עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moon-Mage,

זה לא באמת קריטי אבל זה מלא זמן ככה והנחתי שמישהו יראה את זה ויסדר, אבל זה לא קרה :(. שלוחצים על הודעות בUI במסך בית החץ מורה על התראות וההפך.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות/להשיג עותק של הDVD של המחזמר מלך האריות אשר היה בברודוויי ? אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור, במיוחד אם זה יקרה בזמן הקרוב, אני חייב להשיג עותק בתוך עשרה ימים! תודה!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול כאשר רוצים להזמין מזיגזאג משהוא כותבים פרטים ואז הם מתקשרים אליך נכון? אחרי כמה זמן הם מחזירים תשובה (בערך)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

נמצאים כאן!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. שלום פניתי אליכם כי בטח יש פה הרבה אנשים עם ניסיון אז ככה הגימייל שלי משרת אותי גם לעבודה גם לפרטי בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה אימיילים מהעבודה וגם בפרטי משולחים ממוקדים מאוד (יכול להיות גם כמה בשעה) אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר לי מה שאני רוצה שיקרה זה ההודעה תופיע בדואר הראשי/דואר נכנס (או לפחות התרעה) ולאחר פתיחה שלה היא תעבור לתיקייה אוטו' היום אני עושה להם מסננים+תוויות אבל מה שקורה זה אם אני מעביר אותם ישירות לתווית אני לא מקבל התרעה על הדואר הנכנס רק בתווית (גם באפ' בפאלפון) (בהגדרות זה או להעביר ישירות לתווית או להשאיר גם בראשי) אז כרגע זה מגיע לראשי עם תווית ומה שקורה זה אחת ליום או כמה שעות אני מסמן את כל ההודעות בראשי ושולח אותם לתוויות (אם אני לא עושה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by coold,

היי, מצאתי לא מזמן אישורי נסיעה באוטובוס מתקופת היסודי. זה דף עם תמונה בכריכת למינציה. פתחתי את הניילון אבל התמונה דבוקה לניילון. יש לכם דרכים להפריד את התמונה מהניילון כך שהיא לא תקרע? הנה אחד מהאישורים http://imageshack.us/photo/my-images/508/0063yf.jpg/

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מה זה בדיוק אומר ?

10. Started by SpiritKnight,

בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Mr.Heat,

Full House הוא מגזין רשת שהתחיל להיות פעיל החל מדצמבר, למרות שהוא היה קיים כבר מתחילת אוקטובר (ראה "אודות" באתר). למרות שהמגזין רק התחיל את דרכו, הוא כבר הספיק להופיע במעריב לנוער ולקבל מעט גולשים יחסית לזמן שהוא קיים. המוטו הוא "על הכל, כלום וכל דבר"- ידיעות על כל מיני דברים מעניינים מהארץ ומהעולם, סרטונים מעניינים, תמונות וחדשות על הגאדג'טים הלוהטים,ב Full House כל גולש ימצא משהו שיעניין אותו, הבטחה. http://Full-House.co.il אני אשמח לשמוע ביקורת בונה, A.H

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PeteRoy,

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  13. אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by arkady,

היי בשיטוטי ביד שנייה ניתקלתי באתר ההזוי משהו הזה http://free1.co.il/ האתר עצמו נראה כתרמית מטורפת ודבר שאי אפשר לסמוך עליו [למרבה הפלא!], אבל, הלינק אליו יצא מYad2, דבר שנראה לי קצת מוזר שאתה כזה יפרסם משהו שהוא רמאות גמורה.. אז.. wtf? ^^'''

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי כמה שאלות בקשר לפייסבוק 1- ראיתי בכמה אתרים שיש כפתור כזה Be Come a fan כשלוחצים עליו ישר מוסיפיף אל הלוחץ לחשבון בפיס בוק איך אני עושה זאת באתר שלי ?? 2- יש גם אתרים ששמים עקוב אחרינו בפיס בוק וכלוחצים ישר נכנסים לחשבון הפייסבוק איך עושים את זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, אני יורד השבת הקרוב לאילת, וכנראה למלון שלום פלאז'ה (עם ההורים לא חברים). אמרו לי פה ושם שהמלון לא משהו, אז כל מי שהיה שם או מכיר...אם אפשר חוות דעת! תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by 125,

אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve "...For being such a good girl honey

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  19. כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ELiA,

למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. כפי שכתוב בת'ראד על "הת'ראדים הכי ...." אמרו שכדאי לפתוח אחד כזה...אז הנה... אני אתחיל ראשון... זה מין פטאשלה /פדיחה שקרתה לי במסיבת יומולדת 17 שלי.... כמעט אף אחד לא יודע על זה.... הייתי מסטול רצח, וחצי מהחברים שלי שכבו זרוקים על הדשא... אז קראתי לידידה שלי שתבוא איתי שניה לחדר כי אני רוצה להראות לה משהו/לדבר איתה... קיצר אנחנו נכנסים ואני נשכב על המיטה מתחיל לדבר איתה ...וסתם רומז לה שתצטרף אלי.. ככה המשכתי 5 דקות בנסיונות שלי להשכיב אותה. ואז תפסתי אותה ביד וכמעט גררתי אותה למיטה!! לא יודע מה נכנס בי..(בטח החרמנות יתר..) אבל כשהיא כבר כמעט שוכנעה...אני כמו מפגר טוב...נרדמתי!!! לא יודע איך זה קרה בטח בגלל יותר מידי הוודקה ששתיתי!!! קמתי יום למחרת עם כאב ראש לא …

• 167 תגובות
    • 20.8k צפיות
  23. איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים