כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות כמה עכברים (פשוטים של לוג'יטק) ומקלדות (מקווה למצוא של ג'ניאס), אולי גם איזה צורב ודיסקים... אני לא צריך משהו מיוחד, דברים פשוטים... השאלה איפה אני יכול למצוא את הדברים האלה באזור חיפה, עם מבחר גדול ומחירים טובים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד איזה חנויות אמינות וזולות אתם מכירים(אם יש כאלה)?? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי: ZigZag www.zigzag2000.co.il חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון. טוב: היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך. סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם. המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט) רע: בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי. סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי. KSP www.ksp.co.il הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב) טוב: יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ. מחירים הכי נמוכים שראיתי רע: שרות ואוירה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת. מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות): KSP Ivory TMS OMC מיחשוב הצפון נועה מחשבים לא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לקבל המלצות לחנויות טובות וזולות לרכישת מחשב חדש. אם אפשר לקבל איזשהו דירוג מהטובות ביותר לגרועות ביותר אודה לכם מאוד. אם אפשר לציין חנויות שהיו בעיות אספקה למשל או בעיות שירות. תודה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מחפש חנויות אינטרנטיות מחו"ל . יש המלצות על חנויות מוכרות ושמספקות את הסחורה תקינה ובמהירות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי להתייעץ או לשמוע את דעתכם על 2 החנויות הבאות. העניין הוא כזה בפנדה כבר קניתי והם בסדר בסהכ, קצת רחוקים אבל בסדר מבחינתי. KSP לעומת זאת הרבה יותר קרובים אלי, הם יותר זולים מבחינת המפרט שלי ב 300-400 שקל.. 5200 מול 4900 אבל שמעתי עליהם כל מיני חוות דעת שליליות , בעיקר מבחינת שירות וזמן תיקון.. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קונה כשיו מחשב חדש, וגיליתי שצצו להן מיליון חנויות מחשבים... פוקס פיסי , טי בי אס, אלוף מחשבים , ועוד שונות ומשונות. למישהו יש המלצות כלשהן ? זה חשוב לי, אני רוצה להזמין היום או מחר כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי. אני צריך שמות של חנויות (מוכרות), שנמצאות באיזור רמת-גן והסביבה (חוץ מ-KSP,Gibor ואייבורי). יש לומר שהאתר של דפי זהב,וכדומה לא עוזרים לי. אני צריך חנות בעלת אתר אינטרנט,לפני שאני הולך אלייה,ואני לא יעבור כל חנות בדפי זהב ואבדוק. (שתיהיה טיפה מוקרת,אך לא חובה). תודה, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת. ברצוני לעשות השוואת מחירים. חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת, ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם אתר אינטרנט שניתן להתרשם מהמחירים שלהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-