כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
http://www.heep.co.il/heep/media/135728 די מזכיר את היום שאחרי מחר...אבל זה לא. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי בג'ימייל ופתאום אני רואה שהסיסמא שגויה. ניסיתי להיכנס לעוד כמה חשבונות שלי ואני רואה שגם בהם הסיסמא שגויה. בערך 6 חשבונות שלכולם הסיסמא לא עובד -לא לכולם יש אותה סיסמא - הסיסמא קשה -לא יכול להיות ספייוור כי פירמטתי את המחשב לפני שבוע בערך וגם כי יש חשבונות שלא נגעתי בהם מעל חצי שנה וגם הם לא עובדים. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא מבקש לפרסם אותם רק לדעת איך הם...אני חייב להרכיב מחשב וראיתי הרבה מפרטים טובים... אם יש מישהו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת בכמה סלקום נותנים אותו היום במבצע או איזה דיל פגז... אני מודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אם זה קיים אני לא בטוח שמותר לדבר על זה, אבל בכל זאת: חברים שלי טוענים שיש דבר כזה, קראתי גם באינטרנט בפורומים מפוקפקים על זה - אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה קיים למי שלא שמע - לפי השמועה זה שבוע שמדמה שבי במדינה עויינת (סוריה, נגיד). בהתחלה מקבלים קוד, ובמהלך השבוע מכים אותך כדי להוציא את הקוד, וזה אמור להיות רק ליחידות המובחרות (טייס, שייטת, אנערף) אז, אמת או אגדה (איזו תכנית עלובה ד"א..)? ;D
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה המחיר הכי סביר לחדר כושר? מה אתם חושבים על "דרך הגוף" ביבנה? מישהו מכיר עוד חדרי כושר ביבנה???
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
וואי איזה פרסומת קורעת, לא עושים כבר דברים כאלה היום. דבל'ה גליקמן הזה שרוט! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2336409
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתאמן רק עם משקולות,כפיפות,חזה,בלי חיזוק הרגליים.אני יכול לגרום נזק לרגליים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם ישבתי לי וראיתי ערוץ 2, עד שפתאום ראיתי פרסומת למחשבים בערוץ הקניות. אמרתי לעצמי "יאללה, יהיה מצחיק, נהנה קצת"... ולא אכזבתי את עצמי... כנסו לכאן: (יש גם סרטון!!! זה ממש חיה, איך שהם מתלהבים מכל דבר...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73435&channel=3 או לאופציה ל"גיימרים"(?!?!): http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73436&channel=3 עכשיו תראו את המפרט: מעבד E2160, לוח 945P, זיכרון 1024 667MHZ(!!), כרטיס מסך מובנה..., כרטיס קול STEREO (וואוווו!!!), ועוד הרמקולים... עזבו עדיף שלא לדבר.. וכל זה רק במחיר מומלץ של......: 6240 שקלים!!! ועם הנחה בערוץ... 5892!!!\ ועוד עם ההנחה להיום זה יותר 2900 ומשהו... שאז זה אולי אוליייי בסדר, אבל זה לא משהו.…
-
- 85 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related קצת מזכיר לי את Pizza the hut מSpace balls
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג את המסכה והגלימה כמו שבסרט "הצעקה"? חיפשתי אבל מצאתי רק חיקויים.. יותר נכון אפילו לא דומה לדבר האמיתי. קשה לי להאמין שיש את זה בארץ . אבל אם למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
נמאס לי ליהיות כזה עגלה אז החלטתי שאני מתחיל לרוץ לי בפאנן בתוך המושב. אז הבנתי כבר שאסור לאכול ממש ליפני כי אז אני אקיא, או קיי, אבל אז הבנתי שצריך לפני הריצה לאכול חלבונים ואחריה לאכול פחמימות או איזה שטות כזאתי, זה משנה בכלל ? ואם אתם יכולים תנו דוגמאות שאפשר להשיג, איזה אחד אמר לי : "תאכל שומן דגים" וטען שזה בריא :s05: ושלא ייפלו עליי שהייתי צריך ליפתוח את זה באיה פורום רפואה, אין לי כוח להכין משתמש וכל זה, פשוט אני רוצה לקבל תשובה פשוטה וזהו.. תודע.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שקנה שם - איך היתה חווית הקניה ב-SkyPC? שמעתי עליהם ביקורות מעורבות. איך הם בהרכבת מחשב? האם הם מרכיבים בצורה מקצועית? האם הם נותנים את כל הקופסאות המקוריות והדברים שמגיעים עם הבאנדלים של המוצרים? הכי חשוב - איך השירות שלהם אחרי הקניה? איך התייחסו אליכם כשרציתם לממש אחריות? אשמח לקבל חוות דעת כנות ומפורטות. אני שוקל לקנות שם מחשב לא זול וחשוב לי לדעת שאני קונה ממקום אמין. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לארגן איזה חבית בירה ("KEG") למסיבה שאני מארגן עוד מעט ורציתי קצת פרטים על העניין ממי שיודע: 1. מה גודל הפתח של החבית? האם זה תואם לתקן אירופאי/אמריקאי/משהו אחר? 2. אתם מכירים מקום שיוכל למכור לי חבית אחת? לא תהיה בעיה להחזיר את החבית הריקה לאחר השימוש. 3. מה נחשב מחיר טוב לזה? תודה
-
- 26 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
זהו הדיון הרישמי של התערוכה. אז מה באמת מחכה לנו שם? מה הייתם הכי הרבה רוצים לראות? זה המקום..
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
*אני מקווה שמותר לדבר פה על זה כי זה לא טורנטים, אם לא אז למחוק בבקשה. אני משנה את הIP, מוחק עוגיות היסטוריה קבצים זמניים כל מה שאפשר דרך הפיירפוקס מחליף דפדפן והם עדיין יודעים שהורדתי לפני מה דקות אצלם זה שיכלול שהם הכניסו בזמן האחרון, אתמול עבדה לי השיטה הזאת יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-