים הכי טובים מאחד מהמופעים החדשים יותר של קריס רוק- http://comedy.peekvid.com/s1957/e16445/ ופה יש עוד מלא קטעים של כל מני אמנים אחרים. http://comedy.peekvid.com/ תהנו. אם כבר פרסמו את זה פה, אל תהנו
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-