עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maverick,

תמיד היה להם מין "פורום" של רכילות בו ניתן לפרסם פוסטים בעילום שם. לאחר מכן הם נהיו "politicly correct" והוסיפו לינק "אם הרכילות הזאת פוגעת בך". מה הם גנובים? הרי הם שמו את זה והרשו לאנשים לפרסם בעילום שם. לאחר מכן הםם שמים את הלינק המפגר הזה ועוד מפרסמים את האיי-פי של אותו מפרסם. הרי רכילות זה תמיד דבר רע אז למה להוסיף את הלינק המטופש??? עדיף כבר להוריד את הכל וזהו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Holy,

ראיתם את המעבדים של הדור הבא כולו פינים עד היום מיקמו את החיישן בלוח אם מתחת למעבד באמצי הסוקט עכשיו כל הסוקט זה פינים ככה שאין אזור של לוח באמצע מה יהיה? איך יראו שה-AMD שלי לא מעלה עשן

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by XDude,

פנטיום 3 866, לוח- ASUS 4X, זיכרון-128,הרד דיסק- 7 גיגה , מסך -15 ACERVIEW,רמקולים, עכבר אל-חוטי, מקלדת חדשה, RIVA TNT 32,כרטיס טלויזיה, סידירום 20, כרטיס קול 128 של creative ,מודם,כרטיס רשת. תנו מחיר?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by maverick,

קבלו את הסקר החשוב הבא:

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by R-E-L,

עוד מישהו ראה היום בעיתון כלכלה של ידיעות (מדור מחשבים של יום ראשון) את המדפסת התלת-מימדית? עד עכשיו חשבתי שזה משהו לא מציאותי! בינתיים זה "קצת" יקר... מעניין מתי זה יגיע לשוק הפרטי... :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shibby15,

צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  7. בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MishaK,

:-X

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  9. שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by TapUdi,

זה עיצוב שלי רק רציתי לבדוק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. וול חברה לאור דרישה מקהל מצומצם אך גדל אני נאלץ לפרסם סקר דעת קהל לגבי איזה משחקים אתם רוצים לשחק בלאן פארטי שתתקים אצלנו זה אומר לא סתם להצביע אם אתם ממש לא מתכוונים לבוא כי זה סתם מזיק (באמת!) ויהרוס למי שכן רוהצ לבוא ולהנות אז תודה בכל מקרה קישור לדיון המקורי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  13. באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by roma,

http://www.home.no/khaukaas/files/laughing_cat.htm

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  15. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  16. מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  17. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 13.6k צפיות
  19. אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. :-X http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3346

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  22. אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by com,

באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  24. רציתי לדעת מה הפרשי השעות בין ישראל לניו יורק? עכשיו לדוגמא השעה אחת, אז מה השעה נכון לרגע זה בניו יורק?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  25. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.