עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by adlanm,

לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://leedeth.wordpress.com/2006/12/03/do-not-shave-your-ass-hair/ עשה לי את היום הבחור ושערות התחת שלו... nasty nasty story חחח XDDDDDDD נראה שאנחנו לא לבד בגזרת הטראדים ההזויים . קריאה מהנה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אמת או שקר?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  4. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  6. מה העניינים? תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה? יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אם גם לכם מתחילה להופיעה התמונה הבאה כמעט אחרי כל פעם שאתם נכנסים לאיזה דף באתר - זה אומר שגם אתם רוצים להנות מ-HWZone בצורה הרבה יותר ניקייה, אבל מישהו חוסם לנו את האפשרות להנות מתכנים איכותיים ונקיים מפרסומות. אני פונה להנהלת האתר, אני יודע שאתם צריכים פרסומות וכו' לרווחים וכדומה. אבל ישנה עובדה קיימת שאני בחיים לא אכנס לשום פרסומת דרך אינטרנט. אז אני מעדיף להנות מHWZONE כאשר הוא נטול פרסומות, זז הרבה יותר מהר, והכי חשוב - הרבה יותר יפה לעין בלי פרסומות קופצות. זה לא הוגן להכריח אותי לראות פרסומות, ומאוד מציק כל פעם ללחוץ איקס על החלון ^^ שנפתח. אבקש לשמוע מכם על העניין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  10. את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד. כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven. זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי. מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

עריכה: באקספלורר פשוט מריצים במנוע החיפוש הרצוי את המליה TEST ואז מעתיקים את הכתובת, נותנים שם למנו חיפוש ומוסיפים, בפיירפוקס יש מלא מדריכים וסיבוכים, יש איזה "דרך קיצור" כדי לפתוח מנוע חיפוש בלי לקרוא את כל המדריכים האלה? תודה.

12. פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה! אולי נגמרה עוד עונה??

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by Rinkadink,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170373,00.html

14. היי, סוף סוף עשיתי רישיון! וכאט יש לי המון שאלות שאף אחד לא יכול לענות בוודאות, וכן אני מודע לשזה שזה פורום של מחשבים אבל בכל זאת אני מאמין שהרבה מכם עברו את זה. אז ככה: לפי מה שהבנתי אסור לי לנהוג ברכב אם אין לי בטוח חובה. גם לפי מה שהבנתי לא כל ביטוח חובה תופס וזה שלאבא שלי יש ביטוח לא אומר שאני יכול לנהוג באותו רכב, ואני צריך ביטוח בנפרד שגם יעלה יותר כי אני נהג חדש/צעיר. עד כאן נכון? הדבר השני שמעניין אותי זה האם הביטוח חובה משופע מהמחיר של הרכב? האם רכב יקר/בעל רכיבים יקרים יותר, יהיה עליו ביטוח יקר יותר? או שזה ביטוח כללי לכולם? דבר שלישי, אני עובד ואני סטודנט ולכן אני מתכנן לקנות אוטו כי אני נע הרבה בין הבית לעבודה ללימודים ועם הרפורמה החדשה של האוטובוסים זה פש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. העתקתי את ההודעה שהיא פתחה פ"תפוז": ערב טוב. כמו שאמרתי בכותרת, היום בבוקר נקראתי אל רופא היחידה שלי שאמר לי שהבדיקות דם שעשיתי חיוביות לצליאק. כמובן שאני גם נפגשת עם רופא גסטרו בשבוע הבא, אבל כרגע זה לא משנה. מה עוד- שהרופא יידע אותי שעד לפני חודש, צליאק גם היה משחרר אותי מהצבא, אבל החוקים השתנו. איך לא עלו על זה בבדיקות דם/DNA שעשו לי בגיוס? לא יודעת. ניחא. תביעות משפטיות יגיעו בהמשך. וכצפוי, יש לי הרבה שאלות.... נתחיל ברעיון שבתכל'ס הכי מלחיץ אותי- אני באמת לא יכולה יותר לאכול פיצה...? (אני יודעת שזה מפגר, אבל האוכל שאני הולכת להפסיד זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) אני מניחה שהשאלה האמיתית היא, עד כמה זה הולך להשפיע לי עכשיו על האכילה ועל אורח החיים באופן כללי? תודה מראש.…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  17. " כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by סלרי,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=265273

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. היום עשו לי רשת הביאו לי אלקטל חדש ועכשיו יש לי אחד מיותר כאן בחדר כמה אני יכול לבקש עליו?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

קיים דבר כזה?דבש בצורה של סוכרייה,כמו קוביית סוכר? אם לא איך בכלל אני הופך את הדבש למוצק?מקפיא אותו? אם אני רוצה לקחת כפית דבש לעבודה..

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?

23. Started by R0ck,

http://205.188.234.37:8022 Winamp -> Ctrl + L ולהזין את הכתובת! כל מילה נוספת, מיותרת!

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

http://www.sirtonim.com/zoom.php?id=502 הקומדור האגדי.. לאחרונה שמענו שהוא מכה שנית..

• 8 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.