כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
Hi All, יש לי עבודה בביולוגיה ואני צריך להעתיק מידע (די גדול) לוורד, הבעיה היא שאני מעתיק הוא מעתיק לי אותו הפוך. למה,ואיך לפתור זאת? (מי שלא הבין אותי,שינסה להעתיק מידע מסויים מפה - http://ichut.macam.ac.il/yamhuf.html#5 )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קראתי בפורום שלא להתקרב לגיבור, KSP, IVORY אבל לא הצלחתי למצוא המלצה על חנות טובה באיזור. האם יש כזו בכלל? המחיר חשוב לי, אבל חשוב לי יותר שאם יש תקלה לא צריך להתכונן למלחמה. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
יש כאן מנהלים, שלפי דעתי, לא עושים את העבודה שלהם כמו שהעבודה צריכה להתבצע. למשל בפורום משחקים: רציתי לפתוח דיון ראשי על משחק חדש ולא כל כך פופלארי (ולכן לא היה לו פוסט) קראתי את החוקים לפתיחת דיון ראשי וויתרתי על הרעיון. פשוט חבל שצריך לעשות כל כך הרבה בשביל בסך בכל לפתוח דיון על משחק שמרוכז בפוסט אחד. אבל מילא, לי אין זמן להשקיע כל כך בפוסט. העצוב הוא שיש אנשים שמוכנים להשקיע ומתרגמים את הביקורות, שמים תמונות, לינקים, סרטונים וכו' וכו'. אבל, אז בא המנהל וסוגר את הפוסט בגלל שהם לא התייחסו לאיזה סעיף בחוקים. או, בגלל שהם לא נצמדו לפורום 24 שעות וענו לשאלות שהיו לקוראי הפוסט. שוב, חבל. חבל שבהנהלה פשוט מדכאים את הרצון של חברי הפורום (תהיה דרגתם אשר תהיה) להוסיף ולהרחיב את …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מכירים? צריך להעביר 3 לצד השני ואת השלוש השניים לצד הראשון. יש כזה באינטרנט. יש לינק? אני מחפש את החידה הזאת.. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3517774,00.html מעניין מה גוגל תגיב
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה,אני צריך לעשות עבודת הגשה בביולוגיה על ''זיהום מי ים וחופים'', ואני לקראת סיום,אבל משום מה נתקעתי!, כבר חצי יום שאני מחפש בגוגל דרכים לפתירת בעיית הזיהום בחופים ובימים,ולא מצאתי דבר. אשמח אם חלקכם תוכלו לעזור לי למצוא את מבוקשי .
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה זה בכדורסל "פסק זמן טלויזיה" פעם ראשונה היום אני שומע את זה.מה זה?
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה לא עוברים תקצד בערך ואותו דבר בקשר לקורס שכבר בתוך הצבא..
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם אתם יכולים לכתוב לי מספר אתרים שנותנים DATA FEEDS שקשורים בנושאים הבאים אשמח: marketing financial and analysis stock marketing אני צריך אתרים שנותנים DATA FEEDS אבל נומריים ולא מילים. מספרים! תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני עם פרופיל 82 וקב"א של מעל 54 (לא יודע בדיוק כמה אבל כל הקורס שלנו עם 54 ומעלה). אותרתי בקד"צ לקורס קצינים יעודי של חיל החימוש. החלטתי שלא מתאים לי עכשיו לקראת סוף הקורס (בעצם הוא נגמר ואנחנו לפני סיפוחים) ואני הולך לחתום ויתור ולהגיע חזרה למז"י (מפקדת זרועות יבשה מי שלא יודע). אני לא רוצה משהו קרבי וגם לא ממש מתלהב מהתומכי לחימה (כמו הקורס שבו אני נמצא עכשיו) ועשיתי קצת מחקר וראיתי שקודם כל חיל המודיעין (לא מודיעין שדה) הוא ת"פ (תחת פיקוד,שוב למי שלא יודע) של מז"י גם כן..ובחיל המודיעין ראיתי את התפקיד "עובד חקר מודיעין" שמאוד מצא חן בעיני. רציתי לדעת עוד פרטים אם למישהו יש וכל עצה או דרך איך אני מגיע לשם,מה אני אומר לקצין המיון במז"י שאני מגיע למיון מחדש וכל פיסת מידע…
-
- 32 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
קודם תראו את זה: (זה קליפ של השיר By the Way של Red Hot Chili Peppers) http://www.youtube.com/watch?v=dNlzfHkQ8JM&feature=related ואחר כך תראו את זה: ולדעתי זה פשוט יגרום לכם לחשוב 2 דברים: 1. חחחחחחחח ענק 2. למה יש אנשים כל כך משועממים בעולם... נ.ב: אתם לא חייבים לראות את כל הראשון כי מספיק שתראו את הדקה הראשונה ואז את הקדה הראשונה בשני ותבינו על מה אני מדבר...
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
למי שראה, היה משחק פשוט מטורף! ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים, אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היה לי קצת משעמם היום :] אז זה מה שיצא מחר אני יקנה עוד גפרורים למה ניגמרו לי וישדרג את זה יותר חח http://www.youtube.com/watch?v=pxCddovTxI4
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
צפיתי בPFV הזה היום של TNA ואני חייב להגיד TNA ישתפרו מאוד וכרגע הם הטובים ביותר בהאבקות בידורית לדעתי וזה מה שהיה -המון בידור ובלי יותר מידי מסחור כמו בWWE לדוגמה של השנים האחרונות ממש שואו טוב ואם אתם אוהבים לצפות בדברים די דבילים כאלו אני ממליץ בחום מזמן לא היה לי כל כך כיף לצפות בPFV
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
בקיצור זה הסיפור אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון. אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה.. בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מזמין אתכם לפרסם כאן את המשפטים של מוריכם שכי הצחיקו אתכם. אני אתחיל: מורה לאנגלית (האישה הכי שורה שראיתם - מתאגרפת לשעבר במכון ויצמן): תלמיד>"אני על המחשב כ 6 שעות ביום". המורה> "אני יודעת שאתה גולש בפורנו אבל כמה אפשר?!" "אל תשימו ת'פלאון לא על שקט ולא על מענג, תכבו אותו!" מורה לפיזיקה (זקן תרח בן 71): 1. "יא - מוצץ, תפסיק למצוץ לי מתחת לאף">>> לתלמיד שאוכל סוכריה על מקל 2. "תגיד לי, אתה יודע מה זה להזדיין בסבלנות או שאני אלמד אותך" 3. "איפה, נטע (שם בדוי), הכישלון הזה" 4. מכירים את חוק היה הימנית במגנטיות, דברי המורה עליו: "עכשיו כולם לעשות את התנועה המגונה הזאת", "צריך לנקנק את היד, למה אתה לא עושה את זה?!" (בתייל ארוך), "יש ככה ויש ככה"…
-
- 61 תגובות
- 5.2k צפיות
-