כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש פה קטע עם פינחס, מי שלא מכיר אותו בבקשה: http://www.fps.co.il/Files/1165429929.zip אני וחברים שלי שמענו את זה בפלאפון כולם נשפכו נקרעו זה היה גדול כבר כולנו נחנקנו מצחוק! :lol: הנה אני משתף לכם תהנו.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס מידי פעם לפורטל בשם pcarenA עד שהנכנסתי היום ובערב וגיליתי הודעה שהוא נפרץ. קישור: http://www.pcarena.org מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
-
-
טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את החומרים הבאים: auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע. או conductive silver grease- דבק מוליך. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? נ.ב ניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=265273
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רציתי לקנות מהם צורב teac 40x12x48 bulk זה זול אצלהם אבל אמרו לי שהם לא נותנים אחריות על הדברים שקונים אצלהם זה נכון ???? וגם אמרו לי שיש להם שרות מסריח !!! זה נכון מה שאמרו לי ???? וגם רציתי לדעת מה יש ב retail שאין ב bulk אני לא יודע מה ההבדל בשתיהם מקבלים את הצורב את הקבלים שצריכים ואת החוברת מה עוד צריך מה מקבלים ב retail שלא מקבלים ב bulk ?????? ואולי אתם ממליצים לי על אתר שמוכר צורב teac לא משנה עם מהירות הצריבה שלו זה 40 או 32 אבל שהאתר יהיה מוכר ???? אני לא רוצה לשאול הרבה שאלות ביחד אז אחרי שאם תוכלו תעזרו לי בזה אז אני אשאל אותכם עוד שאלות שאני צריך לדעת כי שמעתי שבפורום הזה כולם מקצואנים בתחום הזה אזז בייי בנתיים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:
-
בדרך כלל אני לא מתחיל ת'רדים כאלה, אבל מה שחבר שלי שלח לי עכשיו פשוט ענק! http://www.mycathatesyou.com אני בעד שנארגן הזמנה גדולה של חולצות! עריכה: כמו שאמרתי, אני לא חובב פוסטים כאלה.. מצאתי עוד אתר נפלא אבל החלטתי שלא לפתוח עליו נושא חדש. האתר מסביר בדיוק איך עושים defrag ידני ל-HDD, וזה הרבה יותר טוב ויסודי מתוכנות שונות שעושות את זה. מומלץ בחום. http://www.datadocktorn.nu/us_frag1.php
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-