עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sagi_10,

תראו את שאר הסירטונים שלו , יש לו קול...מיוחד , לדעתכם זה ערוך בצורה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by R9800P2,

אמרו שעוד מעת יורד המיסים? אתם יודעם מתיי צריך לרדת?? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Joli,

אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by askme,

היי לכולם אישית, אהבתי את הטאצ'ים העדינים ויחד עם זאת המועילים בעדכון הגראפי שנעשה לאתר היום. אולי ( סביר להניח ) יש יותר מזה, בכל אופן, קבלו ח"ח, צוות האתר על השיפור. כשמגיע, מגיע !

6. שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם! ביום שישי הקרוב, בשעה טובה אני חוגג מסיבת גיוס. מאחר והמסיבה תהיה בבית פרטי, אני מעדיף להכין קוקטיילים ודברים ולא לתת לאנשים אלכוהול נקי ובכמויות. (יותר נחמד, כל אחד מקבל ראש זה מספיק). רציתי הצעות לקוקטיילים ביתיים שאפשר להכין בקלות ובכמות, אשמח לשמוע מתכונים טובים ועוד שאלה, בקשר לקב"א ודפ"ר. האם הנתונים האלו הם רק למיונים או שיש להם עוד יחס? בצו ראשון הגעתי חולה, והצלחתי לדחות את המבחנים רק ביומיים... ככה שיצא לי נתונים מאוד ממוצעים =\- 51 ו50 שזה יחסית נחות. מה שגם פרשתי ממסלול של עתודה ככה שלא תרם לי עם כל הזימונים שפספסתי. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Avi Levin,

שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Nokturnal_Mortum,

אני לא הצלחתי להיכנס לאתרים שלהם , מישהו אולי יודע משהו? תודה

10. אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by dorviper,

כדאי?...ואל תגידו שלא כדאי כי זה חרא דבר כי אני רוצה כזה תגידו אם כדאי או לא מבחינת המחיר ואמינות... תודה!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by composite,

רציתי לשאול אם פנדס (pandas.co.il) נחשבת לחנות טובה ואמינה? הזמנתי מהם פעמיים בעבר, אך הזמנות אלו היו חלקי מוצרים זניחים וזולים יחסית. אני עומד לבצע את ההזמנה הגדולה הראשונה (Dell 2209WA, בנוסף לעוד כמה דברים קטנים) ואני לא רוצה להתחרט אחר כך. באותו נושא: האחריות ניתנת גם בכל מרכזי השירות של Dell בארץ? תודה

• 45 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by Mazumotte,

יש חנויות נוספות מלבד SKYPC בראשון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by skyline,

מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים

15. Started by Sex$Booster2007,

מי שלא רואה\אוהב WWE נא לא להגיב בכלל!!!! הייתי רוצה להמליץ מאוד על SUMMERSLAM 2007, אחד מהחוויות הכי טובות ומהקרבות הטובים ביותר שנראו!!!! אבל הדבר הכי משמח זה לא מה שקרה שם, אלא מה שעתיד לקרות ב16 ספטמבר 2007!!!! ספוילר אלוהים חוזר!!!!!!! UNDERTAKER THE PHENOM חוזר!!!!!! לUNFORGIVEN לעשות צדק עם מארק הנרי, ואני מתפלל לכך שהוא יביס אותו תבוסה קשה קשה קשה קשה מאוד, תשתחוו לאלוהים היחידי שקיים בעולם זה UNDERTAKER!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by xtract1,

ביקורת על Foxpc יש אבל מעולם לא ראיתי על סניף מגדל העמק באופן ספציפי. אשמח לביקורת רעות/טובות אבל בבקשה - לספר את כלל הסיפור בין אם זה טוב או רע ולהיות רציניים ואמיתיים. מעבר לזה,מיבחינתי הם צצו משום מקום כי מעולם לא שמעתי עליהם עד לפני שנה או משהו כזה. כמה זמן הם קיימים מישהו יודע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מעריצי סדרת הטלוויזיה "מראה שחורה" (Black Mirror) העוסקת בראיה פסימית-משהו של עתיד האנושות בעולם מתקדם טכנולוגית, מוטרדים מתגלית מרעישה - אחד מהפרקים של הסדרה עומד להפוך, בסין, למציאות לכתבה

18. Started by The_overclocker,

http://www.youtube.com/watch?v=n9jJyhu0qOw

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by GalitEyal,

היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Darting,

מישהו יודע איפה יש פח כזה? עדיף כמה שיותר קרוב ליציאה לביל"ו. תודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Nahum2,

האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. רציתי לשאול את זה ולא ידעתי איפה לשים את השאלה באיזו קטגוריה השאלה היא כזאת רווח על חלק בין כמה אמור לנוע בין 15 אחוז ל 30 ? נגיד טכנאי א' קונה חלק ב 200 ש"ח המחיר שאותו טכנאי אמור לגבות מהלקוח אמור להיות תוספת של כמה אחוזים רווח ? תודה ושוב מצטער אם השאלה ממוקמת בנישה הלא נכונה ..

• 84 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Alina,

שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים