כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שהיתה פה עצומה למען הזזת תאריך הבחינה, שהיתה אמורה להתקיים יומיים אחרי הבחינה במתמטיקה. לפי מארגני העצומה, המאבק הצליח! http://bagrut2007.brinkster.net/ באתר של משרד החינוך לעומת זאת, הבחינה בפיזיקה עדיין מופיעה ב -31/5 .. מישהו יכול לאשר את הדחייה?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
וואלה הייתי רוצה לעשות דבר כזה, זה יותר טוב מללכת ללונה פארק. http://www.metacafe.co.il/watch/47139/man_tied_to_a_plane/
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבעתי לצאת לסרט עם כמה חברים, בעיקרון אני חולה, הגרון שלי די כואב והנזלת שלי לא מפסיקה לזרום בכמויות כמו מים. אחותי הביאה הביתה את המחלה והדביקה אותי, אין לי מושג מזה, יכול להיות משהו קל, יכול להיות שפעת קשה (חזירים?!) לי אין כאב ראש רציני או חום ככה שאין לי ממש בעייה לצאת אבל אני מרגיש קצת אגואיסטי כלפי האנשים האחרים שיהיו תקועים איתי באולם קולנוע למשך יותר משעה ואולי ידבקו ממני, זה אפילו אפשר להגיד לא אחראי מצידי. חח אני יודע שזה נשמע ממש דפוק אבל מעניין אותי מה אתם חושבים
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו שמעתי אותו ושכחתי מה השם שלו.. הוא חוזר על המשפט הזה הרבה: All Ever I Wanted All ever I Needed Is Here In My Arms תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, שאלה לבעלי הנוקייה הצבעוניים (3510I, 6100 3300 וכו' (כן גם רן עם ה6600... ;D )) יש לכם המלצות על משחקי ג'אווה נחמדים בחינם? יש מאות משחקים, והשאלה היא אם מישהו יכול להמליץ על דברים טובים....
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב לא מצאתי אשכול כזה .. בכל מקרה אני בטוח שכולכם שמעתם על הצמידים שמאזנים את הצ'אקרות, את הדם, את היציבות פותחו ע"י נאסא מכילים מגנטים מהחלל ועוד כל מיני שטויות וחירטוטים אחרים .. בכל מקרה החלטתי לבדוק מה דעתכם .. האם זה אמיתי או שמא פסיכולוגי או פשוט כל פריט באותו גודל שתחזיק בתוך האגרוף יעשה אתך יציב יותר ? בקיצור - מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא מי בעלי המניות/השליטה העדכני של החברות הללו? מישהו יודע... אשמח בנוסף לתגובה גם קישור. בתודה רוברטו .
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד-E8400 לוח-P45+ABS של DFI זיכרון-G.SKILL 2X2GB 800MHZ קשיח-2X320GB SEGEAT כרטיס מסך-HD4870 SHPPIRE 512MB מארז -HEC 6A19 ספק SEASONIC 500W מה אתם אומרים......... ראיתי פה פעם מישו הביא מיוטיוב איך בונים מחשב.... אם יהיה אפשר להעלות שוב
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני הייתי הורג אותו! חחחח.... מסכן... http://ja.metacafe.com/watch/62172/pisa_tower/
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמעתי שיש ספר שמכיל המון מבחנים דמויי פסיכוטכני המיועד לצו הראשון אני יודע שהרבה חושבים שזה מיותר אבל לא בא לי להיכנס להלם כשאני איגע לבקו"ם.. מישו אולי יודע במקרה איך קוראים לספר של איזה הוצאה הוא וכו'?? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
מכבי חיפה הוגרלה נגד ליברפול ( אלופת אירופה ב2005 ) המשחק הראשון יהיה ב 8/9 באוגוסט באנפילד בליברפול משחק שני (בלומפילד\רמת גן) יערך ב22/23 באוגוסט, הולך להיות קשה אבל הכל אפשרי . עזבו את מכבי חיפה: עידן טל, מיכאל זנדברג, קלמי סבן ואריק בנאדו הצטרפו:אנדרסון,קטן, מילקסון,עבאס סואן,אייל משומר,מסודי, רביד גזל(אולי יושאל גם העונה) ודקל קינן חזרו מהשאלה. הצטרפו לליברפול:פאלטה, פביו אורליו,מרק גונזלס,פנאנט,בלאמי,פונגול,מילר,לה טאלק http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=79326&bz=8 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282696,00.html
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-